![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
m.gürses
..................... Gülen çehreleri sahte dostları Aldana aldana öğrendim artık Ne seven isterim ne vefalı bir dost Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık Kim bilir daha neler günler gelecek Kim bilir bu gözler neler görecek Aynadaki çehre en acı gerçek Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık İyi günde herşey iyi oluyor Kötü günde herşey kötü oluyor Can ciğer olanlar artık olmuyor Aldana aldana öğrendim artık |
Sıla - İnşallah
İnan kalmadı sonunda dermanım Dün bütün gece oturdumda ağladım Hekimde yok çaresi Dile kolay kalbe zor söylemesi Hekimde yok çaresi Dile kolay kalbe zor söylemesi Sende hava kışa dönmüştür Eminim ellerin dizlerini dövmüştür [U] Bi ışık yakmaz hayat Mecur ayrılığımız Aşka küstürmüştür[/U] İnşallah unutursun unutursun sen de Kendimi avuturum uyuturum ben de İnşallah unutursun unutursun sen de Kendimi avuturum uyuturum ben de Zamanla unuturum ben de |
Ebru Gündes Kizil MAvi
|
[B]Gökhan Tepe-----Vur....[/B]
|
[COLOR="Red"][B]Kurtlar unutmuş artık yay denilen nesneyi, amerikana verdik cenk denilen mesleği
Burnumuzda tütüyor çinlinin kan kokusu, elimizden yitiyor yüce dünya beyliği Burnumuzda tütüyor rusların kan kokusu, elimizden yitiyor yüce dünya beyliği Kan koksun buram buram kan kan kan kan.Nasıl gelecek turan kan kan kan kan Kan koksun buram buram kan kan kan kan.Çok kanamıştır yaram kan kan kan kan Üzgün dururlar bakma, eli kafaya takma, tek sağlam baş bırakma dünya için Üzgün dururlar bakma, eli kafaya takma, tek sağlam baş bırakma acun için Sen acunda neylersin, hep şehadet söylersin türki sen sen askersin ibreditim hak değil Sen dünyada neylersin, hep şehitlik söylersin, çünkü sen sen askersin mükreditim hak değil Kan koksun buram buram kan kan kan kan. nasıl gelecek turan kan kan kan kan Kan koksun buram buram kan kan kan kan korkma elinde Kuran kan kan kan Türk isen sen askersin hep dünyada neylersin. Ve Fatihlerin feyzine yıkılsın kaleler Gökten bir Başbuğ Kürşad’la diz vursun kabenin huzurunda. Yemin olsun,Gök girsin kızıl çıksın Alınacak öcü Türkmenin,Kafkasın,Çeçenin ve uluğ Türk’lerin Yemin olsun,Gök girsin kızıl çıksın Dağ gibi çerilerin tokatları patlasın hainlerin ensesine. Yemin olsun,Gök girsin kızıl çıksın Kan koksun buram buram kan Nasıl gelecek Turan Kan koksun buram buram kan kan kan Hep kanamıştır yaram Kan koksun buram buram kan kan kan Korkma elinde Kuran Ozan Ünsal[/B][/COLOR] |
[B]Sagopa Kajmer&Kolera------Beslenme Çantam..![/B]
Sokak lambasıyım bir an beni görenler önünü gördü. Beni göremeyenlerse karanlığa karşı sövdü Küfür kafir demedi ayyaş geceye şöyle seslendi: Ne zaman ki çilem dolar şişem boşalır Ne zaman ki gözüm dolar içim boşalır Yağma yağmur sağanak bu sağanak için yok sığınak.. |
[B]Tuğba Özerk - Bitter Çikolatam [/B]
[B]Sezen Aksu - Uslanmadım [/B] [B]Sertab Erener - Bu Böyle [/B] muhtesem bir parcay bu ya, heleki mustafa ceceli versiyonu |
[B]Sıla---Dön Demeyi Unuttum ..!! [/B]
|
[B]Meyra & Ferhat Göcer- Son sevdigim[/B]
|
Kenan DOĞULU - Rütbeni Bileceksin !!!
|
Radyo Militan Asenalar _ ALi Kinik !
|
[B][COLOR="DarkRed"]Hayri Sahin
HAYAT HARCADI BENI Dünyada ne günler yaşadım gördüm Bir bahar gibiydim kışlara döndüm Artık her arzumu kalbime gömdüm Hayat sen ne cabuk harcadın beni Gençliği gönlümde bitmez sanırdım Hayat ben hep seni böyle tanırdım Çaresi olsaydı ömür alırdım Hayat Sen ne çabuk harcadın beni Perişan genliğim ölgün bakıyor Kalbimi bir korku sarmış yakıyor Şimdi gözlerimden kanlar akıyor Hayat Sen ne cabuk harcadın beni............[/COLOR][/B] |
KIZILIRMAK - Avusturya İşçi Marşı
|
müslüm gürses
.......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
ibrahim tatlises-her sevgide bin ah ettim
|
hayat denilen kavgaya girdik.
çelik adımlarla yürüyoruz biz bu karanlık yolun sonunda doğacak güneşi görüyoruz dağları aşıyor, bak yakınlaşıyor kızıl yıldız zafer kuşu bu bir rüya değil, bu bir hülya değil, yıldızıdır kurtuluşun kara deryalarda bir fenersin, senin ışığında yürüyoruz. biz bu karanlık yolun sonunda doğacak güneşi görüyoruz. fabrikalarda biz, tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan din farkı bilmeyiz, dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan anamız amele sınıfıdır, yurdumuz bütün cihandır bizim hazırlandık son kanlı kavgaya başta bayrağımız sosyalizm bayrağını yükselt, daha daha yükselt, yükselt bayrağı yukarı bu güne vuralım, yarını kuralım, kaldıralım sınıfları. fabrikalarda biz, tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan din farkı bilmeyiz, dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan |
[B][COLOR="DarkRed"]Fatih Kisaparmak
Benim Babam Bu adam benim babam, sekiz köse kasketiyle ) 2 Omuzunda sakosuyla hey ) Cebinde yok parasi, bafradir cigarasi Yüreiindedir yarasi Alti çocuk büyütmüs, bir isci maasiyla Bu adam benim babam hey Aglama benim babam, aglama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aglama benim babam hey Aglama mazlum babam, ailama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi daglardan büyük ) 2 Çaresiz beli bükük hey ) Bir gün olsun gülmemii, rahat nedir bilmemii Gözyaiini silmemis Bir lokma ekmek için, kimseye egilmemis Bu adam benim babam hey Aglama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldirma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aldirma benim babam hey $iir Benim babam mert adamdi, mangal gibi yüregi Yufka gibi kalbi vardi, hayatim boyunca ona özendim Fedakârdi ! bir dikili aiaci olmadi belki Ama kendisi, onuruyla yasayan koskoca bir çinardi Üstümde ki kol kanat, sirtimi yasladigim dag gibiydi Ben babamin ogluyum, tepeden tirnaga anadoluyum..............[/COLOR][/B] |
a önül
........................... cennetine |
[B]Kenan Doğulu - En Kıymetlim [/B]
Bakma Öyle Kırgın Kırgın Yüreğim Zaten Per Perişan Durma Öyle Yorgun Yorgun Gücüm Tükenmek Sınırında Yüreğinin Sesine Kulak Verirsen Eğer Anılar Beni Doğrular Her Anının Hatrına Aşkıda Kat Yanına Beni Götür Uzaklara Sen Benim En Kıymetlimsin En Güzel Vazgeçilmezimsin Sen Benim En Kıymetlimsin Sevmekle Bitmeyenimsin Sen Benim Hakikatlimsin En Derin En İçimdesin Sen Benim En Güzel Derdimsin Gülme Öyle Soğuk Soğuk, Üzmemek İçinse Gerek Yok Aşktan Adam Benim Lakabım Acıyla Beslensem de Doyarım Heyecan Bittiyse Eğer Bir Aşk Ne Fayda Eder Üzülme Ben Alışırım Toparlanıp Kalkarım Tutarım Bir Ucundan Hayata Yeniden Başlarım Sen Benim En Kıymetlimsin En Güzel Vazgeçilmezimsin Sen Benim En Kıymetlimsin Sevmekle Bitmeyenimsin Sen Benim Hakikatlimsin En Derin En İçimdesin Sen Benim En Güzel Derdimsin |
Benim Babam
Bu adam benim babam, sekiz köse kasketiyle ) 2 Omuzunda sakosuyla hey ) Cebinde yok parasi, bafradir cigarasi Yüreiindedir yarasi Alti çocuk büyütmüs, bir isci maasiyla Bu adam benim babam hey Aglama benim babam, aglama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aglama benim babam hey Aglama mazlum babam, ailama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi daglardan büyük ) 2 Çaresiz beli bükük hey ) Bir gün olsun gülmemii, rahat nedir bilmemii Gözyaiini silmemis Bir lokma ekmek için, kimseye egilmemis Bu adam benim babam hey Aglama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldirma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapiyi kapayan, gene açar babam Aldirma benim babam hey |
[COLOR="Red"][B]Eğer ölürsem buralarda
Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah aşıklar koklasınlar... ŞİİR Yaz henüz gelmişti ben ayrıldığımda, Kaç vakit oldu,kaç ay,kaç yıl,kaç asır evimden ayrı... A benim ruhumun teri memleketim; Dünyayı verseler değişmem çayırındaki bir çiğ tanesine, Meğer gurbet dediğin,mahpuslukmuş güneşli avlularda,yaşanırmış öylesine... Dönüşümde ne bulurum bilemem, Bildiğim;döneceğim ey verilmiş sözüm,edilmiş yeminim,elbet birgün döneceğim... Yıl kaç olur,hangi mevsim bilemem, Elimde takvim yapraklarından güller,gözümde bir çocuk,saçlarımda kar... BUNCA ACIYI BOŞA ÇEKMEZ HİÇ KİMSE; ve BUNCA ÖLÜMDEN KOLAY DÖNÜLMEZ,BU KADAR SEVMEYİNCE.... [/B][/COLOR] Erhan Güleryüz _ Koyumun yagmurlari |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
ben şu an ebru YAŞAR ismail yk seviyorum seni :)dinliyorum=
|
[COLOR="Black"][B][I]Benim Babam Fatih Kısaparmak
Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara Gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma Ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, Benim Babam dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum [/I][/B][/COLOR] |
mahalleye sütçü gelmiş onun bağırmalarını dinliyorum :)
|
[QUOTE=suzii;432864]mahalleye sütçü gelmiş onun bağırmalarını dinliyorum :)[/QUOTE]
bi kilo süt alda bi sütlü kahve yap ne var yani |
[QUOTE=deliktaşlısalim;432865]bi kilo süt alda bi sütlü kahve yap ne var yani[/QUOTE]
yapayım sanki sizden değerli mi? [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img265.imageshack.us/img265/3487/3383424445166addb6d1.jpg[/img][/url] buyrun afiyet olsun :) |
[QUOTE=suzii;432867]yapayım sanki sizden değerli mi?
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img265.imageshack.us/img265/3487/3383424445166addb6d1.jpg[/img][/url] buyrun afiyet olsun :)[/QUOTE] teşekkürler ellerine sağlık şimdi diyeceklerki bu salimde neymiş her yerde kahve içiyor kahve nerde yapılırsa orda içilir diyorum bende |
Kara Tren Yavuz Bingöl
|
[QUOTE=sivaslii58;432874]Kara Tren Yavuz Bingöl[/QUOTE]
bide kahve içseydinya kara trende |
[QUOTE=deliktaşlısalim;432873]teşekkürler ellerine sağlık şimdi diyeceklerki bu salimde neymiş her yerde kahve içiyor kahve nerde yapılırsa orda içilir diyorum bende[/QUOTE]
yok olur mu öyle şey hiç dermiyim ben ;) |
[QUOTE=suzii;432884]yok olur mu öyle şey hiç dermiyim ben ;)[/QUOTE]
senin demeğeceğini biliyorum diyen olursa dedim |
[QUOTE=deliktaşlısalim;432885]senin demeğeceğini biliyorum diyen olursa dedim[/QUOTE]
kimse bir şey demez sen nerde istiyorsan orad iç kahveni salim abi:) |
[QUOTE=suzii;432895]kimse bir şey demez sen nerde istiyorsan orad iç kahveni salim abi:)[/QUOTE]
aynen öyle kahve nerde ben orda |
[QUOTE=deliktaşlısalim;432897]aynen öyle kahve nerde ben orda[/QUOTE]
:)........................ |
[QUOTE=suzii;432900]:)........................[/QUOTE]
bi müslüm dinleyim bunun üstüne bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
[QUOTE=deliktaşlısalim;432876]bide kahve içseydinya kara trende[/QUOTE]
Abi trene binemedik ki kahve icelim...Bekledik gelmedi:) |
[QUOTE=sivaslii58;432903]Abi trene binemedik ki kahve icelim...Bekledik gelmedi:)[/QUOTE]
alamanya treni kalkıyor gardan onu söyle gelir kömürü bitmiştir |
[B][COLOR="DarkRed"]
Fatih Kısaparmak Benim Babam Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara Gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma Ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, Benim Babam dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum. [/COLOR][/B] |
sagopa kajmer-aşk yok artık :):)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:18. |
|