Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivas ile İlgili Fotoğraf Paylaşımı (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Fotoğraflarla Sivas (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16267)

zehra kartal 30.10.2008 22:14

--->: DEĞİŞEN SİVAS

gerçekten sivas çok değişti ve çok güzel oldu sami aydın başkanımıza burdan teşekkürlerimizi sunuyorum ve bu resimleri düzenliyen arkadaşımıza emeğine sağlık diyorum allah razı olsun...

duman58 30.10.2008 23:20

Cevap: DEĞİŞEN SİVAS

Bu olagan ustu paylasimla biz SIVAS ozlemiyle yanip tutusan ama SIVAS'tan ayri yasamak zorunda olan gurbetcilere bir nebze olsun icimizdeki SIVAS ozlemini giderme firsati verdiginiz icin oncelikle sizden ve CANIM SIVAS'imizin bu guzelliklere kavusmasini saglayan basta belediye baskanimiz sayin SAMI AYDIN bey olmak uzere emegi gecen herkesten RAZI OLSUN.

sivas bodyguard 04.11.2008 11:25

Cevap: İşte Benim Cektiklerim

süpper resim budur doğal yani amatör ama güzell devam ben bursadayım ama memleketimi özledimm:( yha bende çekecem resim bende amatör paylaşacam süpper

sivas bodyguard 04.11.2008 11:28

Cevap: İşte Benim Cektiklerim

asi resimler güsel aslında sana yazacktım da yanlşlıkla başkasının resimlerine yorum yapmışım:D son anda gördüm ama iş işten geçmişti neye ben bursadayım ama sivasımı çok özedi onn için devam senden bekliorumasi süpper amatör ama ii özlemm gitsin hiç olmazsa:((((((((((

AhMeTTuRaN90 04.11.2008 11:32

--->: İşte Benim Cektiklerim

[B][I][U][COLOR="DarkSlateGray"]Tesekkurler Fotoğraflar ıcın ellerınıze saglık..![/COLOR][/U][/I][/B]

dertli58 03.12.2008 17:12

Allah razi olsun kardes paylasim icin cok saol cok superr olmuss bizim sivas ne olmus gormeyeli bole yaaa valla super olmus ins devamida gelir dahada guzell olurr

eyuphulagu 06.12.2008 23:23

Arkadaşlar;şu anda yeni yapılan ESENTEPE BÖLGE PARKI,PÜNZÜRÜK PARKINI da unutmayalım.Bu parkların yeni ve eski halini gösteren fotoları da lütfen yükleyelim.AYRICA sırada daha m.akif ersoy bölge parkı ve Osmanpaşa bölge parkları var.Bu iki park da bitmek üzere.FOTOLARI ACELE BEKLİYORUZ.Son olarak yeni yapımına başlanan TUZLU GÖL BÖLGE PARKI VE YUKARI TEKKE BÖLGE PARKININ son durumunu gösteren FOTOLARI DA ESKİ VE YENİ HALİYLE GÖRMEK ÇOK GÜZEL OLUR.Sivas'ta yaşayan ilgili hemşerilerimize duyrulur....HER ŞEY SİVAS İÇİN.....

eyuphulagu 06.12.2008 23:28

Ayrıca KENT MEYDANI PROJESİNİN ESKİ RESİMLERİNİ ve YENİ RESİMLERİNİ DE bekliyoruz....

yiğidoturan 13.12.2008 09:19

[B][COLOR="Blue"]arkadaşlar meydanın yeni resimlerinide eklerseniz seviniriz çok güzel olmuş diyorlar [/COLOR][/B]

abuç 17.12.2008 18:52

sağol gardaş gidip görmüş gibi oldum

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:25.