Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14171)

gönlüm58 03.12.2009 12:04

Cevap: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Posta......

seva 03.12.2009 15:17

Taraf Zaman Miliyet..

doğan bulut 03.12.2009 16:34

zaman zaman zaman zaman

LaEdri 03.12.2009 18:53

Gazetede değil de Milliyet ve Hurriyet'in internet sitelerine ne zaman girsem,cinselik ve magazinden başka bir şey bulamıyorum..

H_Turan 03.12.2009 19:49

Magazini sevmiyorum Boy boy çıplak kadın resimleri O yüzden magazinsiz gazete olsun farketmez ama sevmediğim gazeteler Milliyet,Hürriyet,Vatan,Posta,Habertürk gazetelerini sevmiyorum.

Sivaslisandy-58 03.12.2009 20:43

[COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"][B]ALLAHIMA SÜKÜR AVRUPADA BASILAN GAZETELERDE ÖYLE ASIRI REKLAM NE GÖREMEZSINIZ.
MAGAZIN LER HARIC.
BIR GAZETE OKUMAKLA OLMAZ TARAFLI VE SECICI OLUNMADAN HEM ELESTIREBILECEK,HEMDE ELESTIREBILINECEK OLNUMALI.
UZUN LAFIN KISASI
OKUDA NE OLURSA OKU
OKUKI NELER OLUYOR BIL
OKUKI MANTIK CALISSIN ZEKA DEVREYE GIRSIN,AKILLA YOL ALSIN.
ALMAN,AVUSTURYA,INGILIZ VE TÜRK GAZETELERINI
GEO VE SAGLIK PROFIL DERGILERINIDE TAKIP EDERIM.
HIPNOTIZE OLUNMAMAK DILEGIMLE:)[/B][/FONT][/COLOR]

abircan 03.12.2009 20:50

[QUOTE=H_Turan;486864]Magazini sevmiyorum Boy boy çıplak kadın resimleri O yüzden magazinsiz gazete olsun farketmez ama sevmediğim gazeteler Milliyet,Hürriyet,Vatan,Posta,Habertürk gazetelerini sevmiyorum.[/QUOTE]

KÜLAHIMA ANLAT
HI HI ÇOK KOMİKKK

H_Turan 03.12.2009 21:17

[QUOTE=abircan;486885]KÜLAHIMA ANLAT
HI HI ÇOK KOMİKKK[/QUOTE]

Yazıklarım Doğru Sevmiyorum o tip gazeteleri Ben gazeteyi haber için alırım Boy boy çıplak kadın için değil

gönlüm58 03.12.2009 21:36

Posta ve Sözcü...

ibolyacaner 14.02.2010 20:05

cumhuriyet ve sabah

filografozan 07.07.2010 12:52

vakit ve zaman.vakit doğru milletimizin değerlerine uygun.kıvırtmayan bir gazete.
zamanda vakitle birlikte sürekli okuduğum gazete

goramaz 10.07.2010 22:53

zamanın haberleri bazen taraflı. ama yazarlarını çok beğeniyorum. Hele ki Ali Bulaç, İskender Pala, hemşehrimiz Beşir Ayvazoğlu , Nedim Hazar ve Mustafa Armağan bunların yazılarını çok beğeniyorum.

yörem-58 07.09.2010 10:49

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=23809&token=357632[/IMG]

LaEdri 07.09.2010 11:18

[QUOTE=yörem-58;577871][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=23809&token=357632[/IMG][/QUOTE]

Fitnenin önde gideni.
Ne yani Başbakan'a gidip desteğini sözle ifade etmek yalakalık mı oluyor,yandaşlık mı oluyor?Bunlar bizim Başbakan'ımıza inanmayıp tanımadığmız ülke Rum Kesimi gazetelerine iananan fesatlar..Geçiniz!

Cley 07.09.2010 11:32

[B]Bu kadar düşman olunmaz bir partiye. Gazetenin anasayfa haberlerinin tamamı AK Partiye saldırı niteliğinde. Az kaldı...
1-Cem Uzan
2-Aydın Doğan
3-Emin Çölaşan[/B]

murat tugrul 07.09.2010 11:43

[SIZE="4"]Gazeteyi siz koymuşsunuz Yazısıda benden olsun...[/SIZE]

HSYK’ya saygılarımla!..

“Burada çok net, açık ve iddialı olarak yazıyorum. Mesleğin en son aşaması olan Yargıtay ve Danıştay üyeliğine hiçbir adli ve idari yargı mensubu, bu Kurul'da kulis yapmadan, adamını bulmadan seçilemez.
Hakimler ve savcılar görürsünüz, (...) Kurul üyelerinin kapılarında esas duruşta beklerler, emirlerini sorarlar, bu arada kendilerini tanıtırlar.
Devreye sık sık aracılar, sahtekâr avukatlar, başka üçkağıtçılar girer. Bunlar Yargıtay'a üye seçtirme vaatleriyle bazı hakim ve savcılarla ilişki kurup istedikleri yargı kararlarını bu yolla çıkarmaya çalışır!
Özellikle terfilerde, Kurul'da yapılan bu kulis kesinlikle gerekir.
Yargıda az sayıda bile olsa, vicdan-cüzdan çelişkisine düşmüş birileri belki vardır.
Ama esas önemli hadise, VİCDAN-UNVAN çelişkisidir...
Çünkü her hakim ve savcı, doğal olarak yükselmek ister. Yargıtay ve Danıştay üyesi olmak ister.
İşte bu aşamada, Kurul'un ‘‘ulaşabildiği’’ üyeleri arasında kulis yapması, aracılar kullanması, kendini tanıtması, daha da açıkçası torpil bulması gerekir. Başka türlüsü mümkün değildir.
(..)
HSYK, yargının adeta imparatoru. (...)
Bazı Kurul üyeleri geçmişte bu görevlerini kötüye kullandılar. Hemşehricilik, bölgecilik, particilik, hatır gönül gibi ahbap çavuş ilişkileriyle çok sayıda atamalar yaptılar. Yargıtay ve Danıştay'a üyeler seçtiler, oralarda kendi ekiplerini oluşturdular.
Kulisi olmayan hep kaybetti. Somut örnek vereyim: Varsayalım Yargıtay'a üye seçilme niteliği kazanmış olan 300 hakim ve savcı var. Ancak o seçimde sadece 5 kişi seçilecek. Kimin torpili, kulisi ve aracıları güçlüyse, onlar seçildi.
Kurul üyeleri arasında sürekli pazarlıklar oldu: “Siz bizim 2 adamımıza oy verin, biz de sizin 3 adamınıza oy verip seçelim!”

“Böyle adalet olur mu? Kendi içinde adaleti sağlayamayan yargı, vatandaşa nasıl sağlar?”

Emin Çölaşan

abircan 07.09.2010 12:23

hergün işyerinin kapısına bırakılan sahipsiz beleş amerkancıa dinci cemaat ortak yayınından neredeyse 4 yıldır okurdum ama son hafta elime alamıyorum , yaşadığım bir olay beni tiksindirdi

anlatayımmı kısa öz, benden önce binanın girişine uzun kuyruklu bir sıçan dadanmış posta kutusun akadar tırmanmıştı kapıyı açmadan gördüm ve gazeteyi bir daha elime alamadım çünkü üzerinde fiilen sıçan geziyor zannıyla alamadım, ama aslında o sıçan hergün laik demokratik cumhuriyeti adım adım kemirirken farketmeliydik ve gazeteyi terketmeliydik

murat tugrul 07.09.2010 13:43

BU ülkenin bölünme noktası budur hep beraber sonunda keşfettik.
Nedir bu benden olmayan adam degildir mantıgı bütün dünya birleşirken biz niye kutuplaşıyoruz anlamış degilim kutuplaşmayı körükleyenlerin burdaki amacınıda anlamış degilim

yörem-58 11.09.2010 09:58

[QUOTE=LaEdri;577874]Fitnenin önde gideni.
Ne yani Başbakan'a gidip desteğini sözle ifade etmek yalakalık mı oluyor,yandaşlık mı oluyor?Bunlar bizim Başbakan'ımıza inanmayıp tanımadığmız ülke Rum Kesimi gazetelerine iananan fesatlar..Geçiniz![/QUOTE]

şuanki ülkenin en cesur en tarafsız en tutarlı gerçekçi, el etek öpen yağcı jöleli köşe yazarları olmayan ticaret yapmayan ve 260 bin satışıyla diğer yandaş satılmış köşe yazarlı gazeteleri oldukça rahatsız etmekte ve kıskandırmakta.
SÖZCÜ gazetesini seviyorum, herkeside bu gazeteyi okumaya davet ediyorum.Tarafısz bağımsız gerçekleri yazan gazete.

Bu arada akp karşıtı yorum yazıyor diye köşe yazarı Bekir Coşkun'u referandum sonuna kadar izine yollayan HABER TÜRK gazetesinide kınıyorum.

LaEdri 11.09.2010 10:11

[QUOTE=yörem-58;578402]şuanki ülkenin en cesur en tarafsız en tutarlı gerçekçi, el etek öpen yağcı jöleli köşe yazarları olmayan ticaret yapmayan ve 260 bin satışıyla diğer yandaş satılmış köşe yazarlı gazeteleri oldukça rahatsız etmekte ve kıskandırmakta.
SÖZCÜ gazetesini seviyorum, herkeside bu gazeteyi okumaya davet ediyorum.Tarafısz bağımsız gerçekleri yazan gazete.

Bu arada akp karşıtı yorum yazıyor diye köşe yazarı Bekir Coşkun'u referandum sonuna kadar izine yollayan HABER TÜRK gazetesinide kınıyorum.[/QUOTE]

AKP karşıttı haber yapana saygım var,ancak yalan haber yapana değil.Hani altın musluklu ev vardı,hani 7 milyon dolardı.Hani?

yörem-58 11.09.2010 10:27

[QUOTE=LaEdri;578405]AKP karşıttı haber yapana saygım var,ancak yalan haber yapana değil.Hani altın musluklu ev vardı,hani 7 milyon dolardı.Hani?[/QUOTE]

Sözcü gazetesi 35 krş. alıp bakmanı ve üzerinde adresi telefonu bulunmakta, şayet inanmıyorsan tel açıp doğu olup olmadığını sorabilirsin?
Asılsız kanıtsız haberleri doğruymuş gibi yazmak suçtur, öyle olsa çoktan savcılıklara suç duyurusu yapılmıştı, hem neden durduk yere yazsınki? O zaman sizin yandaş medyada diğer parti başkanları için uçakları var gemileri var altın musluklu saray yavrusu var diye olmadık şeyler yazsın ellerini tutanmı var?
Bakın ben hiç partinin ne üyesi nede savunucusuyum, doğruluk, gerçek ne ise onu savunuyorum ülke yönetimine babamda gelse haksızlık yapılıyorsa karşısında olurum insanlığın bakış açısı ve yeri bu şekilde olmalı.

LaEdri 11.09.2010 13:03

[QUOTE=yörem-58;578409]Sözcü gazetesi 35 krş. alıp bakmanı ve üzerinde adresi telefonu bulunmakta, şayet inanmıyorsan tel açıp doğu olup olmadığını sorabilirsin?
Asılsız kanıtsız haberleri doğruymuş gibi yazmak suçtur, öyle olsa çoktan savcılıklara suç duyurusu yapılmıştı, hem neden durduk yere yazsınki? O zaman sizin yandaş medyada diğer parti başkanları için uçakları var gemileri var altın musluklu saray yavrusu var diye olmadık şeyler yazsın ellerini tutanmı var?
Bakın ben hiç partinin ne üyesi nede savunucusuyum, doğruluk, gerçek ne ise onu savunuyorum ülke yönetimine babamda gelse haksızlık yapılıyorsa karşısında olurum insanlığın bakış açısı ve yeri bu şekilde olmalı.[/QUOTE]

Evet ellerini tutan var;vicdan..:)
Sözcü gazetesinin iddialarını hem Başbakan hem de villanın sahibi yalanladı.Gelsinler görsünelr dedi.Niye yalan haber yapıyorlar?
Ee zor tabi Ak PArti'yi sindirmek,zor tabi İmam-Hatipli Başbakan'ı sindirmek,hazmetmek..:)

65serdal58 16.09.2010 18:40

................haberturk

Arif Coşkun 16.09.2010 18:49

Benim amcamı hasta edip izine yollayınca gözümden düştü habertürk :)

65serdal58 18.09.2010 10:15

....................haberturk

ÖnceVatan_58 18.09.2010 10:21

......Sözcü

Şuan 300 binlere doğru hızla yol alan Sözcü gazetesini listeye koymayan kişiyi esefle kınıyorum.

ibolyacaner 18.09.2010 11:26

cumhuriyet

Cley 18.09.2010 15:47

[QUOTE=ÖnceVatan_58;580084]......Sözcü

Şuan 300 binlere doğru hızla yol alan Sözcü gazetesini listeye koymayan kişiyi esefle kınıyorum.[/QUOTE]

[B]Anket açıldığı tarihte Sözcü diye bir gazete yoktu. esefle kınadığın kişiden özür dileyecek erdem var mı acaba sende ??[/B]

Not : Sözcü Gazetesi ankete eklenmiştir...

LaEdri 18.09.2010 15:52

[QUOTE=ÖnceVatan_58;580084]......Sözcü

Şuan 300 binlere doğru hızla yol alan Sözcü gazetesini listeye koymayan kişiyi esefle kınıyorum.[/QUOTE]

Sözcü zaten "diğer" seçeneği içinde olmalı..:)

Cley 18.09.2010 15:58

[B]Hükümete nefretlerini gazete ile desteklemek isteyenler Sözcü okuyor. Son zamanlarda iyi satıyor Sözcü (35 kuruş)[/B]

ÖnceVatan_58 19.09.2010 09:24

[QUOTE=Cley;580224][B]Anket açıldığı tarihte Sözcü diye bir gazete yoktu. esefle kınadığın kişiden özür dileyecek erdem var mı acaba sende ??[/B]

Not : Sözcü Gazetesi ankete eklenmiştir...[/QUOTE]

Anketin açıldığı tarih 2007 o tarihte Gözcü olarak vardı, ancak senin demokrasi hayranı hükümetinin açıklarını, dolaplarını gündeme taşıdığı için, devletin milletin gözcülüğünü yaptığı için gözüne bandaj çektirip sonrada o gazeteyi farklı yollarla kapattırdı. Sonra Gözcü isim değişikliği yaparak Sözcü oldu. 3 yıldır da Sözcü olarak yayın hayatına devam ediyor.
Ajan, provokatör, satılmış, yalaka Taraf’ı listede görüp halkın, gözü, kulağı,, sesi 300 bin satışa yaklaşan Sözcü’yü listede göremeyince bir okuru olarak tepki vermemek elde değildi.
Erdemliği soruyorsan sen benim erdemim içinde boğulursun, biz her zaman bilmeyerek yalnış anlaşılmadan dolayı yapılan bir hatadan dolayı özür dilemesini gönül almasını da biliriz.
Şimdi bakalım o erdemlik sende var mı özür dileyecek misin? Ancak avukatlık ücretin ne kadar onu merak etmedim değil yani..
Siz istediğiniz kadar küçümseyin, küçük görmeye devam edin, en çok satan gazete yolunda hızlı adımlarla ilerliyor sözcü. Hem ne yalakalık yapıyor, ne yağdanlık yapıyor, ne de satılmış kalemleri var nede ticaret gazeteciliği yapıyor, Gerçekelri yazarakTürkiye’nin gururu olmaya devam ediyor.

"Sözcü okuyun, ülkenizi koruyun"

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:13.