![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
nihat hatipoğlu
sabah sohbeti |
[B]Hadise - Evlenmeliyiz [/B]
|
zap suyu..........................
|
[B]Nazli - Beni yazin[/B]
ve yine bir serdar ortac sarkisi [B]Tugba Özerk - Bitter cikolatam[/B] [B] Sertap Erener - Bu böyle [/B] |
dursun ali erzincanlı _bedir şiiri
|
[B]Safiye Ayla - Ah bu gönül sarkilari[/B]
off be sese ve yoruma bak mest oluyorum resmen [B]Safiye Ayla - Bir Masal Istanbul[/B] [B]Melihat Gülses - Çok aşığın var diyorlar[/B] bu sese resmen bitiyorum, ender ve narin zarif yorumlardan [B]Melihat Gülses - Günaydınım, nar çiçeğim sevgilim[/B] en ama en cok sevdigim tsm eserlerinden biridir, herkese tavsiyemdir |
m.yıldızdoğan-harekete geçmek lazım...
|
[COLOR="Navy"][B][I]Sen de birgün çalarsın
Aşk kapısını Her görüşte yanarsın Ahh demedimmi Gözlerin öyle masum Bakarken birden Yaşla dolar sel gibi Akar demedimmi Ahh gülmez oldu yüzün Bitmez oldu sözün Soldu o güller nerede eski demler Geçse de yıllar Solmaz ilk aşklar Bitmemiş bir şarkı gibi Her zaman yaralar [/I][/B][/COLOR] funda arar |
[B]Melihat Gülses - Ben aşkı ilk defa senden tanıdım[/B]
|
Müslüm Gürses-Yuvasız Kuş
|
TRT Radyo 4..
Müdavimiyiz ne de olsa TRT FM'in..:) |
[COLOR="Black"][B][I]Mustafa Yıldızdoğan - Anlat Mektupta
Günlerin ayların ne isimleri Gönder de hatırlat yok resimleri Unuttum unuttum tüm mevsimleri Kar nasıl yağardı anlat mektupta Arıyı peteği bal özünü de Yeşili çimeni kır sözünü de Unuttum unuttum gökyüzünü de Kuş nasıl uçardı anlat mektupta Kelebek rüzgara kızar mı bazı Dal dal öpüp de eder mi nazı Unuttum unuttum baharı yazı Gül nasıl kokardı anlat mektupta Düşümde görürüm bazen anamı El açıp yalvarır dua bana mı Unuttum unuttum yaşlı babamı O nasıl yiğitti anlat mektupta Beklerken hücremde sehpa sıramı Bir sızı gelip de yakar şuramı Unuttum unuttum yerim bura mı Er nasıl yutulur anlat mektupta Anlat anlat çünkü hasretiyim bunların Ozan Mustafa'mda özlem yıllarım Unuttum unuttum biten yolları Son nasıl derler anlat mektupta [/I][/B][/COLOR] |
Müslüm Gürses-Rakı şarap fark etmez
|
gönül dağı........neşet ertaş...........
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B]BEyonce&Shakira---Beatiful Liar .[/B]
|
a. önül cennetine.............
|
[B]Demet Akalın---Toz Pembe....[/B]
|
f.tayfur...........akşam güneşi
|
[COLOR="Black"][B][I]Neredesin Sen yavuz bingöl
Şu garip halimden bilen işveren azlı Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam aglayıp, gülersem gülen Bütün dertlerım anlayıp, halımı bılen Sankı kalbımı bılerek, yüzüme gülen Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen[/I][/B][/COLOR] |
[B]Melih Görgün - Yüreğim Yanar [/B]
Bir sözün ah yeter anlasana Gönül hasret bir dokunuşuna Hasretim ah beni yormasana Ölürüm sebep olmasana Bir yemin ah bir dua gibisin Yüreğim bilir yüreğimsin Sen benim ah ecelim gibisin Ne zaman bana güleceksin Yüreğim yanar ah dokunma Üzülür bu can ah ağlatma Beni ellere mahkum ettin Yanarım hasret çoğalınca [B]Hadise - Evlenmeliyiz[/B] |
grub koridor-senin o gözlerin varya...
|
TRT Radyo 4'te güzel bir Sarısözen derlemesi olan Sivas Türküsü-Çekin Halay Dizilsin
|
[FONT="Comic Sans MS"]Mustafa Cihat - Emri olur....[/FONT]
|
[QUOTE=GurbetsokakLari;433975][FONT="Comic Sans MS"]Mustafa Cihat - Emri olur....[/FONT][/QUOTE]
[B]Hz.Peygambere 10 metre mesafede olup ona dokunamamak... Hz Vahşi ...[/B] |
[B]Kenan Dogulu - En kıymetlim[/B]
Sen benim en kıymetlimsin En güzel vezgeçilmezimsin Sen benim en kıymetlimsin Sevmekle bitmeyenimsin Sevmekle bitmeyenimsin Sen benim hakikatlimsin En derin en içimdesin Sen benim en güzel derdimsin |
[QUOTE=Cley;433978][B]Hz.Peygambere 10 metre mesafede olup ona dokunamamak... Hz Vahşi ...[/B][/QUOTE]
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Evet, ilk dinledigimde o aklima hic gelmemisti, mecazi düsünmüstüm...ögrenene kadar.[/FONT][/COLOR] |
yiğidolar geliyo kimin sölediğini bilmiyorum...
|
[QUOTE=GurbetsokakLari;433980][COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Evet, ilk dinledigimde o aklima hic gelmemisti, mecazi düsünmüstüm...ögrenene kadar.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[B]Mustafa Cihat konserlerinde anlatır genelde hikayesini.[/B] |
[B]Sertap Erener - Bu böyle [/B]
ilk dinledigimde pek begenmemistim, ama simdi her dinlememde daha da cok seviyorum... |
funda arar-senden öğrendim...
|
[QUOTE=metin 0758;433991]funda arar-senden öğrendim...[/QUOTE]
Aşıksan dinle Fundayı clubber'san tıkla Tiestoyu :D |
günün gelişen sabah haberleri
|
[I][/I]kenan dayı-vay gülüm...
|
[QUOTE=metin 0758;434056][I][/I]kenan dayı-vay gülüm...[/QUOTE]
doğuluyu duydumda dayı kim hatırlamadım metin |
[B]Candan Ercetin - Entares ala benziyor[/B]
|
sadece kafamı dinliyorum şu an
|
[B]Melihat Gülses- Nâzende sevgilim[/B]
degdi saçlarıma bahar küleği nazende sevgilim yâdıma düştün sevenin bahtına bir güzel düşer sen de tek sevgilim aklıma düştün nazende sevgilim yâdıma düştün gözlerim yoldadır, kulağım seste ben seni unutmam en son nefeste ey ceylan bakışlım, ey boyu beste gurbette sevgilim aklıma düştün nazende sevgilim yâdıma düştün sensiz dağ yoluna çıktım bu seher öksüz kumru gibi güller lâleler "sen niye yalnızsın?" sordular eller gurbette sevgilim aklıma düştün nazende sevgilim yâdıma düştün sevgilim Söz & Müzik : Bekirof |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434059]doğuluyu duydumda dayı kim hatırlamadım metin[/QUOTE]
bende tanımıyorum abi ama adam güzel söylüyor o şarkıyı... |
[QUOTE=metin 0758;434143]bende tanımıyorum abi ama adam güzel söylüyor o şarkıyı...[/QUOTE]
merak ettim sadece güzel söylüyorsa dinle tabi kulağa hoş gelen her müzik güzeldir bence |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:17. |
|