![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sansina küs ben geldimmmm :))))
simdi SivasLady gelebilir :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;326250][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sansina küs ben geldimmmm :))))
simdi SivasLady gelebilir :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Hayalet gibisin adeta kardeşim foruma nezaman girdiğn nezaman çıkacağın hiç belli olmuyor. Kusura bakma ama ben geldim.................. Benden sonrada beni seven biri gelsin.? |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
BEN GELDİM.
SWEERGİRL GELİR HERHALDE |
HAYIR BEN GELDİMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BENDEN SONRADA ........TATLİŞŞŞŞŞŞ........GELİR KHERHALDE. |
[QUOTE=dark_yamtar58;326413]HAYIR BEN GELDİMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BENDEN SONRADA ........TATLİŞŞŞŞŞŞ........GELİR KHERHALDE.[/QUOTE] evet ben geldimmmmmm:):) kulaklarım çınladı birden birisi beni andı:) |
[QUOTE=tatlis;326414]evet ben geldimmmmmm:):) kulaklarım çınladı birden birisi beni andı:)[/QUOTE]
Gerçektende TATLİŞŞŞ...geldi teşekkür ederim. Benden sonrada beni seven biri gelsin.....:) |
[QUOTE=dark_yamtar58;326415]Gerçektende TATLİŞŞŞ...geldi teşekkür ederim.
Benden sonrada beni seven biri gelsin.....:)[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]oooo hangi biri gelecek :D bennn geldimmm kabulmudur :rolleyes: benden sonrada kaderim gelsin :) Kaderimle bas basa birakin beni bakim :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;326429][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]oooo hangi biri gelecek :D
bennn geldimmm kabulmudur :rolleyes: benden sonrada kaderim gelsin :) Kaderimle bas basa birakin beni bakim :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Yine yanıldınız ben geldimmmmmmmmmmmmmm Benden sonra!!!!!!!!!...Ya şansa kim gelirse kabulümüz. |
[QUOTE=dark_yamtar58;326430]Yine yanıldınız ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Benden sonra!!!!!!!!!...Ya şansa kim gelirse kabulümüz.[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yine bennn geldimmm ama bu sefer kaderi istemicemmm anlasilan o cok mesgul simdide peri gelir kesin :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
ben geldimmm benden sonrada tatlis veta swetgirl gelir gaiba :)
.............................................. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:08. |
|