![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Kaiti Garbi - Esena Mono.........................
|
Lady GAGA - Paparazzi
|
herzaman olduğu gibi günün gelişen sabah haberlerini dinliyorum
|
[B][COLOR=dimgray][COLOR=darkred]arash & ft. helena- pure love[/COLOR][/COLOR][/B]
|
i tatlısas
anam anam garip anam sen yoksan yanımda kime dert yanam |
[B][COLOR="Purple"]Esra Özmen
Sev Yeter Guldurmedin hep aglattin Derdi bana sen tattirdin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter Kosturdum hep yillar boy Pesinde hergun beni Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter...........[/COLOR][/B] |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU en çok sevdiğim şiir bi şiir bukadarmı duygulu ve güzel olur |
[B][COLOR="Red"]Esra Özmen
Sev Yeter Guldurmedin hep aglattin Derdi bana sen tattirdin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter Kosturdum hep yillar boy Pesinde hergun beni Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter...........[/COLOR][/B] |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum |
[B][COLOR="DarkRed"]Esra Özmen
Sev Yeter Guldurmedin hep aglattin Derdi bana sen tattirdin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter Kosturdum hep yillar boy Pesinde hergun beni Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter........... CD takildi galiba.......:D[/COLOR][/B] |
((((((((((((((((((((((((Ben şu anda murat ince: çekil git dinliyorum )))))))))))))))))))))))))))))
GÖKHAN 58 SİVASLI YİĞİDO |
[B]Sagopa Kajmer&Kolera ----Fani ..!!![/B]
|
[B][COLOR="Magenta"]Ceylan
Sivaslıymış Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça o gülüyor kim olduğun, söylemiyor Hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış … Yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça ,o gülüyor kim olduğun söylemiyor Hem cilveli hem ,nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış Gözlerin gül açıyor ben yanaşsam o kaçıyor Sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor Hem cilveli hem nazlıymış Can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi.. Öğredimki sivaslıymış sivaslıymış Hem cilveli hem, nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış…[/COLOR][/B] |
[B][I]Mustafa Yıldızdoğan / ŞAHİT....[/I][/B]
|
[COLOR="Black"][B]
Oktay Kaynarca Sivas siiri Bir selam ver geç dostuna Yabancı degilsinbizim eldensin Endamın gururun bize benziyor. Yiğidin harman olduğu yerdensin! SiVaSlısın gardaş tanıdım seni Nerdensin söyle gardaş ilçeni Bilirim ben SiVaSım’dan göçeni Gardaş sen [COLOR="Red"]SiVaS[/COLOR]’ın neresindensin? Demirim çeliğim sana emanet Yiğitlik var sende etmezsin minnet Çalışkan hatırnashem dost hemde mert Gardaş sen [COLOR="red"]DİVRİĞİ[/COLOR]’nin neresindensin? Gökpınar’ın berrak suyundan mısın Selçuk’ların asil soyundan mısın Yoksa üç beldenin birinden misin Gardaş sen GÜRÜN’ün neresindensin? Nam’ın duyurmuşsun dünya alemde Balıklı çermiğin tıbbın dilinde Karabaş gür sesli yayla yolunda Gardaş sen [COLOR="red"]KANGAL[/COLOR]’ın neresindensin? Kösedağ kanat gerer üstüne Yiğit gardaş mert davranın dostuna Sahip çıkan hemşerine nesline Gardaş sen [COLOR="red"]SUŞEHRİ[/COLOR]’nin neresindensin? Kösedağ yaylasının zirvesinden mi Tödürge gölü’nün çevresinden mi Kızılırmağımın çehresinden mi Gardaş sen [COLOR="red"]ZARA[/COLOR]’nın neresindensin? Asil soylu güzel huylu hemşerim Büyükgöl’den su içmişe benziyor SiVaS’ıma gönül verin yürekten Gardaş sen [COLOR="red"]HAFİK[/COLOR]’in neresindensin? Kelkit vadisinin güzel yerinden Sessiz durup yükselirsin yerinden Kösedağ’ın yiğit bekçilerinden Gardaş sen [COLOR="red"]KOYULHİSAR[/COLOR]’ın neresindensin? Gönül gözüyle dünyayı gören İnsanlığa örnek olan yön veren AŞIK VEYSEL’imin doğduğu yerden Gardaş sen [COLOR="red"]ŞARKIŞLA[/COLOR]’nın neresindensin? PİR SULTAN ABDAL’ımın BaNaZ’ından mı Acılar dolu Ayvaz’ından mı Kabayel’inden mi Poyraz’ından mı Gardaş sen [COLOR="red"]YILDIZELİ[/COLOR]’nin neresindensin? Gür sesiyle yükseklerden haykıran Ssrılırsın SiVaS’ına doğrudan İşsizlikten göçtün sende yurdundan Gardaş sen [COLOR="red"]İMRANLI[/COLOR]’nın neresindensin? Hoş geldin hemşerim dost kervanına Suşehri Zara’yı aldın yanına Göğsüm kabarıyor güzel adına Gardaş [COLOR="red"]AKINCILAR[/COLOR]’ın neresindensin? Yeni girdin ilçe olup araya El attık senide kattık halaya Sende çıkan Kösedağ’a yaylaya Gardaş sen Gölova’nın neresindensin? İçtiniz mi gardaş Tecer suyundan Karabaş koyunun Kangal soyundan Merkezine yakın çevre köyünden Gardaş sen [COLOR="red"]ULAŞ[/COLOR]’ın neresindensin? Ata sporumu yaşatan sensin Kıspet giyip perdah atanım sensin Can hemşerimizsin sende bizdensin Gardaş sen [COLOR="red"]DOĞANŞAR[/COLOR]’ın neresindensin? Uzun yayla siper olmuş bağrına Şiirler yazılmış senin uğruna Hoş gelmişsin sende dost kervanına Gardaş sen [COLOR="red"]ALTINYAYLA[/COLOR]’nın neresindensin? Söylenmeyen son ilçesin Gönüllerde taht kuran gülsün çiçeksin Seni sevenleri candan seversin Gardaş sen [COLOR="red"]GEMEREK[/COLOR]’in neresindensin? YİĞİTler diyarı ASLAN ilinden Dostların soyundan AŞIK dilinden Badelerle dolu PİR’ler ilinden GARDAŞ sen [COLOR="Red"]SiVaS[/COLOR]’ın NERESİNDENSİN[/B][/COLOR] |
Serdar Ortaç-iki gözüm
|
AKŞAM OLDU HÜZÜNLENDİM BEN YİNE
HASRET KALDIM GÖZLERİNİN RENGİNE |
Nalan__mnyk
parayla saadet olmaz diyenler uzayda mı ikamet ederler:D |
yorgunluktan sadece ney sesi kaldıra biliyom
|
kendi yüreğimin sesini dinliyorum buna iclal aydın ın sni seviyordum şiiri eşlik ediyor
|
bende zara dinliyorum d(-_-)b kızım diyor
|
[QUOTE=canann;420356]bende zara dinliyorum d(-_-)b kızım diyor[/QUOTE]
hadi bende onu dinleyim bari .............:rolleyes: |
[QUOTE=metin 0758;420360]hadi bende onu dinleyim bari .............:rolleyes:[/QUOTE]
dinle barii:).............. |
[QUOTE=canann;420363]dinle barii:)..............[/QUOTE]
dinliyorum.................:D dinledim.................:D |
biraz da neşeli
Nalan__mnyk parayla saadet olmaz diyenler uzayda mı ikamet ederler:D |
yusuf güney-heder oldum..............
Romantik serseri düşler kurardın Çaresiz dertlere derman arardın Yaş 30 demeden soldun sarardın Saçlarına aklar düşmüş be reis Yaşananlar rüya düşmüş be reis Ahde vefa denen yalanmış meğer Yüzüne gülmeler planmış meğer Koynunda beslenen yılanmış meğer Saçlarına aklar düşmüş be reis Yaşananlar rüya düşmüş be reis Dağ demedin taş demedin dolaştın Herkes çekti gitti bir sen savaştın Saçların siyahken kaç kez sevmiştin Saçlarına aklar düşmüş be reis Yaşananlar rüya düşmüş be reis [QUOTE=metin 0758;420396].............. Romantik serseri düşler kurardın Çaresiz dertlere derman arardın Yaş 30 demeden soldun sarardın Saçlarına aklar düşmüş be reis Yaşananlar rüya düşmüş be reis Ahde vefa denen yalanmış meğer Yüzüne gülmeler planmış meğer Koynunda beslenen yılanmış meğer Saçlarına aklar düşmüş be reis Yaşananlar rüya düşmüş be reis Dağ demedin taş demedin dolaştın Herkes çekti gitti bir sen savaştın Saçların siyahken kaç kez sevmiştin Saçlarına aklar düşmüş be reis Yaşananlar rüya düşmüş be reis[/QUOTE] ....................... |
Kafamı dinliyorum :))
|
sabahın yedisinde haberleri dinliyoruz
|
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - SAÇLARIN[/B]
|
[B][I]Ben şuanda Canel--vurgun yedim'mi dinliyorum[/I][/B]
|
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - GÜLSÜN YÜZÜM[/B]
|
[B][I]Ben şuanda Canel-Vurgun yedim şarkısını dinliyorum[/I][/B]
|
m küçük
bana köylü diyen dilber ben köyümün delisiyim |
abdurahaman önül gururlanmama insdan oglu
|
Osman Öztunç
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez |
[B][I]Burhan Çaçan / Makber ....[/I][/B]
|
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - YANDI GÖNÜL[/B]
|
dursun ali erzincanlı ay yüzlüm ilahisi
|
yasemin göksu gel gönül
|
[B][COLOR="DarkRed"]BELKIS AKKALKE
Bir Sandığım Vardır Sırmadan Telden Bir Sandığım Vardır Sırmadan Telden Bir Çift Yavrum Vardır Tomurcuk Gülden Nasıl Ayrılayım Gül Yüzlü Yarden İşte Şöyle Böyle Hal Deli Gönül İster Ağla İster Gül Deli Gönül Bir Yanım Erzincan Vermem Bayburdu Yıkılsın Düşmanın Taht İle Yurdu Sağ Olasın Anam Beni Doğurdu Seneler Seneler Kötü Seneler Gide De Gelmiye Kötü Seneler Faytonlar Geliyor Üstü Pareli Askerler Geliyor Bağrı Yaralı Kimimiz Nişanlı Kimimiz Evli Sene Gardaş Sene İlle Bu Sene Gide De Gelmiye Bu Hayin Seni...................[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:19. |
|