![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
aslı güngör aşk herşeye değer
|
[B][COLOR="DarkRed"]Mahsun Kırmızıgül
Göçmen Kızı Ben bir göcmen kizi gördüm tuna boyunda elinde bir deste gül var hasret koynunda 2 söyle söyle göcmen kizi annen varmidir ne annem var ne babam var kalmisim öksöz 2 sen bir öksüz ben bir garip alayim seni alayimda gurbet elde sarayim seni 2 telgrafin tellerinden haber varmıdır ne haber var ne mektup var kalmisim öksüz 2 dogru söyle göcmen kizi haber yokmudur ne gelen var ne giden var kalmisim öksüz 2...............[/COLOR][/B] |
zara_______beni unutma
|
sabah sabah günün haberlerini dinliyorum
|
[COLOR="DarkRed"][B]
Üşüyorum [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img521.imageshack.us/img521/7494/42265736.jpg[/img][/url] Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU[/B][/COLOR] |
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU NE TESADÜF YENİ AÇTIM BENDE SABAH SABAH DAMARDAN İŞLİYOR VALLA BUGÜN BENİM GÖRÜŞ GÜNÜM KABRİNE GELİYORUM BAŞKANIM |
[B][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img521.imageshack.us/img521/7202/1238523288osmanoztuncmu.jpg[/img][/url]
Osman Öztunç Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez........... [/COLOR][/B] |
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… |
Asi ve Mavi..............................Onur AKIN
|
[B][COLOR="DarkRed"]Gülay
Ağlatma Gelem Etme kurban olayım dost Ağlatma gelem gelem Tutup elim kollarımı Bağlatma gelem gelem Ağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme kâr etmez dost dost Bir de sen çektirme yeter Sevdan bende yanar tüter Cehennem narından beter Dağlatma gelem gelem Ağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme kâr etmez dost dost Nurşaniyem bu töremi Yakanlar yaktı çıramı Sinemde gizli yaramı Kanatma gelem gelem Ağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme kâr etmez dost dost.............. [/COLOR][/B] |
hasan dursun_ gel ey sultanım
|
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B][COLOR="DarkRed"]Orhan Ölmez
Seni seviyorum. Seni seviyorum biliyormusun? Seni seviyorum görüyormusun? Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum Orhan Ölmez[/COLOR][/B] |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum DİNLEMEYE DEVAAAAAAAM |
abi ben bunu dinleyemiyorum çünkü her dinleyişimde aglıyom
|
[COLOR=sienna][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][B]Tarkan-Sabret.[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]çaresizim,mecbur bu veda,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]kokun üzerimde,gidiyorum uzaklara,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]siginip anilara,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]bu hasrete dayaniriz elbet,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]ümidimiz muradina erecek.[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret... [/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...Sabret inci tanem bekle Beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret..[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]aglama ne olur,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]vazgecme bekle beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka, [/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Viz gelir.[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Daglar,Denizler yaban eller,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sevmeye engeldir mesafeler,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]geçici bu ayrilik,bir rüya farzet,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]sonunda Zafer bizim olacak,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]gecici bu ayrilik,bir rüya farzet,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]sonunda Zafer bizim olacak,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...Sabret inci tanem bekle Beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret..[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]aglama ne olur,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]vazgeçme bekle beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka, [/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] |
ahmet şafak murat ince sevdim seni :)
|
Osman Öztunç
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez |
[FONT=Century Gothic][COLOR=darkgreen][B][U]Gülben Ergen-Söz[/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Ne yeni güne uyanmak[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Ne uyanmak nede hayat endişesi[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Dahada kötüsü var su bile sensiz içilmiyor[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Nefes alışlarım gündelik telaşlarım[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Sohbeti hoş arkadaşlarım sensiz çekilmiyor[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Ne kadar hoştu aydınlık bazen loştu[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Kaçan hiç bir şey yoktu neden bu kadar koştuk[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Söz bir daha kırmam seni [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Üzerine titrerim ilk günkü gibi[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Anladım ne çok sevmişim seni[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Orta yolu buluruz gel yeterki[/B][/COLOR][/FONT] |
Seni seviyorum biliyormusun?
Seni seviyorum görüyormusun? Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum Orhan Ölmez |
[B][COLOR=teal]Candan Ercetin-Saçma[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B] [FONT=Century Gothic][B]Bir sabah olsa binbir umutla[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Güneş bile açsa.. açmaz saçma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Bir gece olsa samanyolu hatta[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Yıldız bile kaysa.. kaymaz saçma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]O son sözü duymak bile fazla inan[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]İyi niyet değil şefkat değil nereden bu dil[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Kendine iyi bak deme denmez saçma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Kendime bakarım elbet sen hiç korkma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Kendine kalıyor insan eninde sonunda[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Herşeyi alma bir küçük eşya[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Bırak bana yeter.. yetmez saçma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dön gel uzatma hayat bu unutma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Zaman bile dursa.. durmaz saçma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]O son sözü doğru sanıp kanmam inan[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]İyi niyet değil gerçek değil kimden bu dil..[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Kendine iyi bak deme denmez saçma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Kendime bakarım elbet sen hiç korkma[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Kendine kalıyor insan eninde sonunda[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına[/B][/FONT] |
IAN CAREY FT.MICHELLE SCHELLER - KEEP ON RISING ( michael mind remix )
|
günün gelişen sabah haberleri
|
[B]Işın Karaca - Uyanış[/B]
Sana dargın değilim gidişlerin bir anlık öfke Yok sebebi zaman geçer acım diner ahhh Sözlerim siyah beyaz ne farkeder ki Yas dediğin o gün sürer devam eder hayat Farkındayım zaman kalmadı Gidişin ani bir karar olmadı Farkındayım zaman kalmadı Yanlış yeminler bir son bulmalı Savunma savaşım aynı Giderken yüreğin ayrı yola düşmüş Yeni bir aşka kanıp yanmış bizi yıkıp giderken Yapma! savaşım aynı Giderken yüreğin ayrı yola düşmüş Yeni bir aşka kanıp yanmış Daha bizi sönüdrmeden yapmaaaaaa ! Farkındayım zaman kalmadı Gidişin ani bir karar olmadı Farkındayım zaman kalmadı Yanlış yeminler bir son bulmalı |
[B]Sagopa Kajmer-Cümle Mühendisi ..!![/B]
|
sivasııııııııııııııııııııN YOLLARINA
|
[B][COLOR="Magenta"]Orhan Ölmez
Seni seviyorum. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img241.imageshack.us/img241/1194/seviyormk9.gif[/img][/url] Seni seviyorum biliyormusun? Seni seviyorum görüyormusun? Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum Orhan Ölmez[/COLOR][/B] |
SİVASSPOR MARŞI....................
|
[B][COLOR="DarkRed"]Osman Öztunç
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez........... [/COLOR][/B] |
[B]Bendeniz - Gül Bahçesi [/B]
geri dönüşün yok geri dönüşün geri dönüşüm yok geri dönüşüm Aldın götürdün herşeyimi gittin gülmüyor yüzüm bensizlik değil çözüm zamansız gelen hüzün taşınmıyor Seni sevdim diyor gönül kaçıyorsun Gül bahçesi vaad etmedim sana diyorsun Acı sözler gülün değil dilin dikeni Sen bahçende gül mü vardı sanıyorsun geri dönüşün yok geri dönüşün geri dönüşüm yok geri dönüşüm Aldın götürdün herşeyimi gittin gülmüyor yüzüm bensizlik değil çözüm zamansız gelen hüzün taşınmıyor Seni sevdim diyor gönül kaçıyorsun Gül bahçesi vaad etmedim sana diyorsun Ne seni ne beni taşır yaban eller Yüreğime ördün dikenli teller Bendeniz'in yeni albümünü tavsiye ederim, her bir parcasi birbirinden güzel sanirim son zamanlarda yapilan en kaliteli albümlerden biri... |
ABDURAHMAN ÖNÜL
GÖNLÜMÜ VERDİM RESULE |
[B][COLOR="DarkRed"]Ceylan
Sivaslıymış Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça o gülüyor kim olduğun, söylemiyor Hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış … Yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça ,o gülüyor kim olduğun söylemiyor Hem cilveli hem ,nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış Gözlerin gül açıyor ben yanaşsam o kaçıyor Sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor Hem cilveli hem nazlıymış Can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi.. Öğredimki sivaslıymış sivaslıymış Hem cilveli hem, nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış…[/COLOR][/B] |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B]Nil Karaibrahimgil---Seviyorum Sevmiyorum ..!!! :)[/B]
|
Muhammed ilhan - Cennette
Gelin bizde seyredelim gelini gelini Fatma ana tel tel etmiş saçını saçını Bağışlatmış ümmetinin suçunu suçunu Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Ayağına giymiş sedef nalını nalını Hep melekler kınalamış elini elini Asya ana Meryem ana gelini gelini Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Cennetin yolunda güller açılı açılır Üzerine misku anber saçılır saçılır Düğüne gelene hulle biçilir biçilir Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Cennetin yolunda saf saf melekler melekler Arş katında kabul olur dilekler dilekler Düğüne gelmiş bütün melekler melekler Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette __________________ |
[B]Gökhan Tepe - Vur[/B]
coook tatli bisey bu yaaaa :p |
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img241.imageshack.us/img241/3528/beyazgulvekan.jpg[/img][/url]
|
Muhsinler Ölmez
Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez |
[B][COLOR="DarkRed"]Muhsinler Ölmez
Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez.............[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:16. |
|