![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;340465]Aramızda fitne fesat olmasın
Asla bizimle kafa bulamasın Kendini bilmez cevabını alsın Gelsin insan gibi bizimle yazışsın[/QUOTE] İnsan olmak erdem istermiş İnsanı insan herdem istermiş Bak Arif Abi ne güzel demiş İnsan gibi bizle yazışan gelsin |
[QUOTE=sandalli;340468]Hazan mi düstü yesil yapraga,
Badeler doldurun büyük bardaga, Birgün olup yorgun beden topraga, Düsmeyince gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] Bahçede güllerim sensiz sola mı Öyle bir aşk ki bu adı sıla mı Sevdiğim benimle artık selamı Kesmeyince gönül yardan ayrılmaz |
Amacım kimseyi kırmak değildi
O kişi bu sözle çok hakaret etti Ozanlarımız yine iyi niyetliydi Bugünlük yazacağım da bitti, Kalp kıran değil kalp onaranladan olmak dileğiyle Herkese iyi geceler, iyi eğlenceler hoşçakalın arkadaşlar... |
Kurt dadandi yaylada ki sürüye,
Ne etine doydu nede deriye, Bir yanik sesliyle güzel türküye, Girmeyince gönül yardan ayrilmaz. |
Estirirde deli poyraz estirir,
Kimini güldürür kimin küstürür, Birgün olur bu ask beni bezdirir, Bezmeyince gönül yardan ayrilmaz. |
[QUOTE=sandalli;340474]Kurt dadandi yaylada ki sürüye,
Ne etine doydu nede deriye, Bir yanik sesliyle güzel türküye, Girmeyince gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] Sırtını dönersin bana mı küstün Çadırda yatarsın bak açık üstün Bir kuru ekmekle bir bardak sütün Vermeyince gönül yardan ayrılmaz |
[QUOTE=sivaBURs;340478]Sırtını dönersin bana mı küstün
Çadırda yatarsın bak açık üstün Bir kuru ekmekle bir bardak sütün Vermeyince gönül yardan ayrılmaz[/QUOTE] Ben sana küsmedim kötü kaderim, Yinede Mevlaya dua ederim, Evimden barkimdan cekip giderim, Gitmeyince gönül yardan ayrilmaz |
Gurbet elde garip düstüm inlerim,
Soldu benim narin güzel güllerim, Kilic degip omuzumdan ellerim, Kopmayinca gönül yardan ayrilmaz. |
[QUOTE=sandalli;340479]Ben sana küsmedim kötü kaderim,
Yinede Mevlaya dua ederim, Evimden barkimdan cekip giderim, Gitmeyince gönül yardan ayrilmaz[/QUOTE] Kader dediğinde bir sözüm olmaz Sözüm olsa bile bak sazım çalmaz Nahır içerisinde öküzüm kalmaz Gütmeyince gönül yardan ayrılmaz |
[QUOTE=sandalli;340482]Gurbet elde garip düstüm inlerim,
Soldu benim narin güzel güllerim, Kilic degip omuzumdan ellerim, Kopmayinca gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] Dertli ozan yine derdin anlatır Çilelerini gene gergin anlatır Bunu zalim yare hergün anlatır Olmayınca gönül yardan ayrılmaz |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:07. |
|