![]() |
Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı
[B]Çağdaş yaşam nasıl olur? bilen biri anlatabilir mi? Mesela ilahi yerine 9. senfoni mozart beethoven dinlemek gibi bişey midir?Namaz kılmak yerine bale yapmak mıdır? nedir bu çağdaş yaşam ?[/B]
|
eger amaç gerçekten egtim içinçe rabbim hayırlı ugurlu etsin ama yok bizlere çagdaşlık diyip ne oldugumuz unuturmaksa bunu zaten yapammazlar. bide bir kardeşimiz sivasta sahtekar dolandırıcı olncankiyaranasın demiş acaba o sivas halkını ne zanediyo?????????????? kendine gel kendine kardeş bir daha düşün kim oldugunu
|
[B]Cley@[/B]
Çağdaşlıkta ilk önce kafandaki örtüden kurtulacaksın.Örtünle çağda olamazsın.Ne o öyle 100 yıl önceki kadınlar gibi.Eğer adam gibi örtünürsen gerici ve örümcek kafalı olursun,kapalı giyinip biraz da kendine bakım yaparsan üst taraf kapalı alt taraf bilmem ne olursun..En iyisi sen iyice açıl.Açıldığın kadar medeni değil miyiz ne de olsa? E artık 21.yüzyıldayız oruç tutulur mu hemşehrim?Geç bu çağdışılığı.. Evlilik dediğin nedir ki?Günümüzde insanalr zıt cinsleriyle hiç bir bağ olmaan kalabilirler.Bundan doğal ne var? Rusya,Amerika uzaya giderken biz oturup namaz mı kılalım yani.?Önce Bethoven dinleyip,ondan ilham alıp sonra o ilhamla nasıl uzay gemisi yapılır onu öğreneceğiz.Öyle yat,kalk,secdeyle uzaya gidilmez kardeşim..Arapça bir şeyler söyleyip de ne olacak sanki? Okula giderken kitaplarının yanında bir çift de bale ayakkabısı götür.Çağdaşlık okulda da devam etmeli.Okullarda mescid varsa hepsini bale çalışma odasına çevirelim.Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin hepsini meslekten uzaklaştırıp tez vakit bale hocaları atanmalı kadrolu. Çağdaş olmak kolay değil hemşehrim..Sen kiiim(!), çağdaş olmak kim!:) |
[QUOTE=Yiğiter;432002][B]Cley@[/B]
Çağdaşlıkta ilk önce kafandaki örtüden kurtulacaksın.Örtünle çağda olamazsın.Ne o öyle 100 yıl önceki kadınlar gibi.Eğer adam gibi örtünürsen gerici ve örümcek kafalı olursun,kapalı giyinip biraz da kendine bakım yaparsan üst taraf kapalı alt taraf bilmem ne olursun..En iyisi sen iyice açıl.Açıldığın kadar medeni değil miyiz ne de olsa? E artık 21.yüzyıldayız oruç tutulur mu hemşehrim?Geç bu çağdışılığı.. Evlilik dediğin nedir ki?Günümüzde insanalr zıt cinsleriyle hiç bir bağ olmaan kalabilirler.Bundan doğal ne var? Rusya,Amerika uzaya giderken biz oturup namaz mı kılalım yani.?Önce Bethoven dinleyip,ondan ilham alıp sonra o ilhamla nasıl uzay gemisi yapılır onu öğreneceğiz.Öyle yat,kalk,secdeyle uzaya gidilmez kardeşim..Arapça bir şeyler söyleyip de ne olacak sanki? Okula giderken kitaplarının yanında bir çift de bale ayakkabısı götür.Çağdaşlık okulda da devam etmeli.Okullarda mescid varsa hepsini bale çalışma odasına çevirelim.Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin hepsini meslekten uzaklaştırıp tez vakit bale hocaları atanmalı kadrolu. Çağdaş olmak kolay değil hemşehrim..Sen kiiim(!), çağdaş olmak kim!:)[/QUOTE] [B]Ben çağdaş olmak istemiyorum. Gericiyim ,mürteciyim, radikal yobazım ,müslümanım, Mutluyum...[/B] |
[quote=tayfun5883;429318]Allah ÇYDD sivas şubesinin yardımcısı olsun:D çünkü çok modern ve aydın insanların oluşturduğu dernek Sivasta işi çok zor :) Sivasta bir insan ne kadar sahtekar düzembaz olursa olsun eger sakalı varsa kimse onun sahtekarığını ve düzembazlığını görmez.Sivasta bir insan ne kadar dürüst olursa olsun sakalı yoksa sivasta işi zor Sivas nedenmi gelişmiyor işte bu yüzden gelmiş bir dernek sivas a şubesini açmış şimdiden ne dinsizliği kaldı ne misyonerliği[/quote]
ben yılardır sivasta yasıyorum bu söyledigine hiç raslamadım biraz daha seviyeli ol nereli oldugunu untma sivas sahtekarı seviyosa sivaslı saktekar mı demk gibi bi masıda kendine gel |
[QUOTE=Cley;432004][B]Ben çağdaş olmak istemiyorum. Gericiyim ,mürteciyim, radikal yobazım ,müslümanım, Mutluyum...[/B][/QUOTE]
O zaman sana bu resmi hediye ediyorum..:) [IMG]http://www.justmuslim.co.uk/shop/images/dont%20panic.png[/IMG] [B](Müslümanım,panik yapma!)[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;432006]O zaman sana bu resmi hediye ediyorum..:)
[IMG]http://www.justmuslim.co.uk/shop/images/dont%20panic.png[/IMG] [B](Müslümanım,panik yapma!)[/B][/QUOTE] [B]Resmi değilde gerçeğini armağan etseydin daha makbule geçerdi :)[/B] |
[quote=Yiğiter;432002][B]Cley@[/B]
Çağdaşlıkta ilk önce kafandaki örtüden kurtulacaksın.Örtünle çağda olamazsın.Ne o öyle 100 yıl önceki kadınlar gibi.Eğer adam gibi örtünürsen gerici ve örümcek kafalı olursun,kapalı giyinip biraz da kendine bakım yaparsan üst taraf kapalı alt taraf bilmem ne olursun..En iyisi sen iyice açıl.Açıldığın kadar medeni değil miyiz ne de olsa? E artık 21.yüzyıldayız oruç tutulur mu hemşehrim?Geç bu çağdışılığı.. Evlilik dediğin nedir ki?Günümüzde insanalr zıt cinsleriyle hiç bir bağ olmaan kalabilirler.Bundan doğal ne var? Rusya,Amerika uzaya giderken biz oturup namaz mı kılalım yani.?Önce Bethoven dinleyip,ondan ilham alıp sonra o ilhamla nasıl uzay gemisi yapılır onu öğreneceğiz.Öyle yat,kalk,secdeyle uzaya gidilmez kardeşim..Arapça bir şeyler söyleyip de ne olacak sanki? Okula giderken kitaplarının yanında bir çift de bale ayakkabısı götür.Çağdaşlık okulda da devam etmeli.Okullarda mescid varsa hepsini bale çalışma odasına çevirelim.Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin hepsini meslekten uzaklaştırıp tez vakit bale hocaları atanmalı kadrolu. Çağdaş olmak kolay değil hemşehrim..Sen kiiim(!), çağdaş olmak kim!:)[/quote] aaaaaaaa bu durumda ben gericiyim halimden çokta memnunum |
[quote=Yiğiter;432002][B]Cley@[/B]
Çağdaşlıkta ilk önce kafandaki örtüden kurtulacaksın.Örtünle çağda olamazsın.Ne o öyle 100 yıl önceki kadınlar gibi.Eğer adam gibi örtünürsen gerici ve örümcek kafalı olursun,kapalı giyinip biraz da kendine bakım yaparsan üst taraf kapalı alt taraf bilmem ne olursun..En iyisi sen iyice açıl.Açıldığın kadar medeni değil miyiz ne de olsa? E artık 21.yüzyıldayız oruç tutulur mu hemşehrim?Geç bu çağdışılığı.. Evlilik dediğin nedir ki?Günümüzde insanalr zıt cinsleriyle hiç bir bağ olmaan kalabilirler.Bundan doğal ne var? Rusya,Amerika uzaya giderken biz oturup namaz mı kılalım yani.?Önce Bethoven dinleyip,ondan ilham alıp sonra o ilhamla nasıl uzay gemisi yapılır onu öğreneceğiz.Öyle yat,kalk,secdeyle uzaya gidilmez kardeşim..Arapça bir şeyler söyleyip de ne olacak sanki? Okula giderken kitaplarının yanında bir çift de bale ayakkabısı götür.Çağdaşlık okulda da devam etmeli.Okullarda mescid varsa hepsini bale çalışma odasına çevirelim.Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin hepsini meslekten uzaklaştırıp tez vakit bale hocaları atanmalı kadrolu. Çağdaş olmak kolay değil hemşehrim..Sen kiiim(!), çağdaş olmak kim!:)[/quote] [B][I][COLOR=magenta]Tebrikler.Çağdaşlığın tanımı ancak bu kadar çaptırılabilirdi,onu da başarmışsınız...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Siz kendinizce çaptırmalara devam edin.Sizleri anlatacak söz yok,bir konuşmaya başlandım mı da söylenecek laf çok! :)[/COLOR][/I][/B] |
herkes çağdaş olmak zorunda da değil ki ....abd de amish ler isdediği gibi gerici yasıolar dimi....biz kimseye zarar vermeden isdeyene isdediğini verebilmeliyiz....
YAV BENCE GÜZEL OLMUŞ...iyi ve kötü neyse zamnla öğrenilir....belki güzel haklı bi direnç oluşturur...yada sempati ve destek alır....yasayıp görücez.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:07. |