![]() |
-->: --->: Hali saha macinin tarihi ve saati, bulusma yeri.
[QUOTE=58memo;282435]TAKIM KADROLARINI ARZ EDİYORUM...
TAKIM 1.: 58 MEMO arikarinkuchİ ABDULLAH_DUMAN. haythuyt yigido_furkan. FurkaN subrosa. ______________________________ _______ TAKIM 2: SERRRKAN asitane gfb34 akif. Cahar Zalim58 ahmetog SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HER İKİ TAKIMADA BAŞARILAR DİLER.[/QUOTE] furkan abiyle SS halı saha maçındada aynı takımdaydık |
--->: Hali saha macinin tarihi ve saati, bulusma yeri.
[B]yaa memo adam eksik değilmiydi[/B]
|
Eksikti gardas. simdi serrrkan abi diyoki adam lazim deil niye bende anlamadim.
|
[B]eksik yaa
abdullah abi gel sen yaa :)[/B] |
Bi serrrkan abiyle konusalim. elbette bi bildigi vardir.
|
vayy macımıza 2 hafta hadı hayırlısıı.............................
|
Evet bende ebür cumaya istanbuldayim allah izin verirse 16 temmuzda sivasta olacagim insallah. Yaaw birisi serrkan abiye söylese bi zama varsa siteye bi girsin.
|
Herkes yok adam eksik, yok hakem eksik falan diyo yaaaa.
Ama kimse en önemli eksikliği dile getirmemiş Takımlarda [B]ruh yok ruuuuh[/B]. En önemli eksik işte [B]ruh [/B]eksikliği. Eeee kim verecek bu ruhu ? Tabii ki [B]teknik direktör.[/B] Ohooo... [B]Beni ne mühendislerin, ne doktorların ne avukatların [/B]takımları teknik drektör olarak istediler, ama annem vermedi. Vala şu anda da çok talibim var. Elini çabuk tutan benim gibi civan boylu teknik adamı kapar. Vala kendim diye demiyom; acayip [B]oyunu okurum[/B], acayip [B]teknik- taktiklerim[/B] vardır..! Hele [B]koridor ve hakem odalarındaki [/B]performansım süperdir. Hele ki hakem [B]Berat demir [/B]miş ki çantada keklik. Sivasa 1-2 [B]sanayi yatırımı [/B]yaparım olur biter Hele [B]hızlı treni[/B] bi hızlandırırsam tam tav olur valaa... [B]5-0[/B] geride olan takımları bile bi teknik ve antiteknik manevrayla bir anda [B]6-5[/B] e getiririm. [B]6-5[/B] ten sonrasına karışmam artık [B]6-5[/B] ten sonrası yardımcımın işi. Yetr ki bu ruh takıma yansısın. Eeee işte o ruh da ben de var. Bir üflemem de [B]120 desibel ruh fışkırıyo[/B] valaa... Pekiiii beni transfer edecek [B]mangırlar[/B] ve [B]yürek[/B] kimde var ? Siz ondan haber verin. [B]Galibiyet garantili[/B] bonservis bedelimi bilahare menajerim açıklayacak. |
[QUOTE]la memo seni bi elime geçirirsem varyaaaa...
kızlarla muhabbet yok demedimmi len sanaaa[/QUOTE] özür dilerim abi, yeni ögrendim muabbet deilde destekle ilgili felan konusyorduk. :D |
TAKIM 1.:
58 MEMO arikarinkuchİ ABDULLAH_DUMAN. haythuyt yigido_furkan. FurkaN subrosa. ______________________________ _______ TAKIM 2: SERRRKAN asitane gfb34 akif. Cahar Zalim58 ahmetog |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:55. |