![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
bendeniz__cumadan pazara
|
bendeniz-tövbe de...........
|
çizgi film izliyorum
|
[B]Sibel Can - çantada keklik [/B]
Esen rüzgar uçan kuşlar getirdiler kara haberi Elin diline dolamışsın beni Cık cık cık cık çok ayıp Sana olan sevgimi hafife alıp da kendini üstün tutmuşsun öyle mi? Cık cık cık cık çok ayıp Eş dost diyor ki, gıyabında atıp tutuyor sağda solda O her emrine amadedir Diyormuşsun ona buna Daha neler amanın daha neler amma da yaptın Sen beni çantada keklik farzedip, aldattın Daha neler amanın daha neler amma da abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kalakala sana mı kaldım Sözüne yeminine ihanet edip, nasıl kıyabildin bize Seni adam gibi adam sanmıştım Cık cık cık cık çok yazık... Söz & Müzik: Tarkan Son 4-5 gündür en favori parcam, kipir kipir bu yaza damgasini vuracak eminim, muhtesemsin tarkan, e sende muhtesemsin sibel can :p |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
Metin Cetin _ Ülkücüyüz ölene kadar Vallahi Basbuguyu özledik ...
|
Muhsinler Ölmez
Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez |
Engin Nursani - Belamiydin basima
|
Orhan Ölmez - damla damla
damla damla aksam sana doldurumusun kalbini benimle yoksa sende taşıyamazdın dökermiisn beni yerlere yağmur olsam yağsam sana ıslatırmısın kendini benimle yoksa sende dayanamazdın kaçarmısın en kuytu yerlere yada bir düşsem kalsam yaşamaktan bi an yorulsam en karmaşık hallerimde kalırmısın benimle birlite yoksa sende dayanamazdın kaçarmısın bambaşka ellere iyi günümde kötü günümde hayatımın her yerinde aşk denilen bu resimde dururmusun benimle birlikte yoksa sende dayanamazdın kaçarmısın bambaşka düşlere seviyorum seni desem severmisin sende bilmem tutarmısın ellerimden sana doğru düşersem gözümün nurusun desem severmisin sende bilmem tutarmısın ellerimden sana sonsuz güvensem |
[B]Yıldırım budak-----DOSTUN BAHÇESİ[/B]
|
[B]Sıla ---İnşallah Unutursun ..!![/B]
|
[COLOR="Black"][B][I]başim belada..........ahmet kaya...
Bugün düsünemiyeceğin kadar başım belada Köşe başları tutulmuş üstelik yağmur yağmada İler-tutar yani yok (2) Fişlenmişim adım-eşkalim bilinmekte Üstelik göğsümde yani tam şuramda Kirli sakalıyla bir eşkiya gezinmekte Başım belada Adamın biri vurulmuş sokakta Cebinde adresim bulunmuş Başım belada Tabancamı unutmuşum helada Nerden baksan tutarsızlık (2) Nerden baksan ahmakça başım belada üzerime kan sıçramış doğarken uykularım yarıda kalmış başım belada senelerce kuralsız yaşamışım nere gitsem çaresi yok (2) nere gitsem çaresi yok yanmışım Sevdim inanamayacağın kadar seni esmer kız Kirpiklerimde çırpınan şu tuzlu gözyaşımda İhanetin adı yok Neylersin ki çember daralmakta Şimdilik hoşçakal yaban çiçeğim Yasal mermisiyle bir komiser yaklaşmakta Başım belada adamın biri vurulmuş sokakta cebinde adresim bulunmuş başım belada tabancamı unutmuşum helada nerden baksan tutarsızlık (2) nerden baksan ahmakça başım belada üzerime kan sıçramış doğarken uykularım yarıda kalmış başım belada senelerce kuralsız yaşamışım nere gitsem çaresi yok (2) nere gitsem çaresi yok yanmışım başım belada[/I][/B][/COLOR] |
ÖMRÜM ÖMRÜM
Güz mü geldi rengim soluk Ne tez yaprak döktüm ömrüm Hep ağlarsın boynu bükük Gözyaşı deryam ömrüm Ne tadım var ne tuzum Ne yaşamakta gözüm var Bülbül gibi güle figan Etmekten ne çıkar ömrüm Ömrüm ömrüm oy oy Her kuşun bir yuvası var Hele bak ne sevdası var Yaşamakta hevesi var Neden tadın kaçmış ömrüm Alem gülüp eğleniyor Gönlüne sultan arıyor Beni gören deli diyor Yataksız yorgansız Ömrüm ömrüm oy oy............ |
[B][I][COLOR="Indigo"]YANILDIM
yanıldım allah'ım yanıldım hep böyle kalacak sandım geride kaldı anılar unutulmaz yaşantılar soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi derdime ne var elimde kalan bu dünya zaten yalan soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi halime ne var elimde kalan bu dünya büyük bir yalan ölmek varsaaa ölmek varsa kaderde dert ekleme derdine kaderin kader olsun benliğin aşkla dolsun ölmek varsa kaderde dert ekleme derdine paylaş dünyayı aynı rüyayı yanıldım allah'ım yanıldım hep böyle kalacak sandım geride kaldı anılar unutulmaz yaşantılar soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi derdime ne var elimde kalan bu dünya zaten yalan soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi halime ne var elimde kalan bu dünya büyük bir yalan ölmek varsaaa ölmek varsa kaderde dert ekleme derdine kaderin kader olsun benliğin aşkla dolsun ölmek varsa kaderde dert ekleme derdine paylaş dünyayı aynı rüyayı soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi derdime ne var elimde kalan bu dünya zaten yalan soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi halime ne var elimde kalan bu dünya büyük bir yalan...[/COLOR][/I][/B] |
kurtlar vadisi__altın hızma
|
şu sılanın ufak , tefek yolları
ağrıdan , sızıdan tutmaz elleri tepeden , tırnağa şiir gülleri yiğidim aslanım burda yatıyor. bugün efkarlıyım , açmasın güller yiğidimden kara haber verirler demirden döşeği, taştan sedirler yiğidim aslanım burda yatıyor. ne bir haram yedim ne cana kıydım ekmek kadar temiz su gibi aydım hiç kimse duymadan hükümler giydim... yiğidim aslanım burda yatıyor... mezar arasında harman olur mu onüç yıl hapiste derman kalır mı azrail aç susuz canın alır mı yiğidim aslanım burda yatıyor.. |
kenan doğulu___patron
|
[COLOR="Navy"][B][I]NİFÜFER
Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen hep benimsin şimdi nerdesin nerde[/I][/B][/COLOR] |
Zülfü LİVANELİ
karlı kayın ormanında yürüyorum geceleyin efkarlıyım efkarlıyım elini ver nerde elin memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak? kayınların arasında bir pencelere sarı sıcak ben ordan geçerken biri amca dese gir içeri girip yerden selamlasam hane içindekileri yedi tepeli şehrimde bıraktım gonca gülümü ne ölümden korkmak ayıp ne de düşünmek ölümü... |
[B][COLOR="DarkRed"]SInan Özen
Al Beni Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Darlanır gülemem Kendime gelemem Ben köyün delisi Ne olacak halim Karlı dağdan kopsam gelsem Kor diye göğsüme basarım seni Deli rüzgârdan yağsam gelsem Yar diye sineme katarım seni............[/COLOR][/B] |
hergele:D:D:D:D:Dyarr duysanaa:D
|
[B][COLOR="Purple"] Engin Nurşani
Böyle İçin İçin Erirmiydin Hiç Eger tanısaydım önceden seni Başka birisine verirmiydim hiç Sen o zaman gelip görseydin beni Böyle için için erirmiydim hiç Bilirsinki gönlüm bir sana vurgun Eger yalan isem sorulsun sorgu Kapınızın önünden geçerken hergün Böynumu bükerek yürümüydüm hiç Bu gönüllü coşkunum her zaman böyle Konuş benim ile canım bir şeyler söyle Benim olsan eyvah diyerek böyle Elimi dizime vururmuydum hiç................... [/COLOR][/B] |
bayiliom varyhaa engin nursaninin türkülerinee azmii dinledim yhaa gülomu:D
|
betüşü dinliyorum :))
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Al Beni Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Darlanır gülemem Kendime gelemem Ben köyün delisi Ne olacak halim Karlı dağdan kopsam gelsem Kor diye göğsüme basarım seni Deli rüzgârdan yağsam gelsem Yar diye sineme katarım seni............[/COLOR][/B] |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B][COLOR="DarkRed"]Fatih Kısaparmak
Benim Babam Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey x 2 Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara Gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey x 2 Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma Ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum............... Bütün babalara & CANIM babama armagan olsun.........:)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;428140][B][COLOR="DarkRed"]Fatih Kısaparmak
Benim Babam Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey x 2 Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara Gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey x 2 Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma Ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum............... Bütün babalara & CANIM babama armagan olsun.........:)[/COLOR][/B] [/QUOTE] çok teşekkürler ellerinize sağlık bendende tüm hayatta olan veya ahirete intikal eden babama ve tüm babalara olsun |
Tövbe
Ey çalgıcı, şu gazeli oku: Ben sevgiliden geçtim, de. Gülden, dikenden geçtim, tövbe ettim, de. [U]Bir gün sarhoştum, bir gün şöyle böyle. İkisinden de yudum elimi. Baktım na buraya kadar tövbenin içindeyim, dedim tövbelerime tövbe.[/U] Bu köyün sakiisi hani nerede? Çabuk şu şağrağı doldursun. Ar da neymiş, namus da ne? Körkütük olmuşum, körkütük işte, sıcağa, soğuğa tövbe etmişim, yaşa, kuruya tövbe. Gel çalgıcı, gel, ben yolumdan çıkmışım bikere. Sen bilirsin yolunu, al çalgıyı, vur tele. Gönlüm benim paramparça. Bir çare derdime, bir çare. Göster kendini, çık ortaya, gecemizi aydınlat. Çok karanlık, çok. Mevlana Celaleddin Rumi |
Kolbastı'ın bu kadar meşhur olmasında en büyük emeği geçmiş olan rahmetli Erkan Ocaklı'dan Kolbastı dinliyorum.:)
|
serdar ortaç hadi .al giderken kapımı
|
Ugur Isilak _ Erenler Sofrasi ...
|
mfö sarı laleler....
|
Üşüyorum
[B][COLOR="Purple"]SInan Özen
Üşüyorum
[B][COLOR="DarkRed"]Sinan Özen
(Ölüm Dediğin Nedir? Bir ömür geldi geçti herşey boş herşey yalan var mı bu dünyada ebedi baki kalan canı verdi allahım bir sonu vardır bunun yaşamak güzel ama ölümüde düşün dünya dar gelir sana alamazsın hızını bir gün gelir azrail alır son nefesini ölüm dediğin nedir dalda kuru bir yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak.................... [/COLOR][/B] |
Üşüyorum
SİBEL CAN - LALE DEVRİ
|
Al Beni
Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Al beni gülüm bu yaylalardan Adıma ceylanlar koşsun ovada Darlanır gülemem Kendime gelemem Ben köyün delisi Ne olacak halim Karlı dağdan kopsam gelsem Kor diye göğsüme basarım seni Deli rüzgârdan yağsam gelsem Yar diye sineme katarım seni |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:19. |
|