![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sabiha Serin;340665]Üstad olmama çok var daha
Sizi emanet ettim Allah'a Özleyen koşar gelir Sivas'a Bende saygı selam ederim[/quote] Üstad demekle değil icraatla ola Kimler geldi kimler geçti bu yolda Ben burdayim ama gönlüm Sivas'ta Sivas'liyim diyene selam eylerim |
[QUOTE=arifcoskun;340668]Üstad demekle değil icraatla ola
Kimler geldi kimler geçti bu yolda Ben burdayim ama gönlüm Sivas'ta Sivas'liyim diyene selam eylerim[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Bizlerde alıp kabul ederiz selamını, Sizlerden eksik etmem dualarımı. Gelmeş geçmiş cümle bacı gardaşlarımı, Hasretle yanan şu acı yüreğimi.[/COLOR][/B] |
[quote=HaZaN;340697][B][COLOR=indigo]Bizlerde alıp kabul ederiz selamını,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Sizlerden eksik etmem dualarımı.[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Gelmeş geçmiş cümle bacı gardaşlarımı,[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Hasretle yanan şu acı yüreğimi.[/COLOR][/B][/quote] Gelmiş bize dualar eder HaZaN bacım Bende onun dilekleri kabul olsun derim Çekmesin hasretlik kavuşun isterim Onuda kötülükten korusun Allahım |
[QUOTE=arifcoskun;340668]Üstad demekle değil icraatla ola
Kimler geldi kimler geçti bu yolda Ben burdayim ama gönlüm Sivas'ta Sivas'liyim diyene selam eylerim[/QUOTE] Arif abi sen bilirsin güzeli, Bu yolda yürürsün ezel ezeli, Sandalli da gurbet elde gezeli, Ne gündüzü belli ne de gecesi. |
[quote=sandalli;340717]Arif abi sen bilirsin güzeli,
Bu yolda yürürsün ezel ezeli, Sandalli da gurbet elde gezeli, Ne gündüzü belli ne de gecesi.[/quote] Hoş geldin Sivas'ın gurbetçisi İçleri hasret çeker çok dertli Sen buralardan gittin gideli Bu dostun seni çok özledi;) |
Askin icin iniliyor yüregim,
Sari sacli güzel benim dilegim, Istersen yanina hemen geleyim, Sari saclarini tarar örerim. |
Kar yagarda sari sacin islanir,
Asik olan masukuna yaslanir, Acep deli gönül nasil uslanir, Sari saclarini sevdigim güzel. |
Kar yagar boran olur,
Bu halim yaman olur, Arif abinin radyosunda, Insan kafayi bulur. |
[quote=sandalli;340748]Kar yagar boran olur,
Bu halim yaman olur, Arif abinin radyosunda, Insan kafayi bulur.[/quote] Kar yağar kar üstüne Fal baktım fincan içine Bir radyo açalım dedik Dinleyelim biz bize58 fm de:D |
Sarkisi var, türküsü var sazi var,
Ozani var, asigi var, sazi var, Arif abi sana saygilar olsun, Biz Bize58FM adli radyosu var. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:38. |
|