![]() |
Cevap: ÜC harfli oyun
[QUOTE=arifcoskun;396660]Melahat İtten Tırstı :)
J....J.....J.........:D[/QUOTE] [B]Jandarma Judocuyu joleledi Z_____________H_____________L [/B] |
[quote=arifcoskun;396660]Melahat İtten Tırstı :)
J....J.....J.........:D[/quote] [B]Jala Jandarmanın Jeneratör[/B] [COLOR=green]dairesine gitti[/COLOR] [COLOR=#008000][/COLOR] [B][COLOR=black]anlamını vurgulamak için cümlenin sonunu tamamladım amma yazmışın arif abi :) ama Ğ hariç cevabım hepsine olur.onuda yazarsan türk dil kurumunu devreye sokarım Ankaradaki dayımı unutma :D[/COLOR][/B] [B]A_________R_______C[/B] |
[quote=barikat58;396678][B]Jala Jandarmanın Jeneratör[/B] [COLOR=green]dairesine gitti[/COLOR]
[B][COLOR=black]anlamını vurgulamak için cümlenin sonunu tamamladım amma yazmışın arif abi :) ama Ğ hariç cevabım hepsine olur.onuda yazarsan türk dil kurumunu devreye sokarım Ankaradaki dayımı unutma :D[/COLOR][/B] [B]A_________R_______C[/B][/quote] Ali Rüstem'le Cuma da :) M....F...T Aslinda cevap kolaydı ya :) (J..J..J..) Jale Jandarmayı Jiletledi olamazmıydı :D Uğraştırma beni şimdi Anakara'yla Hakkari'yle, Dayına çok selamımı söylemeyi unutma :D |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Melis Fatma yemekte
H.G.L [/I][/B][/COLOR] |
[B][I][COLOR=#9932cc]H.G.L [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#9932cc][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc][COLOR=black]Hakana güneş lazım[/COLOR] [/COLOR][/I][/B] |
[B] Bize barikat58 lazım
A_____________O____________Y[/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Ayşe Orduda yaşıyor :D
C.H.L [/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=MeLody58;396712][COLOR="DarkOrchid"][B][I] Ayşe Orduda yaşıyor :D
C.H.L [/I][/B][/COLOR][/QUOTE] Cihan haber lalelide A________L________H |
[quote=altuntas58;396713]Cihan haber lalelide
A________L________H[/quote] aylin livaneli hatayda R__________Z___________A inşallah arif abiden önce cevap verdim :D:D |
[QUOTE=barikat58;396715]aylin livaneli hatayda
R__________Z___________A inşallah arif abiden önce cevap verdim :D:D[/QUOTE] Resimler zaman aşımında M________Y_____B |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:52. |