![]() |
Cevap: YENİ SİGARA YASASI
[QUOTE=deliktaşlısalim;443688][B]iyi birşey değil ama malesef içiyoruz en büyük düşmanızız sigara bence[/B][/QUOTE]
Keske birakilsen, babam 25 sene sonra birakti, tekrar dene hemserim sagligin icin. |
[QUOTE=nurcansl;443714]Keske birakilsen, babam 25 sene sonra birakti, tekrar dene hemserim sagligin icin.[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]ramazanda kesin kararlıyım inşallah bırakacağım tabi o güne çıkarsak [/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443716][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]ramazanda kesin kararlıyım inşallah bırakacağım tabi o güne çıkarsak [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Hayirlisi olsun, Rabbim sana omurler versin Hemserim. |
bence çok iyi oldu bazen görüyoduk bir elinde sigara bir elinde iş yapmaya çalışanları bence iyi karar :D:D:D:D inşallah uygulanırda yararlı olur
|
[QUOTE=candy_58;443719]bence çok iyi oldu bazen görüyoduk bir elinde sigara bir elinde iş yapmaya çalışanları bence iyi karar :D:D:D:D inşallah uygulanırda yararlı olur[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]tam beni anlatmışsın:D:[/FONT][/COLOR]D |
Kapalı mekanlarda yasaklanması güzel oldu.Zamlar da olunca bırakanların sayısı ciddi oranda artar.Bazen pide fırınına gidiyorum,bir yandan sigara içiyor bir yandan da hamura şekil veriyor.Bre insafsız ben elinin sigara kokusunu ekmeğime sürmek zorunda mısın?
Sonra içiyor dumanı hamurların üstüne üflüyor.Olmaz ya! |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443720][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]tam beni anlatmışsın:D:[/FONT][/COLOR]D[/QUOTE]
[B]Senin işin iyi tarafı gıda ile ilgili değil. Sen iç içebildiğin kadar. Yiğiter'in dediği gibi bir elinde sigara bir elinde hamur çalışanlar vardı.[/B] |
valla bu karar bence süper oldu süper. hem saygı göstermeyen o kadar çok insan varki içiyorlar içmeyenler şikayet edince de saygısızca cevap veriyorlar.ben sağlık sektöründe çalışıyorum ve bizden ilaç almaya gelen insanlar içeri sigara ile girmeye hiç çekinmiyorlar. sigarınızı dışarı bırakın deyince de başka yerden ilacımı alırım deyip öfkeyle çıkıyorlar. çok sinirlerim bozuluyordu iyi oldu oooooohhhh:D:D:D
|
[B]kahveciler çok dertli yaa :)
sabah bi çay içtik adam nasıl üzgündü :S[/B] |
bir kardesimizin dedigi gibi su fabrikalari kapatip neden toptan cözüme kavusturmuyorlarki!?
hem sattirmasinlar hemde zam yapmasinlar,ama biliyorum kapanirsa devlete para aktarilamayacak iste ben buna iki yüzlülük diyorum... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:07. |