![]() |
--->: CUmhuriyet Anadolu Lisesi(Cumhuriyet Anatolian High School)
Ben orta okulu burada bitirdim 1985 mezunuyum.Ozaman sadece cumhuriyet orta okuluydu.
|
[B]gerçekten çok güzel bir okuldur. ortaokul dönemimi bu okulda tamamladım. zaten bizim dönemimizde lise olmuştu, sonra süper lise sonra anadolu lisesi oldu sanırım. ama çok güzel yıllarım geçti bu okulda. çok güzel tanıtmışsın arkadaşım. emeğine sağlık.[/B]
|
yakında bizim kampüse geleceksiniz
hayırlı olsun binanız spor lisesi arkasında biraz yanınızda fen lisesi var onların önünde halis gülle and. lisesi (benim okul) bizim okulun önünde de sivas and var biraz bilgi veriim dedim :D |
-->: CUmhuriyet Anadolu Lisesi(Cumhuriyet Anatolian High School)
acaba bizim okul ne zaman kampüse taşınacak??
|
[I]Bende Cal mezunuyum hemde ilk mezunlarından :) Şimdi gördümde hatıralar depreşti birden, geçen gün gittimde tanıdık 2-3 hoca kalmış aaahh ahh.. (gnkt)[/I]
|
Cevap: CUmhuriyet Anadolu Lisesi(Cumhuriyet Anatolian High School)
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][B]ben de şu an caldayım.gerçekten çok güzel bi yer.tabi disiplin konusunda da:D:D:D[/B][/COLOR][/FONT]
|
Evett bende callıyım 9-D'deyim ve çokk mutluyum:D[IMG]http://img81.imageshack.us/img81/1690/200604bmg3.jpg[/IMG]
|
gerçekten çok güzel bir okul...benim abim de ortaokulunu orda okudu ve liseye geçtiği dönemde de ordaydı yani cumhuriyet anadolu lisesinin ilk mezunlarından..........
|
[B][I][COLOR="Navy"]bende bu lisedeyim...son sınıf
bugün çok güzel bir kar topu savaşı yaptık. lise gibisi yok..[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: -->: CUmhuriyet Anadolu Lisesi(Cumhuriyet Anatolian High School)
[QUOTE=Alzera;234899]acaba bizim okul ne zaman kampüse taşınacak??[/QUOTE]
[B][COLOR="Navy"][I]bu gidişle çok bekleyecez... ben cal'a gitmeden kampüs söylentileri vardı. son sınıftayım hâlâ gidemedik oraya :)[/I][/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:41. |