![]()  | 

Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı 

[quote=kasparix;432067]herkes çağdaş olmak zorunda da değil ki ....abd de amish ler isdediği gibi gerici yasıolar dimi....biz kimseye zarar vermeden isdeyene isdediğini verebilmeliyiz.... 
	YAV BENCE GÜZEL OLMUŞ...iyi ve kötü neyse zamnla öğrenilir....belki güzel haklı bi direnç oluşturur...yada sempati ve destek alır....yasayıp görücez....[/quote] [B][I][COLOR=magenta]İyi demiş,güzel demişsiniz de,eğer Sivas'ta yaşayanların çoğu,buradaki insanlar gibi önyargıyla yaklaşırsa,sempati kazanmayı bırak,en ufak bir yanlış anlamada linç edilir...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Keşke her ne olursa olsun önyargısız olmayı başarabilsek... [/COLOR][/I][/B]  | 

inşallah kardeşim..ama bunun için gayret edelim...keşkelerle de yasamayalım...o güzellikleri bi an önce yasatalım...inş.. 
	 | 

[QUOTE=madımak_58;432069][B][I][COLOR=magenta]İyi demiş,güzel demişsiniz de,eğer Sivas'ta yaşayanların çoğu,buradaki insanlar gibi önyargıyla yaklaşırsa,sempati kazanmayı bırak,en ufak bir yanlış anlamada linç edilir...[/COLOR][/I][/B] 
	[B][I][COLOR=#ff00ff]Keşke her ne olursa olsun önyargısız olmayı başarabilsek... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Sizler laikliği,başörtüsünü istediğiniz gibi çarptıp istediğiniz manasıyla anlarken iyi oluyorken,biz çağdaşlığı istediğimiz gibi algılayınca mı kötü oluyor?:rolley[/B]es: [B]Kasparix@[/B] Bekleyip görmek güzeldir tabi ki kardeşim.Ancak şöyle bir cümle de yok : "Yahu ben sigaraya başlayayım belki iyi olur faydası olur bekelyip göreyim."Aynen bu cümleyi kurmaya benzemiş dediğin bence.  | 

o cümleyide o mantığıda sen kurmuş olursun kardeşim..git yasalara aykırıysa al polisi kararı git ozaman...bi kibrit orman yakacak diye bütün kibritleri toplayamazsın dimi...bekle gör en iyi politikadır şimdi....yasalara aykırı bişe yoksa açabilirler istedikleri kadar hemde.... 
	madem devletn mitn raporlarla misyonerlik yapdı neden kapatmıolar...?..onlar uyarıyı verdi şuan gözetimdeelr inşllh....isderlerse devam etsinler...isderlerse de HAK YOLDA İLERLESİNLER...OK...  | 

[QUOTE=Yiğiter;432002][B]Cley@[/B] 
	Çağdaşlıkta ilk önce kafandaki örtüden kurtulacaksın.Örtünle çağda olamazsın.Ne o öyle 100 yıl önceki kadınlar gibi.Eğer adam gibi örtünürsen gerici ve örümcek kafalı olursun,kapalı giyinip biraz da kendine bakım yaparsan üst taraf kapalı alt taraf bilmem ne olursun..En iyisi sen iyice açıl.Açıldığın kadar medeni değil miyiz ne de olsa? E artık 21.yüzyıldayız oruç tutulur mu hemşehrim?Geç bu çağdışılığı.. Evlilik dediğin nedir ki?Günümüzde insanalr zıt cinsleriyle hiç bir bağ olmaan kalabilirler.Bundan doğal ne var? Rusya,Amerika uzaya giderken biz oturup namaz mı kılalım yani.?Önce Bethoven dinleyip,ondan ilham alıp sonra o ilhamla nasıl uzay gemisi yapılır onu öğreneceğiz.Öyle yat,kalk,secdeyle uzaya gidilmez kardeşim..Arapça bir şeyler söyleyip de ne olacak sanki? Okula giderken kitaplarının yanında bir çift de bale ayakkabısı götür.Çağdaşlık okulda da devam etmeli.Okullarda mescid varsa hepsini bale çalışma odasına çevirelim.Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin hepsini meslekten uzaklaştırıp tez vakit bale hocaları atanmalı kadrolu. Çağdaş olmak kolay değil hemşehrim..Sen kiiim(!), çağdaş olmak kim!:)[/QUOTE] Ya zaten sen bu kafayla bizim yaşadığımız çağdaşlık mükemmebiliyetine ulaşamazsın sen anca klavye başında dır dır çene yaparsın , seni gördükçe mahalle köşelerinde dedikodu yapan kadınlar aklıma geliyor.  | 

[B]Sivastaki çalışmalarınıda din düşmanlığı üzerine kurmazlarsa memnun oluruz.[/B] 
	 | 

[B][I][COLOR=magenta]Şu din düşmanlığı kelimesini de bir türlü anlayamadım açıkçası.Bu sözün anlamı dinsizlik olmuyor mu? Herkesin dini kendine.İnsan kendi dinine düşman olur mu yahu![/COLOR][/I][/B] 
	 | 

[B]İSrail GZze'ye girmeden az bir süre önce İSrail başbakanı Türkiye'ye geldii ve el ele sıkışıp görüntü verdiler..O gün İSrail terörist değil miydi de el sıktın? [/B] 
	__________________ Tomurcuk derdi olmayan ağaç,odundur.(N.F.K) Bu toz konduramadığın hatta İHL. mezunu diye gurur duyduğun başbakan aleyhine yaptığın eleştiri tarih 06.02.2009 Yiğiter'den alıntıdır: [B]Sivas Renalut Bayii'nin Kasım ayı satışı "0" yani sıfır.Ya da ne derseniz deyin.TSO başkanı Osman Yıldırım da Sivas'ta krizin iyice hissedilmeye başlandığını söyledi.Yani artık var mı diye sormak yerine,çıkmak için ne yapmalı devlet büyükleri iyice düşünmeli. Anlamadığım neden hala kriz olmadığı söyleniyor.Yahu A.B.D yi sarsan krizin Türkiye'yi teğet geçmesi mümkün mü? Ha tamam derdin Ak partiyse laf söylemiyoruz,dört dörtlük harika bir hükümet(!!!!).Madem derdin buysa tamam da kriz de var yani. Hiç de öyle değil durum halbuki. Besiciler geçen seneyle aynı fiyata mal satıyor.Yem,saman,mazot hepsi bilmem kaç kat artmış ama fiyatlar aynı.Zararına satıyor besiciler hep.Renault araba fiyatlarınıikiye çıkardı evet,sonra da kimse almadı. Samanyolu Tv'de "kriz günlerine bayram bereketi" denildi.Samanyolu bile kriz var diyorsa kesin vardır. :D Ya insan var ama az var der.O da yok.Resmen kriz yok diyorlar yahu Bu yıl içerisinde doğalgaza yapılan zamma dikkat çekerim;tam %73.Allah'a şükür ki kriz yok,ya kriz olsaydı??[/B] Bunlarda 14.12.2008 tarihli , toz konduramadığın hükümet aleyhtarı davranışlar . hatta İHL mezunları diye gurulandığın. Şimdi bugüne gelelim , o bizim şuan eleştirdiğimiz hükümet politikalarındaki, savunduğumuz çağdaş yaşam hakkındaki düşüncelerine !!! Yiğiter'den alıntı : [B]Türkiye derecesi yapıp,puanı kırılan ve Boğaziçinde,ODTÜ'de okuması gerekirken sıradan bir üniversiteye zar zor giren kaç öğrenci var kaç İHL'li var biliyor musun? Bilmezsin tabi onalr hakkı yenen,mağdur kesim nereden bileceksin? Daha düne kadar başbakana olan düşmanlığın bügün eyyamcılığa dönüşmüş !!! tarih : 13.06.2009 Yiğiter'den alıntı :Başbakan atanmış bir devlet memuru değildir.Seçilmiş birisidir,ki seçilene kadar ne engellemelere maruz kaldı herkes biliyor. Kamuda imam olarak görev yapan memurlar var evet doğru.Ancak o kişiler ÖSS'de çok yüksek puan almışlardı.Doktorluk,eczacılık ,diş hekimliği,avukatlık gibi bölmüleri köküne kadar haketmelerine rağmen engellemeler yüzünden ancak imamlıkla ya da zorlamayla sıradan bir memurlukla yetinebildiler.O da düşük bir kısmı hepsi değil.Yani doktor,hakim,avukat olabilecek kapasitedeki güzel beyinleri imam olmaya mahkum ettiniz. Ben de ortaokulda imam-hatip okudum ancak lanet olası yasaklar yüzünden ,geleceğim için liseye başak yerde devam etmek zorunda kaldım..Eğer imam-hatipte okusaydım ÖSS'de yüksek puan almamın bir mantığı olmayacaktı.En iyi memur,en kötü imam olacaktım.Beni canım gibi sevdiğim okulumdan ayrıan yasağa ve yasakçı zihniyete yazıkalr olsun.Hiç bir zaman hakkımı helal etmeyeceğim![/B] Sen önce kim olduğuna karar ver ondan sonra taraflı yorum yap , ilk yorumlarından beri sendeki çelişkiye dikkat çekmiştim . Buyur bunlarda senin ağzından farklı tarihlerde çıkan kelimeler !!!  | 

[B]club7house@[/B] 
	Geçen gece bir laf söylemiştin.O lafının arkasında durmamaya razıysan ben de yazayım madem..Ben o lafından sonra her hangi bir mesajıan alıntı yapmamama rağmen sen o lafını untmuş gibisin.Hani sen erkeklerle(!) tartışıyordun ya işte o! Neyse ben sana mahalle karılıraını andırıyormuşsum.Sen bana hiçbir şeyi çağrışıtrmıyorsun.. [B]Benim arkasında durmadığım hiç bir lafım yok..[/B] Beni bilen bilir.Ne Ak Parti,ne BBP,ne CHP ne de diğerleri umrumdadır.Ne solu savunurum,ne de sağa kendimi yanaştırırm.Her şeye objektif gözle bakmaya çalışırım.Sizler gibi hükümet ne yaparsa yapsın yanlıştır gözüyle hiç bakmadım.Çünkü sizlerdeki siyasi görüşelr objektif bakmanıza engel olmuş Ak PArti ne yaparsa yapsın yanlıştır mantığı var.Bende bu yok! Şu ana kadar Ak Partiye 1 kez oyum gitmiştir,O da Sami Aydınaydı Ak partiye değil. Tabi sizler hükümetin herşeyini siyasi körlükle yanlış olarak gördüğünüz için bizden de aynı hareketi bekliyorsunuz.Hükümetin ekonomi yönetimini beğenmiyorum,bu konuda [B]Seva [/B]ile çok tartıştım Seva şahittir.Ben bir İmam-Hatipliyim başbakan da bir İmam-Hatipli bu yüzden kısmen kader ortağıyız.[B]Sizin gibi laik olduğunu sananalr yüzünden ben o çok sevdiğim okulumdan ayrılmak zorunda kaldım[/B].Bu sebeple İHL konusunda hükümeti tabi ki destekleyeceğim. Aynı şey belediye için de geçerlidir.Sami Aydını çok severdim,oyumu da verdim ama sitede onu en çok eleştirenlerden biri de bendim.[B]Berat.demir[/B] kardeşimle de bu konuda çok tartıştım o şahittir. [B]Sizin mantığınız şu:[/B] Hükümet ya iyidir ya kötü... Hükümet kimi işleri iyi kimi işleri kötü yapamaz. Belediye ya iyidir ya kötü.. Kimi işleri kötü kimi işleri iyi olamaz. Yaptığı her iş ya kötüdür ya iyidir. [B]İşte bu düşünceyi savunsaydım sizden farkım olmazdı..:) [/B]  | 

Amerika , Rusya uzay turizmi yapsın , biz çydd'nin anatomisini saptıralım , iddaları gerçek gibi lanse edelim bizim neyimize zatan çağdaş yaşam !! 
	__________________ No pasaran Üsteki yorum bana ait , ve senin bir sonraki yorumundaki kastında bana ait olduğu için , bana cvp hakkı doğuyor , emin olabilirsin ki senle aynı polemiği paylaşmaktan bile rahatsız olduğuma. [QUOTE=Yiğiter;432002][B]Cley@[/B] Çağdaşlıkta ilk önce kafandaki örtüden kurtulacaksın.Örtünle çağda olamazsın.Ne o öyle 100 yıl önceki kadınlar gibi.Eğer adam gibi örtünürsen gerici ve örümcek kafalı olursun,kapalı giyinip biraz da kendine bakım yaparsan üst taraf kapalı alt taraf bilmem ne olursun..En iyisi sen iyice açıl.Açıldığın kadar medeni değil miyiz ne de olsa? E artık 21.yüzyıldayız oruç tutulur mu hemşehrim?Geç bu çağdışılığı.. Evlilik dediğin nedir ki?Günümüzde insanalr zıt cinsleriyle hiç bir bağ olmaan kalabilirler.Bundan doğal ne var? [B]Rusya,Amerika uzaya giderken biz oturup namaz mı kılalım yani[/B].?Önce Bethoven dinleyip,ondan ilham alıp sonra o ilhamla nasıl uzay gemisi yapılır onu öğreneceğiz.Öyle yat,kalk,secdeyle uzaya gidilmez kardeşim..Arapça bir şeyler söyleyip de ne olacak sanki? Okula giderken kitaplarının yanında bir çift de bale ayakkabısı götür.Çağdaşlık okulda da devam etmeli.Okullarda mescid varsa hepsini bale çalışma odasına çevirelim.Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin hepsini meslekten uzaklaştırıp tez vakit bale hocaları atanmalı kadrolu. Çağdaş olmak kolay değil hemşehrim..Sen kiiim(!), çağdaş olmak kim!:)[/QUOTE]  | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:50. |