![]() |
--->: -->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=altuntas58;215054]Sitemizin istikbal vaad eden 14 yaşında genc delikanlısı sivassporun bayrağını taşyacak genc kuşak SAMET YILDIZ iyiki varsın[/QUOTE]
beni çok iyi anlatıyorsun çok tşk ederim her lafın doğruluk payı %100 yani varmı itirazı olan? :D |
--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
altuntaş 58 abiciğim seni tanıtmayı unuttum
sen sitede en doğru yorumlar yapan bizi aydınlatan yol gösterici bizi yaşama dahada bağlı bırakmayı başaracan harikanında ötesinde bir insansın |
[B]tanitmak icin önce tanimak gerek
:) tanisalim yerine herkes kendini tanitsaydi daha kolay olurdu yine daha henüz genc yasta ve sivas sevdalisi olan bir kardesimiz herkes tanitmis zaten :D ben öyle yazayimda millet beni tanitsin degisiklik olsun :)[/B] |
[B]bizim miss turkey ablamiz :D
kendisini görmüstüm.. hehe gercektende cok iyi biri[/B] |
[B][QUOTE=RaZZle;215126][B]bizim miss turkey ablamiz :D
kendisini görmüstüm.. hehe gercektende cok iyi biri[/B][/QUOTE] evet tanisma firsatimiz oldu :D ben biraz giriskinimdir, görüsün illa sohbet ederim :D kendiside cok seker bir kardesimiz fazla durmadi yanimda kacti öyle muhabbet edemedik :) ama sitede görüldügü gibi de bir hanimefendi ve cok saygili tatli dillidir isini iyi bilir "miss turkey" :D [/B] |
ben kimi tanitcam sira karismis :9 neyse zaten kimseyi tanimiyorum :)
|
yurt dışında yaşıyıp memleketini unutmayan bi hemşerimiz :) ( iyişalllah doğru anlattım )
|
21 yaşında çalışan bir arkdaşımız kalbi temizdir büyük bir ihtimal çünkü sivaslı kardeşim benim :)
|
Bi tanıyabilsem neler yazardım neler ama;
tanıyamadım valaaa. Belki de tanıdığım birisidir. :confused: :rolleyes: |
üylik tarihi 03,08,2005
mesajları 4 tecrübe puanı sıfır olan tek yıldızlı SONMEZ adında bi arkadaşımız saygılar inşallah ii anlatabişlmişimdir |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:47. |