![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Black"][B][I]BEN BUGUN SADECE HABARLERİ DİNLİYOM MALUM OĞLUM ASKER...[/I][/B][/COLOR]
|
Serhan SOKULGAN - Kaderim
|
kenan dayi-vay gülüm........
|
Avusturya işçi marşı
|
günün gelişen sabah haberleri
|
[B][I]Ayşe Tunalı / Saatler mi Durmuş Yoksa Zaman mı ?[/I][/B]
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU ............................ [url=http://resimzade.com/Show.html?i=8533&token=42623][img]http://resimzade.com/Show.html?i=8533&token=42623[/img][/url] |
hasan dursun _ asi kölen
|
SEN VARSIN
Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın Fikir vadisinden bir ırmak geçer Eğilir selviler suyundan içer Bağrında ay doğar zambaklar açar Sessiz sessiz akışında sen varsın Öz suyusun hayat denen şişenin Nedenisin keder ile neşenin Sevda cephesinde şehit düşenin Donuk donuk bakışında sen varsın Hep senin renginde görünür bahar Yaprakta yeşilin gülde kokun var Yama yama kalbimdeki yaralar Sıra sıra dikişinde sen varsın Gidip de yorulma çok uzaklara Sen; seni gel benim içimde ara... Umut güneşimin mor bulutlara Girip girip çıkışında sen varsın |
[B][COLOR="DarkRed"]SAMI YUSUF
HASBIRABBI O Allah the Almighty Allahu Allah Protect me and guide me Allahu Allah To your love and mercy Allahu Allah Ya Allah don't deprive me Allahu Allah From beholding your beauty Allahu Allah O my Lord accept this plea Allahu Allah [Nakarat] Hasbi rabbi cellallah Allahu Allah Ma fi kalbi ğayrullah Allahu Allah[/COLOR][/B] |
ozman öztunc can askerim sivassporsivasspor sivasspor
|
[B][COLOR="DarkRed"]Osman Öztunc
Mehmedim [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img222.imageshack.us/img222/9143/erciyes1.jpg[/img][/url] Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Öyle bire ihlas öyle imanki Secde eder cümle can ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar saramış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim..................[/COLOR][/B] |
__________BEN ŞUAN MURAT İNCE-ÇEKİL GİT DİNLİYORUM BU MESAJIMI OKUYAN HERKESE GELSİN______________________
|
[COLOR="Black"][B][I]Ferhat Göçer Aldırma Gönül
Başın öne eğilmesin Aldırma gönül, aldırma Ağladığın duyulmasın, Aldırma gönül, aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar; Seni bu sesler oyalar, Aldırma gönül, aldırma[/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]
Aslı Güngör – Ferhat Göçer Dön Gel Yeter Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür Aslı Güngör Bir an önce O dönünce Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör & Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel.............[/COLOR][/B] |
Seyit Yakut - Adim ;)
|
[B][COLOR="DarkRed"]Funda Arar & Kirac
Allı Turnam Allı turnam bizim ele varırsan Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Eğer bizi sual eden olursa Boynu bükük benzi soluk yar söyle Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar ey Ah gülüm gülüm yar gülüm Kız gülüm gülüm turnalar ey Allı turnam ne gezersin havada Arabam kırıldı kaldım burada Ne onmamış kulu muşum dünyanın Akşam olsun allı turnam dön geri...........[/COLOR][/B] |
kolbasti........................
|
[CENTER][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Arif Sağ-Bilene Danış[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Ne kadar bilirsen bilene danış[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Danışan dağları aşarmı aşar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Danışmadan yola düşse bir kişi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Yorulup yollarda şaşarmı şaşar[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Altında bir pula olurmu kabul[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Konuş ehil ile olasın ehil[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Konuşma cahille olursun cahil[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Kişi itibardan düşermi düşer[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkorchid][B][FONT=Comic Sans MS][U]Uzak ol cahilden kamile yakın[/U][/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid][U]Sözünde mana yok darılma sakın[/U][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid][U]Hasmın karıncaysa merdane takın[/U][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid][U]Ummadığın taş başa düşermi düşer[/U][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Abdal pir sultanım bu böylemi olur[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Herkes ettiğini elbette bulur[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Alıcı kuşların ömrü az olur[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Akbaba zararsız yaşarmı yaşar[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] |
Emrah unutabilsem....Herkese selam
|
Justin Timberlake - Like I Love You
|
SAMI YUSUF
HASBIRABBI O Allah the Almighty Allahu Allah Protect me and guide me Allahu Allah To your love and mercy Allahu Allah Ya Allah don't deprive me Allahu Allah From beholding your beauty Allahu Allah O my Lord accept this plea Allahu Allah [Nakarat] Hasbi rabbi cellallah Allahu Allah Ma fi kalbi ğayrullah Allahu Allah |
[B][COLOR="DarkRed"]Toygar Isikli
Kalbimdeki Sanci gönlümdeki küçük bir ask oyunu bu böyle gitmez bilmiyorum ben sonunu dudaklarimda ask kalbimdebir sizi her günüm gözyasi her animah aci bekliyorum gelir misin söyle agliyorum bile bile yaniyorum yine bana kalir senden çektigim aci neden beni bulur bitmek bilmeyen sanci Gönlümdeki küçükbir ask oyunumu Böyle gitmez bilmiyorum ben sonumu Dudaklarimda ask Kalbimdebir sizi Her günüm gözyasi Her anim ah aci Bekliyorum gelirmisin söyle Agliyorum bile bile yaniyorum Yine bana kalir Senden çektigim aci Neden beni bulur Bitmek bilmeyen sanci Yine bana kalir Senden çektigim aci Neden beni bulur Bitmek bilmeyen sanci........[/COLOR][/B] |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
gökhan özen yorgunum dinliyorum :)
|
müslüm gürses
.......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
Tual-kasım.........................
|
ferhat göçer cennet ...
|
[QUOTE=suzii;432304]ferhat göçer cennet ...[/QUOTE]
nefret ediyorum bu heriften...:mad: beyonce-ring the alarm... |
müslüm gürses
gözlerimde duman duman yaş arzularım hep yarım kaldı Allahım ne günah işledim yüreğimi sancılar sardı ağlattı kader ağlattı kader gülmek istedikçe ağlattı kader mutluluk sır oldu ben bilemedim gülmek istedikçe aşlattı kader doğduğuma pişman olmuşum hayat yolunda yorulmuşum yaşamayı ümit ederken ah bir aşk için ziyan olmmuşum |
chor javon-nato...............
|
abdurahman önül _yalan
|
chor javon-nato...............hala:)
|
kenan doğulu adı lazım değil baş harfi ben...
|
m.gürses
..................... Gülen çehreleri sahte dostları Aldana aldana öğrendim artık Ne seven isterim ne vefalı bir dost Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık Kim bilir daha neler günler gelecek Kim bilir bu gözler neler görecek Aynadaki çehre en acı gerçek Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık İyi günde herşey iyi oluyor Kötü günde herşey kötü oluyor Can ciğer olanlar artık olmuyor Aldana aldana öğrendim artık |
[B][COLOR="Black"]SAMI YUSUF
HASBIRABBI O Allah the Almighty Allahu Allah Protect me and guide me Allahu Allah To your love and mercy Allahu Allah Ya Allah don't deprive me Allahu Allah From beholding your beauty Allahu Allah O my Lord accept this plea Allahu Allah [Nakarat] Hasbi rabbi cellallah Allahu Allah Ma fi kalbi ğayrullah Allahu Allah[/COLOR][/B] |
ferdi tayfur
.................... akşam güneşi |
[B][COLOR="DarkRed"]
Yusuf Harputlu Lele GECE GUNDÜZ HAYALiMDE SEN VARSIN LE LE LE LE SEN VARSIN SENSiZ BU CAN BU TENiMi NE YAPSIN LE LE LE LE NE YAPSIN BiZi AYIRANLAR ATESTE YANSIN LE LE LE LE YAR YANSIN TABiPLERDE DERMANLARI OLMASIN LE LE LE LE OLMASIN ŞiMDi BiLMEM HANGi YABAN ELDESiN LE LE LE LE ELDESiN MUTLUMUSUN UZGUN MUSUN NEYLERSiN LE LE LE LE NEYLERSiN ÇARESiZ DERDiME DERMAN BULAMADIM LE LE LE LE BULAMADIM SENDEN SONRA BiRGÜN MUTLU OLAMAM LE LE LE LE OLAMAM KOSELERDE GiZLi GiZLi AGLADIM LE LE LE LE AGLADIM BU DERDiMi KiMSELERE DEMEDiM LE LE LE LE DEMEDiM ŞiMDi BiLMEM HANGi YABAN ELDESiN LE LE LE LE ELDESiN MUTLUMUSUN UZGUN MUSUN NEYLERSiN LE LE LE LE NEYLERSiN Sanma sen den sonra başka birini seveceğimi Sanma sensiz bir gün mutlu olacagımı Bir gün gelipte öldüğümü duyarsan şaşırma biliyorum bu dertten öleceğimi biliyorum lele biliyorum.................[/COLOR][/B] |
Ferhat Göçer Aldırma Gönül
Başın öne eğilmesin Aldırma gönül, aldırma Ağladığın duyulmasın, Aldırma gönül, aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar; Seni bu sesler oyalar, Aldırma gönül, aldırma |
[B][COLOR="DarkRed"]Ibrahim Tatlises
Su ver leylam Gece gündüz arıyorum, uçan kuştan soruyorum Aşkın ile ateş oldum, su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Aşkın ile ateş oldum, aşkın ile ateş oldum Su ver leylam yanıyorum, su ver leylam yanıyorum Beyaz giydim karelendi, ciğer parem parelendi Deli gönlüm alevlendi, su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Deli gönlüm alevlendi, deli gönlüm alevlendi Su ver leylam yanıyorum, su ver leylam yanıyorum Yar elinden bade içtim, görülmez dertlere düştüm Vallahi ben benden geçtim, su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Billahi ben benden geçtim, vallahi ben benden geçtim Su ver leylam yanıyorum, su ver leylam yanıyorum.[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:18. |
|