Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

sandalli 21.10.2009 19:34

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

PKK´ya karşı çıkarken ergenakoncuları savunmak ne kadar doğru? Düşmanımın düşmanı dostum değil benim. PKK´yi savunan bir kişi yok bu sitede. Kürtle PKK aynı değil. Terör ayrı, kürtlük ayrı değerlendirilmeli. Barış gelcekse, insanlar refah içinde yaşayacaklarsa açılımın her türlüsüne varım.

Cley 21.10.2009 19:37

[B]O dediğin paşalar darbe hayalleri kurmayıp adam gibi görevlerini yapsalardı. Bu sorun bu kadar büyümeden çözülebilirdi. Askerine ceza olarak pimi çekilmiş el bombası veren komutanları da gördük Metin. Paşalar sütten çıkma ak kaşık mı ? Ha dağda teröristle çatışmış 4 şehit vermişiz ha komutan cezasıyla 4 şehit vermişiz[/B]

Klimasuyu 21.10.2009 19:51

[B][I]Cley O dediğin olay bir teğmenin tecrübesizliğinden kaynaklanan bir hadise ki tanıklardan bir astsubayın verdiği ifadeye göre patlama sesini duyarduymaz "Allah'ım ben ne yaptım!" diye bağırarak mevziye koştuğunu söylüyor, eminim o teğmen senden de benden de daha çok üzülmüştür bu duruna Cley...[/I][/B]

Klimasuyu 21.10.2009 19:54

[QUOTE=goramaz;473838]ben hiçbir zaman pkk hainlerini alçaklarını insanlıktan payını almamış hainleri asla savunmam..yorumundan öyle bir anlam çıkmaz ki...onları ben adam kategorisine bile koymuyorum ..onların hepsi kukladır kukla..[/QUOTE]

[B][I]Ben anlamam arkadaş..!Kukla mukla herneyse cezasını çekecek sen onları serbest bırakırsan onlarda otobüslerle şehir turu atar ve 50 bin kişide onlara şakşakçılık yapar..![/I][/B]

goramaz 21.10.2009 19:56

[QUOTE=YILDIRIM;473849][B][I]Cley O dediğin olay bir teğmenin tecrübesizliğinden kaynaklanan bir hadise ki tanıklardan bir astsubayın verdiği ifadeye göre patlama sesini duyarduymaz "Allah'ım ben ne yaptım!" diye bağırarak mevziye koştuğunu söylüyor, eminim o teğmen senden de benden de daha üzülmüştür bu duruna Cley...[/I][/B][/QUOTE]

tamam teğmenimizi sütten çıkardık..

anlamadığım birşey daha var.. Tamam hükümet hatalı diyelim bu açılımda ancak asker neden suskun...gerçekten hayret ediyorum.. Akp Gül'ü cumhurbaşkanlığına aday gösterince gece yarısı e- muhatıra yayınlayan asker suskun... terör irticadan daha mı az tehdit olarak görülüyor yoksa..bakalın zaman ne gösterecek

goramaz 21.10.2009 20:00

[QUOTE=YILDIRIM;473852][B][I]Ben anlamam arkadaş..!Kukla mukla herneyse cezasını çekecek sen onları serbest bırakırsan onlarda otobüslerle şehir turu atar ve 50 bin kişide onlara şakşakçılık yapar..![/I][/B][/QUOTE]

valla ister anla ister anlama benim yorumumda pkk yı savunan bir tek kelime bile çıkmaz..

ikincisi yasaları ben yapmıyorum. suça karışmamış iseler serbest bırakılıyormuş.bu da yine mahkeme kararıyla oldu .. ah o yasayı ben yapacaktım ki...neyse

üçüncüsü detaylı bilgi için bakınız Recep T. Erdoğan'ın Ağrı konuşması

saygılar

Cley 21.10.2009 20:00

[B]Bunun tecrübesizlikle ne ilgisi var Metin. aklı başında bir insanın yapacağı bir iş mi pimi çekilmiş bombayı birine tutturmak.Nasılki PKK destekçisi kürtler yüzünden tüm kürtlere terörist gözüyle bakılıyorsa. Bu gibi teğmenler yüzünden de tüm subaylara işe yaramaz acemi gibi bakabilir miyiz?[/B]

sandalli 21.10.2009 20:01

Ergenekon çok değişik bir örgüt, içinde hem asker, hem aşırı sağcı, hem de aşırı solcular var. Böyle bir örgütlenme de ki amacı çözebilmek zor. Kürt açılımı ( demokratik açılım) PKK için yapılmıyor. Yıllarca ana dillerini konuşamayan bu milletin bir parçası için yapılıyor. Verilen bir karış toprak yok, yeni bir devlet yok, eyalet yok. Benim gördügüm bu vatan için Çanakkale´de şehit olanların torunlarına verilecek olan sadece iade-i itibar. Bulgaristan´da ki soydaşlarımıza türkçe konuşma yasağı geldiği zaman ki hassasiyeti neden içimizde yaşayan vatandaşlarımız için göstermeyelim? Bırakın insanlar dinlerini, dillerini, kültürlerini istedikleri gibi yaşasınlar. Lütfen hoşgörü, please respect,
fermo xweşbînî.

Dilsad Hatun 21.10.2009 20:04

De la democratie !

Bende dinimi yasamak istiyorum , bu gunlerdeki gibi acilan sacilanlar gibi degil basortumle girmek istiyorum ? Hadi hosgörülü olun . TRT6 bosuna mi acildi ?? Cocuklarini sokaklara aticaklari yerde öz dillerini konusan Tv kanalini izlesinler , kulturlerini ogrensinler . Sacma ötesi ,

sandalli 21.10.2009 20:07

Kürtlerin kürtçe konuşmasını istemeyenler neden ingilizce kullanıcı ismi kullanırlar anlayamıyorum. İlginç.

Dilsad Hatun 21.10.2009 20:17

[QUOTE=kronik;461192][B][COLOR=darkorange]maille gelen bu anlamlı yazıyı sizlerle paylaşmak istedim [/COLOR][/B]

[COLOR=black][B]KÜRT KARDEŞİME İTHAF OLUNUR [/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=#121212]Sana hep benim kardeşimsin diyorum,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen hep inkar ediyor ve ben başkayım diyorsun.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#121212]Hepimiz devlet katında eşitiz diyoruz,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen hep kendini ayrı tutmaya çalışıyorsun.[/COLOR][COLOR=#ffffff]www.kerkukfeneri.com[/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=#121212][B]İçindeki teröristleri dışla ve devletine sahip çık diyoruz,[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen hep terörist benim kardeşimdir diyorsun ve ona yardım ediyorsun.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Devletimiz Türkiye’dir, Bayrağımız Türk Bayrağıdır diyoruz,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen Türkiye benim devletim değildir, Türk Bayrağı benim bayrağım değildir diyorsun.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet senin önüne tüm imkanlarını serdi,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen hep nankörlük ettin.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Hepimiz okula gidelim diyoruz,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen hep okumamak için kaçıyorsun.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana öğretmen yolladı,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen onu vurdun.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana doktor, hemşire yolladı,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen onu tehdit ettin ve vurdun.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana iş makineleri yolladı,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen onları yaktın.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana yol yaptı,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen yollara mayın döşedin.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana güvenliğin için asker, polis yolladı,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen onlara kurşun sıktın.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana kaymakam yolladı vali yolladı,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen onları benden değil diye istemedin.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana verdiği sözleri her zaman yerine getirdi,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen bu sözlere karşılık hep ihanet ettin.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Bu devlet sana talep ettiğin kendi dilini öğrenme kurslarını açtı,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen bu kursların kapısını bile açmadın eşiğinden bile adım atmadın.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Ben sana gel bırak şu silahı kardeşçe yaşayalım dedikçe,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Sen demokrasi, insan hakları deyip silaha daha sıkı sarıldın.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Demokrasi ve İnsan hakları sadece size mi? Bizlere yok mu?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Çocuklarımızın geleceğe umutla bakarak kardeşçe yaşamaları için[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Ben senden değil, aksine sen benden özür dileyecek ve silahı bırakacaksın.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Artık ben seninle değil sen benimle kardeş olmak zorundasın.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Çünkü senin uzlaşmaz ve küçük dağları ben yarattım tavırlarından bıktım.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#121212]Artık ya benimle kardeş olacaksın ya da başka kardeşler aramak için okyanuslar ötesine gideceksin.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#121212][B][I]Sağlıcakla kalın[/I][/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=#232323][URL="http://www.kerkukfeneri.com/"][COLOR=#0b0b0b]Fikret ŞAHİN[/COLOR][/URL][/COLOR][URL="http://www.kerkukfeneri.com/"][COLOR=#0b0b0b]- [/COLOR][COLOR=#0b0b0b]İstanbul[/COLOR][/URL][/QUOTE]

[B][CENTER] + [COLOR="White"]............................[/COLOR] [/CENTER][/B]

sandalli 21.10.2009 20:23

[QUOTE=Dilsad Hatun;473861]De la democratie !

Bende dinimi yasamak istiyorum , bu gunlerdeki gibi acilan sacilanlar gibi degil basortumle girmek istiyorum ? Hadi hosgörülü olun . TRT6 bosuna mi acildi ?? Cocuklarini sokaklara aticaklari yerde öz dillerini konusan Tv kanalini izlesinler , kulturlerini ogrensinler . Sacma ötesi ,[/QUOTE]

Size yasak olduğunu söylediğiniz şeyler başkalarına da mı yasak olsun? Siz dilinizi özgürce konuşamamanın sıkıntısını biliyorsunuz ve başkalarının da bu acıyı yaşamasını istiyorsunuz. İşte püf noktası burada. Kendiniz için isteğinizi, mü´min kardeşiniz için istemiyorsunuz

Dilsad Hatun 21.10.2009 20:31

[QUOTE=sandalli;473865]Size yasak olduğunu söylediğiniz şeyler başkalarına da mı yasak olsun? Siz dilinizi özgürce konuşamamanın sıkıntısını biliyorsunuz ve başkalarının da bu acıyı yaşamasını istiyorsunuz. İşte püf noktası burada. Kendiniz için isteğinizi, mü´min kardeşiniz için istemiyorsunuz[/QUOTE]

[B]Abi yasamasini istemem ama neden Türkce varken Kürtce konusulsun ki ? Bizler nasil almanca fransizca veya baska bir ulkenin dilini konusmaya mecbursak gereken ortamlarda onlarda oyle olmali . Bizler neden diretmiyoruz o zaman ? Türkçe illa Türkçe diye ? Evimde, sokakta, gerekirsede okulda arkadaslarimla Türkçe konusuyorum daha ne olsun ki ? Türkiyeki , o kadar degisik irktan insanlari barindiran bir Ülke , boyle giderse kim bilir neler duyacagiz .

Bir turlu anliyamiyorum bu kürt milletin isteklerini :) bir gûnde Laz ciksin karsima haklarimi istiyorum diye o zaman kurban kesicem :) Vatanim için ne hayirliysa o olsun diyorum baska söze gerek yok.[/B]

goramaz 21.10.2009 20:34

[QUOTE=Dilsad Hatun;473864][B][CENTER] + [COLOR="White"]............................[/COLOR] [/CENTER][/B][/QUOTE]

fikret şahin bir yazı yazdı diye bu yazı ''mutlak doğru''nlamına mı geliyor.. şu yazdıklarına fikret şahin inanıyor mu acaba...şu sitede bile bir avucuz kürtten kardeş olmaz diye basbas bağırıldı yetmedi kürt e kardeş diyen türk bile dışlandı..

doğru.. devlet otoban yaptı.. otobana döşendi mayınlar.

tam teşekküllü hastanelerde tam prosefyonel doktorlar atandı..

tecrübeli yeterli öğretmenlerimiz modern teknolojiyle donatılmış sınıflarda ders anlattı..

ama onlar böyleler işte naparsın devlet onlar için herşeyi yaptı ama başaramadı

Klimasuyu 21.10.2009 20:38

[QUOTE=goramaz;473857]valla ister anla ister anlama benim yorumumda pkk yı savunan bir tek kelime bile çıkmaz..

ikincisi yasaları ben yapmıyorum. suça karışmamış iseler serbest bırakılıyormuş.bu da yine mahkeme kararıyla oldu .. ah o yasayı ben yapacaktım ki...neyse

üçüncüsü detaylı bilgi için bakınız Recep T. Erdoğan'ın Ağrı konuşması

saygılar[/QUOTE]

[B][I]Hıocam ben size pkk'yı savunuyorsunuz demiyorum...Ben onları bırakılmasının hangi akla mantığa sığar onu soruyorum ...

Ha silahlı çatışmaya girmemişler bahaneye bak! Ne fark eder ..?[/I][/B]

Abdurrahman 58 21.10.2009 20:40

Olmamalıydı böyle..
Fatih'in Torunları ; 3-5 dinsize rezil ettirilmemeliydi!
Zamanında bu toprakları dişiyle tırnağıyla kazanan Şu toprağın altında yatan binlerce şehidim,Göklerde dalgalanan albayrağım,5 vakit sedalanan ezanım olmasa Vallahi'de Billahi'de bir dakika durmazdım bu ülkede !

söyleyecek birşey bulamıyorum.Dağda yıllarca mehmetçiğimize kurşun sıkan Devletimizi milyarlarca dolar zarara sokan ş.erefsizleri bağrına bastı devlet.Ve sivasımın (bir zamanlar yiğido olan) insanlarıda bu SATILIMI destekliyor.Çok üzücü bir durum. en basitinden o dağdan inen çakallar hepimizin gardaşlarını Şehit etti ! ve elini kolunu sallaya sallaya memleketlerimize girdi.
Bu kadar acizmiydi Türk !
Dilimizimi yuttuk !
Birileri DAMARLARIMIZDA AKAN ASİL KANImı değiştirdi
Ne oldu size asil soydaşlarım !

YA RABB SEN YARDIM EYLE YÜZYILLARCA İSLAMIN SANCAKTARLIĞIYLA ŞEREFLENMİŞ TÜRK MİLLETİ KAHPECE PARAMPARÇA EDİLİYORR

goramaz 21.10.2009 20:43

[QUOTE=YILDIRIM;473875][B][I]Hıocam ben size pkk'yı savunuyorsunuz demiyorum...Ben onları bırakılmasının hangi akla mantığa sığar onu soruyorum ...

Ha silahlı çatışmaya girmemişler bahaneye bak! Ne fark eder ..?[/I][/B][/QUOTE]

benim de aklıma sığmıyor metin.. illaki askeri vuracak ondan sonra mı tutuklanacak...ama yasalar böyle zannedersem bu yasa da açılımdan önce de vardı...

Abdurrahman 58 21.10.2009 20:52

öyle bir sığıyorki goramaz!!!!! öyle bi yıkanmışki beyinleriniz.öyle bi oyuncusunkii muhteşemsin!!harcanıyosun buralarda.yorumların normal görünüyor ama senin zihniyetin o teşekkür ettiğin yorumlardan daha vahim !

Abdurrahman 58 21.10.2009 21:03

[B]EZAN DİNMEZ DİYEN
BAYRAK İNMEZ DİYEN
ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN[/B]

[B][COLOR="Red"]BİRİLERİ VAR ! BİRİLERİ VAR ! BİRİLERİ VAR ![/COLOR][/B]

[B][COLOR="DarkSlateGray"]ELHAMDULİLLAH HEP VARDIK VE ALLAHIN İZNİYLE HEP VAR OLACAĞIZ ![/COLOR][/B]

Abdurrahman 58 21.10.2009 21:15

delikanlısı varsa şimdi çıksın karşıma.Ben siteden çıktıktan sonra yazmasın !!

haythuyt 21.10.2009 21:17

[QUOTE=Abdurrahman 58;473888]delikanlısı varsa şimdi çıksın karşıma.Ben siteden çıktıktan sonra yazmasın !![/QUOTE]

[B]merak etme gardasım sen yoksan ben varım!!!![/B]

goramaz 21.10.2009 21:20

[QUOTE=Abdurrahman 58;473882]öyle bir sığıyorki goramaz!!!!! öyle bi yıkanmışki beyinleriniz.öyle bi oyuncusunkii muhteşemsin!!harcanıyosun buralarda.yorumların normal görünüyor ama senin zihniyetin o teşekkür ettiğin yorumlardan daha vahim ![/QUOTE]

valla ben mi harcanıyorum siz mi harcanıyorsunuz belli değil...vatan millet bayrak diye diye mangalda kül bırakmıyorsunuz ne yaptınız söylesene..sizden başka bu milelti seven yok sizden başka bayrağını seven yok kürt açılımını destekliyorsam ülkemi sevdiğimden.. ha o senin savunduğun değerlere ben de bağlıyım hem de tahmin edemeyeceğin kadar.. sizin tapulu malınız değil tamam mı..

.sen kendi milletini yücelttin kürtte kendi milletini yüceltti.. bence bu heyecanla sen harcanıyorsun burada.. birkaç tane terörist yok et de bi işe yarasın heyecanın.. gabar dağı orda gitmek isteyene...

CRAZY OSMAN 58 21.10.2009 21:21

ŞİMDİ BEYLER ABİLER ABLALAR...
ÖNCELİKLE BİR AÇILIM İÇİN BOŞ YERE KENDİNİZİ YORUYOR VE ÜZÜYORSUNUZ..
YANİ BİR BİRİNİZİ İYİYORSUNUZ VE KIRIYORSUNUZZ...

BU SİYASET ÇOK TUAF ŞEY BEN ANLAYAMADIM KİMSEDE ANLAYAMAZ...

DAHA DÜN ERZURUM'DA TEK DİL, TEK BAYRAK, DİYEN TAYYİP
BUGUN DİYARBAKIR'DA TÜRK'Ü KÜRT'Ü LAZI ÇERKEZİ KARDEŞTİR DİYORR...

BÖYLE BİR DÖNEKLİKLE YÖNETİLEN BİR ÜLKEDE..

AÇILIM OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR...

TEK SON LAFIM...

BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NEEE...

goramaz 21.10.2009 21:25

tayyip erdoğan tek dil tek bayrak tek toprak ın güvencesini veriyor
hem de Türkü kürtü lazı kardeştir diyor yalanı nerde yanlışı nerde?hatalı bişey mi söylemiş

Cley 21.10.2009 21:26

[B]Peki Osman kardeş nickin neden crazy ? [/B]

CRAZY OSMAN 58 21.10.2009 21:29

[QUOTE=Cley;473897][B]Peki Osman kardeş nickin neden crazy ? [/B][/QUOTE]

İYİDE NE ALAKA...

CRAZY OSMAN 58 21.10.2009 21:30

[QUOTE=goramaz;473894]tayyip erdoğan tek dil tek bayrak tek toprak ın güvencesini veriyor
hem de Türkü kürtü lazı kardeştir diyor yalanı nerde yanlışı nerde?hatalı bişey mi söylemiş[/QUOTE]

HAYIR ABİ ERZURUMDA BAŞKA KONUŞUYOR
DİYARBAKIRDA BAŞKA ONU DEDİM BEN YANİİ..

Cley 21.10.2009 21:32

[B]Türklükten dem vurursunuz ama ingilizce nick kullanırsınız tezat değil mi ?[/B]

goramaz 21.10.2009 21:33

[QUOTE=CRAZY OSMAN 58;473900]HAYIR ABİ ERZURUMDA BAŞKA KONUŞUYOR
DİYARBAKIRDA BAŞKA ONU DEDİM BEN YANİİ..[/QUOTE]

olabilir aponun idamını erteleme kararına imza atıp da erzurum da apoyu asmıyor diye tayyip e urgan fırlatanları da gördü bu millet

qio 21.10.2009 21:34

Adam gibi adam Tayyip ERDOĞAN :) Adam ama iyi ama kötü bişiler yapıyor boş durmuyor. Bu konuda ki tavrımı değiştiriyorum , Pkk eylemlerini bitirecekse barış olmalı 20 yaşlarında ,ne olduğunu bilmediği bir savaşta insanlar ölmesin.

CRAZY OSMAN 58 21.10.2009 21:34

YA HERKES AYNI ŞEYİ DİYOR YAA..
BENİM LAKABIM BU...
BANA HERKES MAHALLEDE BOYLE DER...
ONLAR KOYDU ADIMI BÖYLE YANİİ...
ŞİMDİ NİCLE KARŞILAŞTIRDIN YAA HELAL OLSUN BİR ŞEY DEMİYORUMM...

CRAZY OSMAN 58 21.10.2009 21:35

[QUOTE=goramaz;473903]olabilir aponun idamını erteleme kararına imza atıp da erzurum da apoyu asmıyor diye tayyip e urgan fırlatanları da gördü bu millet[/QUOTE]

İMZA ATILDIĞINDA SEN ORDAMIYDIN ABİİ....

goramaz 21.10.2009 21:38

ben orda değildim tarih ordaydı

Nikbin 21.10.2009 21:38

[I][COLOR="DimGray"]"Başbakan herkes kardeştir diyor ve tek bayrak tek dil diyor" diyorsunuz
Ee bunda bir çelişki yokki.Kardeş olmayıpta ayrılmak mı iyi , savaşmak mı iyi, kardeş olup tek bayrak altında toplanmak mı ?

Tuhaf.Artık millet ne söylediğini de bilmiyor.[/COLOR][/I]

CRAZY OSMAN 58 21.10.2009 21:39

[QUOTE=goramaz;473908]ben orda değildim tarih ordaydı[/QUOTE]

HMM NEDENSE BİZZ O TARİHİ GÜNÜ GÖREMEDİK
RESMİ BİR GAZETEDE....

goramaz 21.10.2009 21:40

neyi savunuyorsun ki bana.. devlet bahçelinin o tarihte iktidarda olduğunu da mı inkar edeceksin..

CRAZY OSMAN 58 21.10.2009 21:43

[QUOTE=goramaz;473911]neyi savunuyorsun ki bana.. devlet bahçelinin o tarihte iktidarda olduğunu da mı inkar edeceksin..[/QUOTE]

bana ne devlet bahçeli den abii...
ben inkar da etmedim bu arada...

Klimasuyu 21.10.2009 21:44

[QUOTE=Nikbin;473909][I][COLOR="DimGray"]"Başbakan herkes kardeştir diyor ve tek bayrak tek dil diyor" diyorsunuz
Ee bunda bir çelişki yokki.Kardeş olmayıpta ayrılmak mı iyi , savaşmak mı iyi, kardeş olup tek bayrak altında toplanmak mı ?

Tuhaf.Artık millet ne söylediğini de bilmiyor.[/COLOR][/I][/QUOTE]

[B][I]Tabiiki vatana ihanet eden bayrağımızı yakanlarla sonuna kadar savaşmak..!Biz bunları yapan insanlara ne açılmak nede kardeş olmak istiyoruz...

Türklüğü kabul etmiş vatanına ihanet edenleri desteklemeyen kürt(varsa) kardeşimizdir...[/I][/B]

Nikbin 21.10.2009 21:52

[COLOR="DimGray"][I]Siz Türksünüz size kürt ol diyebilir miyiz ? Hayır...
Kürtlere de sen Türk ol diyemeyiz.

Çaba ne için ? Çaba kandırılan bir dolu kişiyi dağdan kurtarmak için.
Ne için ? Bir dolu kürdü dağa kaptırmamak için.
Ne için ? Daha fazla askerimizin ölmemesi için
Daha fazla ağlamaması için anaların,babaların. Kabadayılık taslamakla,asarımla,keserimle halledilmiyor bu mesele !
Yıllardır kulak tıkandı bu meseleye .Neyden baştakilerin korkaklığından ! Cesaretsizliğinden , makamlarından çıkamayışından vs vs...
Hiç bu kadar aktif bir lider , parti gördük mü şu zamana kadar.İyi kulak tıkayalım devam edelim savaşmaya.Yıllardır böyle bu...
Yetmedi mi ? [/I][/COLOR]

Dilsad Hatun 21.10.2009 21:54

[B]Reklam kokan hareketler bunlar :)[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:41.