![]() |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=çılgın-sedat;208920]kime nişanlısın kime sözlüsün
nişanı geriye verde gidelim ceylan bakışlısın ela gözlüsün iyiyi kotuyu gorde gidelim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Nisanliya sözlüye asik olunurmu Nisani bozulurmu CEYLAN bakislarindan sanane Sen gitde baskasina ver gönlünü Ela gözlerden cok, istedigin daha ne?[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Yandi yürek O`nu taniyali
Cikti yine bahti karali Hep mi yüregi yanmali Elbet birgün biride ona kanmali :D :D Yandi yüregim O`nu taniyali Ciktim yine bahti karali Hep mi yüregim yanmali Elbet birgün biride bana kanmali :D :D[/B] |
[QUOTE=SivasLady;208925][B]
Yandi yüregim O`nu taniyali Ciktim yine bahti karali Hep mi yüregim yanmali Elbet birgün biride bana kanmali :D :D[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Birgün sanada kanan bulunur O gün yandim anam diyen sesin duyulur Sen gönlünü ferah tut Olur senden cok hosnut[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
KARANLIK GECEDE ÖNEMLI DEGILDIR YILDIZLARI GORMEK
GUNDUZLERI YILDIZLARI GOREBILMEK MARIFET ASIK OLMAK ONEMLI DEGIL BIR OMUR BOYU SEVEBILMEK MARIFET |
GEL KIRMIZIYLA BEYAZ OLALIM
SESİNLE ŞİİRLRE KOŞALIM KALBİM SEİNLE ATAR GÜZEL SAZIM .. |
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]ayiplara karisirsin ara sira
[COLOR="red"]A[/COLOR]ramaktan sinir oluruz sana [COLOR="red"]D[/COLOR]ayak yiyeceksin yakinda [COLOR="red"]E[/COLOR]zberle artik yolu abla [COLOR="red"]R[/COLOR]andevularini unutma bidaha[/B] |
[B]Ilham mi lazim herkese
Siir yazmaktan kolay ne Cahar bakip durma öyle iki satir aktar kalemine[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Cahar sadece bakmakla yetinir
Bakmakla ilhammi gelir Sen basla hele bi Gelir gerisi Hosuna gider yazmak Zoruna gider birakmak Hadi sizde baslayin ARTIK olsun adiniz ASIK [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
DÜNYAYA YAYILMIŞ ŞEREFİN ŞANIN
KENARINDAN GEÇER KIZIL IRMAĞIN CANI FEDA OLSUN AŞIK OSMANIN CANIM VERMEYE SEN DEĞEN SİVASIM BU BAYA UZUN AMA NOTERDEN TASDİKLETMEDİM YAZMIYORUM İNŞALLAH DAHA SONRA HEPSİNİ YAZACAM BUNU TÜRKÜ YAPTIM SÖYLÜYORUM ZATEN |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;209020][B]Ilham mi lazim herkese
Siir yazmaktan kolay ne Cahar bakip durma öyle iki satir aktar kalemine[/B][/QUOTE] [B]Kabahat benim mi ?Neyleyeyim gelmeyince ilham Bakıp dururum göğe doğru beklerim bir kadre nur Bende yazdımya şiir,artık ölsemde yemem gam Burada bitirmek gerek demeden Lady dur ![/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:28. |