![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sandallı cahille neden yarıştın
Kendisini övenle niye tanıştın Oysa çoktan aşıklara karıştın Aşık olmayanla işin yok senin |
[quote=kronick;340448][B][COLOR=darkorange]hepsi burda ama uzaktan izliyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sanki bunlar bişey gizliyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ukala dedikleri biz mi oluyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]acep ne olacak bunların halleri [/COLOR][/B][/quote] Uzaktan dürbünle net göremedim Herşey açık bizde varsa namerdim Ukela olan kendisini biliyor yolcu eyledim Başlayın söze hele güzel olacak derim |
Bir ütü yaptirdim demirden telden,
Bir buket yaptirdim sümbülden gülden, Bir tel verde koklayim sari zülfünden, Koklamadan gönül yardan ayrilmaz. |
[QUOTE=sivaBURs;340455]Sandallı cahille neden yarıştın
Kendisini övenle niye tanıştın Oysa çoktan aşıklara karıştın Aşık olmayanla işin yok senin[/QUOTE] Yarismadim cahil beni tasladi, Ozanlarda sitemizi bosladi, Arif usta kizdi onu hasladi, Ögren hürmetide geri gel dedi. |
[QUOTE=sandalli;340457]Bir ütü yaptirdim demirden telden,
Bir buket yaptirdim sümbülden gülden, Bir tel verde koklayim sari zülfünden, Koklamadan gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] Sevgi yeşersin diye umut ekerken Hayat yeni başladı şehirde derken Uyudumu yarim daha çok erken Yoklamadan gönül yardan ayrılmaz |
[QUOTE=sandalli;340459]Yarismadim cahil beni tasladi,
Ozanlarda sitemizi bosladi, Arif usta kizdi onu hasladi, Ögren hürmetide geri gel dedi.[/QUOTE] Arif abi bu sözünü bilir Aslen Sivaslıdır özünü bilir Hak edenlere haddin bildirir Ne demiş ise çok iyi demiş |
Sivasin etrafi dumanli daglar,
Yarimin hasreti cigerim daglar, Yoluna feda olsun üzümlü baglar, Gitmeyince gönül yardan ayrilmaz. |
[quote=sandalli;340459]Yarismadim cahil beni tasladi,
Ozanlarda sitemizi bosladi, Arif usta kizdi onu hasladi, Ögren hürmetide geri gel dedi.[/quote] Aramızda fitne fesat olmasın Asla bizimle kafa bulamasın Kendini bilmez cevabını alsın Gelsin insan gibi bizimle yazışsın |
[QUOTE=sandalli;340464]Sivasin etrafi dumanli daglar,
Yarimin hasreti cigerim daglar, Yoluna feda olsun üzümlü baglar, Gitmeyince gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] O dağların bil ki taşları da var Yarimin yay gibi kaşları da var Öyle ki gözümün yaşları da var Silmeyince gönül yardan ayrılmaz |
Hazan mi düstü yesil yapraga,
Badeler doldurun büyük bardaga, Birgün olup yorgun beden topraga, Düsmeyince gönül yardan ayrilmaz. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:19. |
|