![]() |
--->: şuan dinlediginiz şarkının içinden bir cümle.
ANKARALI NAMIK
İKİ DAĞIN ARASINDA KALMIŞAM BÜLBÜL GİBİ DALDAN DALA KONMUŞAM EEEYYY... --------------------------------------------------------------------- [COLOR="Red"]ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN[/COLOR] |
[B][COLOR="Indigo"]Yılları bir güne nasıl sığdırdın, Bana da söyle , Bana da Söyle, Ben de bileyim.
Ferdi Tayfur - Bana da Söyle [/COLOR][/B] |
Sen gülünce güller acar Gülpembe bülbüller seni söyler biz dinlerdik Gülpembe Burdan Rahmetle Anıyorum Barış Manco
|
Ah ayrılık yaman ayrılık.........
|
[B][COLOR="Indigo"]Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı, Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Ümit Besen - Ölmeyen Şarkı [/COLOR][/B] |
-->: şuan dinlediginiz şarkının içinden bir cümle.
BAKIŞLARIIN BANA BİRAAZ CESARET VEERSİN...KORKUYORUUM SANA AŞKTAAN SÖZ ETMEYE BEN..............
MERAK ETME SEN-FERDİ TAYFUR |
-->: --->: şuan dinlediginiz şarkının içinden bir cümle.
[QUOTE=leblebi82;245357][B][COLOR="Indigo"]Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı, Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Ümit Besen - Ölmeyen Şarkı [/COLOR][/B][/QUOTE] Süper bir şarkı dinliyorsunuz zevkinize hayranım Bende şu an batan gün kana benziiyoru dinliyorum ve bu şarkıyı size armağan ediyorum |
[B]hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadiiii :)[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Hep aynı kalsa acılar ,İnsanoğlu nasıl yaşar , Birgün küllenir anılar , Yanmayada alışırım
[COLOR="Red"]Müslüm Gürses - Alışırım[/COLOR] [/COLOR][/B] |
ÇIRPINIRDI KARADENİZ BAKIP TÜRK'ÜN BAYRAĞINA
AH ÖLMEDEN BİR GÖRSEYDİM DÜŞEBİLSEM TOPRAĞINA KIRGIZLARDAN AŞACAĞIZ TÜRKLÜĞE ŞAN KATACAĞIZ AZERBAYCAN BAYRAĞINI KARABAĞDAN ASACAĞIZ!!!!!!!!!!!! |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:36. |