![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;623693]Gördüm Arif abi sormuş bizleri,
Soranlara selam olsun Diyari, Ben de çok özledim inan sizleri, Erenlere selam olsun Diyari.[/QUOTE] aynı toprağız sivas yurdumuz yarenlere selam olsun siyahi birlik olmaktır bir tek derdimiz gerenlere de selam olsun siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;623694]aynı toprağız sivas yurdumuz
yarenlere selam olsun siyahi birlik olmaktır bir tek derdimiz gerenlere de selam olsun siyahi[/QUOTE] Yalan asla olmaz ozan yurdunda, Ben sevdamın eller dünya derdinde, Verdiği sözlerin her an ardında, Duranlara selam olsun Diyari. |
[QUOTE=sandalli;623695]Yalan asla olmaz ozan yurdunda,
Ben sevdamın eller dünya derdinde, Verdiği sözlerin her an ardında, Duranlara selam olsun Diyari.[/QUOTE] arif yazmış güzel bir başlık yılbaşında isterim haşlık bize ölümsüz arkadaşlık kuranlara selam olsun siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;623696]arif yazmış güzel bir başlık
yılbaşında isterim haşlık bize ölümsüz arkadaşlık kuranlara selam olsun siyahi[/QUOTE] Duydum can dostlarım burdan sürülmüş, Çağlayan sayfalar neden durulmuş? Sivas için güzel site kurulmuş, Girenlere selam olsun Diyari. |
[QUOTE=sandalli;623697]Duydum can dostlarım burdan sürülmüş,
Çağlayan sayfalar neden durulmuş? Sivas için güzel site kurulmuş, Girenlere selam olsun Diyari.[/QUOTE] kış geldi bol yiyelim potakal yafa tüm Sivaslılar girelim aynı safa lüzumsuz şeylere boşuna kafa? yoranlara selam olsun siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;623698]kış geldi bol yiyelim potakal yafa
tüm Sivaslılar girelim aynı safa lüzumsuz şeylere boşuna kafa? yoranlara selam olsun siyahi[/QUOTE] Umulmadık anda bizi sordular, Bazen olmaz yere neden yordular? Kalbimizi bile bile kırdılar, Kıranlara selam olsun Diyari. :) |
[QUOTE=sandalli;623699]Umulmadık anda bizi sordular,
Bazen olmaz yere neden yordular? Kalbimizi bile bile kırdılar, Kıranlara selam olsun Diyari. :)[/QUOTE] yârin akşam çaylarını burada içek eski dostluklara bir konu açak aşık diyari babaya bir demet çiçek verenlere selam olsun siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;623700]yârin akşam çaylarını burada içek
eski dostluklara bir konu açak aşık diyari babaya bir demet çiçek verenlere selam olsun siyahi[/QUOTE] Siyahi der gayrı tükettim feri, Gidenin bir daha dolmazmış yeri, Dürüldü burada şiir defteri, Dürenlere selam olsun Diyari. |
Yüreğine sağlık Diyari baba, renk kattın, onur verdin. Sağ olasın.
|
[QUOTE=sandalli;623702]Yüreğine sağlık Diyari baba, renk kattın, onur verdin. Sağ olasın.[/QUOTE]
sizin de yüreğinize sağlık can siyahi kış günü sitede gül açtırdınız sağ olun vaar olun can |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:43. |