![]() |
Cevap: Dürüstlük oyunu
evet bildin.........
alttaki bugün birine sinir olmuş |
Allah korusunnnn :O KoYu BeŞiKTaŞ'lıyımdır :D
alttaki üyenin bugün morali bozukmuşŞş... |
öyle valla ................ altaki bugun ise gec kalmis ..........
|
işe gitmiyorum öğrenciyim :)
alttaki üyenin aklında soru işaretleri varmış.? :D |
öylemi bende bjk liyim ama fanatik değil 1. takım svs 2. takımım svis
|
insan zaten kimliğinde yazan takımı tutar :D :D bende SiVaSsPoRLuYuM ;) tabii ki de ama BJK'liyimde :D
Alttaki üye bugün çoOk mutluymuş canı su içmek istemiş :D |
[QUOTE=CaRSı_NaZ;382755]insan zaten kimliğinde yazan takımı tutar :D :D bende SiVaSsPoRLuYuM ;) tabii ki de ama BJK'liyimde :D
Alttaki üye bugün çoOk mutluymuş canı su içmek istemiş :D[/QUOTE] [B]Gönüller şampiyonu sivasspor dururken sivaslı olupta bjk lı olanı düşünmek bile istemiyorum çok tuhaf ve karmaşık bir duygu bir gönülde bir aşk vardır fazlası teferruattır alttaki üye sivaslı ise Sivassporumuzdan başka takıma gönül vermez[/B] |
[quote=altuntas58;384179][B]Gönüller şampiyonu sivasspor dururken sivaslı olupta bjk lı olanı düşünmek bile istemiyorum çok tuhaf ve karmaşık bir duygu bir gönülde bir aşk vardır fazlası teferruattır[/B]
[B]alttaki üye sivaslı ise Sivassporumuzdan başka takıma gönül vermez[/B][/quote] sivasspor varken kime gönül verilir! alttaki 5 yıldır sivasa gitmiyomuş |
[B]Hayır bilemediniz
alttaki üye istanbula sivassporun macına gidecekmiş[/B] |
[QUOTE=altuntas58;384247][B]Hayır bilemediniz
alttaki üye istanbula sivassporun macına gidecekmiş[/B][/QUOTE] [B][I]Evetttt inş.bir engel çıkmaz. Alttaki hiç yerinde duramazmış?[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:33. |