![]() |
--->: KANGAL-Çat
merhabalar güzel olmuş resimler bende tahtalidanım bakkal yoklugundan mecburi geçiş yapıyordum hafız emminin bakkala güzel günlerdi selametle kalın...
|
--->: çat köyü kangal
utku kendini tanıtırmısın kimin nesisin
|
--->: çat köyü kangal
SELAM KANGALLI HEMŞERIM BEN İSTANBULDAN
ERDAL GÜVENTÜRK ŞEKERPINAR KOYUNDEN TÜM KANGALLILARA VE SIVASLILARA SEVGILERIMI GONDERIYORUM İSTN BULDAN |
[B]Selam arkadaşlar site süper tüm çatlılara selamlar saygılar[/B]
|
Guzel bi koy en son ilkokul beste falan gitmistim,biz de çatlıyız ama orda buyumedim tabi.HAVSUT lar dagilmis tabi ne yazik ki...Ozluyorum bazen...
|
[B]slm arkadaşlar ben ahmet çiltaş.ÇAT lıyım bende.tüm ÇATlılara slmlar.[/B]
|
çat köyü ismi kavşak anlamındadır köy deliktaştan ayrılma ile oluşmuş bir köydür. 4 köyün ortasında kaldıgı için köyün adı oradan gelmektedir.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ve kullanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır ancak kullanılmamaktadır. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.çat köyü |
shavsut kmsin kendini tanıtırmısın bnm yenqemin kızlık soyadıda hawsut ahmet hawsut'un neyi oluyorsunuz yurdaqül havsut - oqulları yasin hawsut yenqemin ailesi yenqemin adı ise yasemin suan izmirde oturuyor kendinizi tanıtırsanız sewinirim x)) ii qünler
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:15. |