![]() |
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
NeFRET - ISTANBUL
CEZA - YERLI PLAKA |
Ilahi: Celaleddin Adali - Can Ahmet'im
|
[B]İBRAHİM ERKAL İNSAFSIZZZZZZZZZZZ[/B]
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][U][COLOR=#0000ff][URL]****************************[/URL][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#0000ff]Sivasın yollarına , buyurun arkadaşlar birlikte dinleyelim:)[/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] |
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Papa Roach - Time and Time Again[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B]OSMAN ÖZTUNÇ - EMRİ ALMIŞIM İMANDAN[/B]
|
[B]Leona Lewis - Better in Time
[COLOR="white"].....................[/COLOR][/B] |
[img]http://www.resimsakla.com/data/media/16/asik_veysel.jpg[/img]
[QUOTE] AŞIK VEYSEL SATIROĞLU - UZUN İNCE BİR YOLDAYIM [/QUOTE] [B] UZUN İNCE BİR YOLDAYIM [/B] Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldayım Gidiyorum gündüz gece Dünyaya geldiğim anda Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handa Gidiyorum gündüz gece Uykuda dahi yürüyom Kalkmaya sebep arıyom Gidenleri hep görüyom Gidiyorum gündüz gece Kırk dokuz yıl bu yollarda Ovada dağda çöllerde Düşmüşüm gurbet ellerde Gidiyorum gündüz gece Düşünülürse derince Irak görünür görünce Yol bir dakka miktarınca Gidiyorum gündüz gece Şaşar Veysel işbu hâle Gâh ağlaya gâhi güle Yetişmek için menzile Gidiyorum gündüz gece [B] Aşık Veysel ŞATIROĞLU [/B] [B] SAYGI VE SEVGİYLE ANIYORUZ ![/B] |
[CENTER][/CENTER]rafet el roman-anlamsız bir fırtına............
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"] [B][COLOR="Magenta"]gün gelir acı günler seni seçer sevgiler nasıl başlar nasıl biter sarsılır kalır gönlüm kedere düşer bir daha sevemem dersin herşey geçer duygular yıkar seni doğrular yakar seni düşünmezsin gerçeği offf anlamsız bir fırtına başlar hayatında savrulur durursun sen çok yorulsan da zor gelir yaşamak onsuz bu dünyada ağlarsın durmadan umutsuz bu dünyada anlamsız bir kargaşa başlar hayatında durmadan düşünürsün sen çok yorulsan da zor gelir yaşamak onsuz bu dünyada ağlarsın durmadan yarınlara.....[/COLOR][/B][/FONT][/CENTER] |
serdar ortaç--ayrılmam...............
yok ölsem de terketmem seni zar zor buldum benn :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:04. |
|