![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kirmizi halilar sersem yoluna,
Altin bilezikler taksam koluna, Bülbüller kondursam gülün dalina, Acep nazli yarim gelir mi ola. |
Nerdesin sen sitemizin ozani,
Kuzu kestik kaynatiyom kazani, Ögleye gelmezsen aksam ezani, Yemek hazir hemen buyurun gelin. |
[quote=dertli58;340168]Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin[/quote] Hakaret edermi hiç özü ozan olan Kötü söz sahibine aittir demedimi baban Seninki sırf olmuş şimdi oyun bozan Umarım seviye ve saygıdan uzaklaşman |
Beklerim yollari kimseler gelmez,
Garibin halinden zenginler bilmez, Asik adam kizsa bile darilmaz, Biz gönül ehliyiz buyurun gelin. |
Cevap: Aşıklar Atışması
[QUOTE=ero;340103][B] Bugün kafam biraz dalgın,
Üstelik canımda sıkkın, Kendimi toparlamam gerekir, Gönlümde var bir yangın... :D:D:rolleyes::rolleyes: [/B][/QUOTE] Kafanı topla gel Sıkıntını atta gel Ne olursa olsun Gönlündeki yangını söndürde gel :D:D:D |
Sazimi sözümü alipta geldim,
Kendimi sellere salipta geldim, Askin atesine dalipta geldim, Ne zaman gelecek ozanlarimiz. |
Sivaslady gelmis camdan bakiyor,
Camin kenarindan seller akiyor, Kafamiza koca taslar atiyor, Buyur gel oturda baslasin sohbet. |
[QUOTE=sandalli;340187]Bak ero kardesim kralim dedin,
Kendin pisirdin hep kendin yedin, Sonrada arkana bakmadan gittin, Asik olan öyle kolay gider mi.[/QUOTE] [B] belli sen bayaa atıcısın daha başlamadığım için çok şanslısın henüz beni tanımıyorsun bu işin sonunda pişman olucaksın..:D:D [/B] |
[QUOTE=ero;340289][B] belli sen bayaa atıcısın
daha başlamadığım için çok şanslısın henüz beni tanımıyorsun bu işin sonunda pişman olucaksın..:D:D [/B][/QUOTE] Ben haddim bilirim sen gibi atmam, Günes batar batmaz yataga yatmam, Bende olmayani sen gibi satmam, Beni pisman edecek daha dogmadi. |
[QUOTE=sandalli;340292]Ben haddim bilirim sen gibi atmam,
Günes batar batmaz yataga yatmam, Bende olmayani sen gibi satmam, Beni pisman edecek daha dogmadi.[/QUOTE] [B] ver coşkuyu gidemeyim hepinize laf yetiştiriyim herşeyi devletten beklemeyin biliyorum bu işte süperim[/B]:D:D:rolleyes::rolleyes: |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |
|