![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
dus sokagi sakinleri AYRILIK bu beni kendimden geciriyo huzur buluyorum eski beni bitrakip giden sevgilimi hatirlatiyo
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[CENTER][B]Gözlerine Yemin Bozdum - Ali Güven [/B]
Seninle başladı hikayem Seninle biter mahşerde bitanem SENDEN ÖNCESİ HİÇ YOKTU ZATEN Taş kalbin anlamıyor sorayım Yüreğime kilit vurdum yar Bir başkasına haram olayım İnsaf et bu sevgiye Hayatım sensiz yarım Bensiz yılları unut Senin kalbinde artık ben varım Çıkarıp kalbimi bıraksam avucuna O zaman anlarsın nasıl sevdiğimi Gözlerine yemin bozdum Unutma haksızlık yapma Sonunda yorulurda gün gelir sevdan [/CENTER] [B][CENTER]Adresi belli, iyi bak ona olurmu askim....[/CENTER][/B] |
Tan - Sözümü Tutamadim...............................................
|
..........ebru gundes-__olumsuz asklar.........
|
[B]Christina Stürmer - Ich Lebe
[COLOR="White"]....................[/COLOR][/B] |
nikahına beni çağır sevgilim
istersen şahidin olurum senin bu adam kim diye soran olursa eski bir tanıdık dersin sevgilim __Ümit Besen |
Dilim alışmış bir kere
Aşkım diyorum bin kere Olur olmaz kimselere Sudan ucuz sebeplerle --Kenan DOĞULU |
Toprak...: Bu delikanlıyı unut ma
Bir erkek bir kadından ne ister Her şeyinle benim dünya göster Aşk sende, ben sende, sen uzaklarda Ya gel ya da git yeter Sana karşı gurursuzdur kalbim Seni affedecek kadar sevdiğim Nereye gidersen git bulamazsın Kimi seversen boşuna ağlamazsın Bu delikanlıyı sen unutmazsın Kalbimde bir gülsün koparamazsın Ben aşıktım senden duyduğum farkı Seni sevmek oldu tüm günahım Sevdiğini sanmıştım benim gibi ne kadar da yanılmışım Sana karşı gurursuzdur kalbim Seni affedecek kadar sevdiğim |
Leman SAM........
Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık Uzundur hicrimden kara geceler Bilmirem ben geldim hara geceler Tekrar Buruktur hicrimden kara geceler Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık |
[B]Candan Ercetin - Yalan
[COLOR="White"]........................[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:01. |
|