![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Şu garip halimden bilen işveren azlı
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen Bütün dartlarım anlayıp halımı bilen Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen |
ebru gündeş-kaçak..............
|
Aslı Hünel - Dönemem
Güvenmiştim inanmıştım Bu seferki dürüst Gerçek demiştim Ne bileyim ben ögrenemedim Kalbim temiz ama çok acıyor Yeter artık Beni bende bırakın Dularım tanrıya Beni bir tek o anlar Bir zamanlar varmış aşk Geriye dönemem Sana ben gelemem Çok cektim elinden Bi daha sevemem Geriye dönemem Sana ben gelemem Çok cektim elinden Bi daha dönemem |
[B][COLOR="Purple"]UMUT Akyürek
Gülü susuz seni asksiz birakmam Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam.............[/COLOR][/B] |
Eyvanına vardım eyvanı çamur
Odasına vardım elleri hamur Uykudan uyanmış gözleri mahmur Ömrümde görmedim böyle gelini Gelinin gelini Türkmen gelini Saramadım aney gel gör halimi İpek köynek giymiş ayna dizinden Kınalı elleri o mah yüzünden Sevem dedim vazgeçmiyor nazından Ömrümde görmedim böyle gelini Gelinin gelini Türkmen gelini Saramadım aney gel gör halimi Eyvanında renk renk güller açıyor Aşk ateşi şu bağrımı yakıyor Kara sevda şu gönlümden gitmiyor Ömrümde görmedim böyle gelini Gelinin gelini Türkmen gelini Saramadım aney gel gör halimi Aziz Çelik Diğer Türküleri |
[B]Atv ekranlarında yayınlanan Mavi şeker programındakı sarkıyı dinliyom :)[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Yurtseven Kardeşler
Amanım Karagözlüm ah sana kurban olayim Güzelim cok güzelsin sana hastayim sen bana varmazsan bil ben yanarim kafama taktim yar seni delalim öl dedin de ölmedimmi havalim belalim [nakarat] Ah amanim amanim amanim sen ne dersen yaparim ah amanim amanim amanim öl de ömrüm adarim ah amanim amanim amanim hey ah senin icin yanarim ah amanim amanim amanim herseyimsin cananim Karagözlüm ah sana kurban olayim Güzelim cok güzelsin sana hastayim sen bana varmazsan bil ben yanarim kafama taktim yar seni delalim öl dedin de ölmedimmi havalim belalim [nakarat] Ah amanim amanim amanim sen ne dersen yaparim ah amanim amanim amanim öl de ömrüm adarim ah amanim amanim amanim hey ah senin icin yanarim ah amanim amanim amanim[/COLOR][/B] |
Sabah yeli ılgıt ılgıt eserken
Seher vakti bir güzele vuruldum Al dudakta inci dişi bu dünyada yok bir eşi Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Mor menekşe nergiz dizmiş boynuna Kuşluk vakti aldı beni koynuna Cıvıldaşır dudu kuşu sanki bülbülün ötüşü Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Akşam oldu gün kavuştu sessizce Dedi güzel ayrılık vardı bize Uzakta bir baykuş öttü gül bahçemde diken bitti Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum |
Hüseyin uğurlu--Ahu gözlüm
|
Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben düştüm aşk ateşine Sende düşme yanarsın |
yusuf meral -çöl yagmurları (çok severim:))
|
[QUOTE=sevdagülü;424882]yusuf meral -çöl yagmurları (çok severim:))[/QUOTE]
[B]Ben de çok severim. Garip bir mecnunum bu gurbet ellerde Leyla çok uzaklarda Yüreğimin gülleri ha soldu ha solacak Umut çöl yağmurlarında Çöl yağmurları gibi yağ ıssız çöllerime Erit n'olur benliğimi Çöl yağmurları gibi yağ öksüz güllerime Büyüt körpe hislerimi...[/B] |
Şu garip halimden bilen işveren azlı
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp, gülersem gülen Bütün dartlarım anlayıp, halımı bilen Sanki kalbimi bilerek, yüzüme gülen Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen |
taner yüncüoglu-aldırma
|
[B][I]
Gülümse Anne Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlık çığlık duyulur Belki yavrun bir tabuta koyulur Üzülme annem Bir yangın ki ciğer ciğer kavrulur Bir yangın ki kardeş kardeş vurulur Belki kalbim bir bayrağa kan olur Gülümse annem Yine yağmur ince ince çiselenir Yine toprak yaz gelince çiçeklenir Sen beni hep rüyalarda gör annem Gör ki kalbim bir mezarda dinlenir (benim en cok sevdigim sarkisi...) [/I][/B] [COLOR="Black"][B][I]murat başaran[/I][/B][/COLOR] |
[COLOR=red][B]bende severim [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]Yine yağmur ince ince çiselenir[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Yine toprak yaz gelince çiçeklenir[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Sen beni hep rüyalarda gör annem[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Gör ki kalbim bir mezarda dinlenir[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]ÖMRÜM ÖMRÜM
Güz mü geldi rengim soluk Ne tez yaprak döktüm ömrüm Hep ağlarsın boynu bükük Gözyaşı deryam ömrüm Ne tadım var ne tuzum Ne yaşamakta gözüm var Bülbül gibi güle figan Etmekten ne çıkar ömrüm Ömrüm ömrüm oy oy Her kuşun bir yuvası var Hele bak ne sevdası var Yaşamakta hevesi var Neden tadın kaçmış ömrüm Alem gülüp eğleniyor Gönlüne sultan arıyor Beni gören deli diyor Yataksız yorgansız Ömrüm ömrüm oy oy [/COLOR][/B] |
[COLOR="Navy"][B][I]GÜZ GÜLLERİ
İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki yaşlar . . . çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim . . . yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem bile Sonbahar sisi çökmüş . . . üstüme Sevincim buruk yine Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim . . . yıllarca Ya sevince geç kaldım hakan taşiyan[/I][/B][/COLOR] |
[COLOR=red][B]Celaleddin Ada_ Al götür sultanım[/B][/COLOR]
|
[COLOR="Black"][B][I]YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR
Bana ne yazdan bahardan Bana ne borandan kardan Aşağıdan yukarıdan Yolun sonu görünüyor Geçtim dünya üzerinden Ömür bir nrfrs derinden Bak feleğin çemberinden Yolun sonu görünüyor Azrailin gelir kendi Ne ağa der ne efendi Sayılı günler tükendi Yolun sonu görünüyor Bu dünyanın direği yok Merhameti yüreği yok Klavuzun gereği yok Yolun sonu görünüyor Azrailin gelir kendi Ne ağa der ne efendi Sayılı günler tükendi Yolun sonu görünüyor Bu dünyanın direği yok merhameti yüreği yok Klavuzun gereği yok Yolun sonu görünüyor musa eroğlu[/I][/B][/COLOR] |
[COLOR=red][B]celaledin ada ____kara sevda[/B][/COLOR]
|
Müzeyyen Senar
Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim? |
[B]Sagopa Kamer----Beslenme Çantam ..!![/B]
|
[quote=canann;425029]Müzeyyen Senar
Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim?[/quote] bende severim bu sarkyı seni ben elerin olasın diye mi sevdim:) bugun herkesbenim sevdigim sarkıları dinliyo :D |
Gülben Ergen-Söz...................
|
abdurahman önül_____cennetine gireceksin
|
[B][I]Gülay / İstanbul Ağlıyor.....[/I][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Leman Sam
Anladimki hic kimse sen degil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil.............. [/COLOR][/B] |
şu an dinlemiyorum fox.ta su gibi izliyorum
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;425513]şu an dinlemiyorum fox.ta su gibi izliyorum[/QUOTE]
napacaksın öylesi programları abi ben sade gıcık oluyorum hele bir kız varya başka kanalda çıkıyor ona sade gıcık oluyorum büyük küçük herkesle dalga geçiyor |
[QUOTE=suzii;425516]napacaksın öylesi programları abi ben sade gıcık oluyorum hele bir kız varya başka kanalda çıkıyor ona sade gıcık oluyorum büyük küçük herkesle dalga geçiyor[/QUOTE]
hangisi songül hanımmı evlenenlere dua ediyoruz kötümü |
[QUOTE=deliktaşlısalim;425520]hangisi songül hanımmı evlenenlere dua ediyoruz kötümü[/QUOTE]
yok o değil başka kanalda bu programı çıkaran ilk kadın varya söyletme bana adını ona sade gıccık oluyorum |
[B][COLOR="Red"][COLOR="DarkRed"]Leman Sam[/COLOR]
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img149.imageshack.us/img149/4020/logotux.png[/img][/url] [COLOR="darkred"]Gül Güzeli [/COLOR] Elini son defa yanagima koy Istemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar aksaminda söz Ismini unutur silerim silerim Tuttugum kalem olsa, yüregimin elleri Bir defa daha yazsa, bebegim bebegim bebegim Eger bir masal perisi, girerse rüyalarina Öldü dersin gül güzeli, tilsimini kaybetti Ugruna döktügüm gözyaslari için Yagmurdan özür dilerim dilerim Kuruttugum kizil gülleri alip Senin için senden geçerim geçerim Tuttugum kalem olsa, yüregimin elleri Bir defa daha yazsa, bebegim bebegim bebegim Eger bir masal perisi, girerse rüyalarina Öldü dersin gül güzeli, tilsimini kaybetti................. [/COLOR][/B] |
[QUOTE=suzii;425523]yok o değil başka kanalda bu programı çıkaran ilk kadın varya söyletme bana adını ona sade gıccık oluyorum[/QUOTE]
ya ben evlenen ihtiyar çiftleri seviyom bi nine vardı 80 küsür yaşında ondan beri takip ediyom |
aman boşver abi dnya da başka iş mi kalmadı:D
|
[QUOTE=suzii;425537]aman boşver abi dnya da başka iş mi kalmadı:D[/QUOTE]
tamam kızma kapattım stop sivasın yollarına dinliyorum banane demi |
[B][COLOR="DarkRed"]Leman Sam
Illa [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img146.imageshack.us/img146/1816/mavi2.jpg[/img][/url] Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa Beklemedim illa beklemedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim İlla illa illa illa İlla illa illa illa illa sevdim Yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Verilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa Dilenmedim sevdim...............[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"]Hayri Sahin
Gidiyorum buralardan Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan Bana ait bu duygular birak icimde kalsin Ellerin bir baskasini oksayacaksa, oksasin Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan..............[/COLOR] |
gökhan tepe - VUR YÜREĞİM DAĞILSIN
|
[B][COLOR="DarkRed"]UMUT Akyürek
Gülü susuz seni asksiz birakmam Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam.............[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:04. |
|