![]() |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;279263][B]Tamam Biri Sana Biri Samete Diğeri de Haylaza:D[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]Hah BöyLe oL CiĞeRimi Kanat :D:D:D 1' i melek ' e 1 ' i SivasLı gız ' a, 1 ' i de Gürün_GüzeLi ' ne =)[/COLOR][/B] |
ümit koç seva kaptan 58.............
|
[B][COLOR="Red"]SaoL yani O kader Çiçek YoLLamişiz :D:D:D
3 ' de SİVASLI_GIZ ' a :) ÇatLayın ! :D[/COLOR][/B] |
Haythuyt, Haylaz ve sivaslı gız (Bakalım karatecimi açıklama bekliyoruz)
|
cıceklerım boksor haylaza,sıvaslılar net kulubu karate hocası fatıh abıme ,karate çekırgesı sivaslı gıza
|
[B]Kaptan Abime - SivasLı ' Melek ' e Sonuncusuda [COLOR="Red"]SİVASLİLAR.NET [/COLOR]' e ![/B]
|
[B][COLOR="Red"]Tüm Sivaslilara veriyorum ciceklerimii[/COLOR]
ama biraz sacma konu degilmi? ona veriyosun buna veriyosun daha verecek kisi kalmiyo :D yani zaten hep ayni kisiler yaziyo konuya neyse biraz karisik yazdim :D[/B] |
[QUOTE=RaZZcE;279445][B][COLOR="Red"]Tüm Sivaslilara veriyorum ciceklerimii[/COLOR]
ama biraz sacma konu degilmi? ona veriyosun buna veriyosun daha verecek kisi kalmiyo :D yani zaten hep ayni kisiler yaziyo konuya neyse biraz karisik yazdim :D[/B][/QUOTE] [B]helal yasemin kim tutar senii[/B] |
Biraz degisik kiselere yollayim bari :D
razzce, sivasli_giz, haylaz. |
[B]Berat.Demir Abime
Haythuyt Abime Fatihmd Abime 58momo Kardesime kronik Ablama Kaptan_58 Abime Sivasli_Gız ' a Seytanıma:D Ve Tüm Sivalilar.Net 'e Hedayem Ola..[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:24. |