![]() |
--->: İŞTE SİVAS`IN VEKİLLERİ
[B][I]SİVAS gelecegi gördü taktiri bu yönde
bunu bu saatten sonra eleştirmekten ziyade başarılar dilemek daha mantıklı olur bence Sayın MİLLETVEKİLLERİMİZE başarılar dilerim [/I][/B] |
SİVAS İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DİYORUM MİLLET VEKİLLERİMİZEDE ALLAH KOLAYLIK VERSİN DİYORUM ÖZELLİKLE MUHSİN YAZICIOGLUNA VE KENDİSİNİ TEPRİK EDİYORUM TAM BİR SİVASLI SAYIN VEKİLLERT SİVASSPOR UDA UNUTMASINLAR ET TIRNAKTAN AYRILMAZ ÇÜNKÜ
|
Selami Uzun Babamın amcasının oğlu olur bizim gurur kaynağımızdır ellerinden öperim selami abi
|
-->: --->: İŞTE SİVAS`IN VEKİLLERİ
[QUOTE=orhanakbulut_58;212199]kardeşim ağzına sağlık doğru söylüyosun meydan güreşçiye hırsıza kalpazana kaldı.... eğer hayırlısı buysa ben böyle hayır istemiyorum.!!!!1[/QUOTE]
orhan akbulut mu secilse daha iyi olacaktı birader.haksızlık yapıyosunuz halk bosuna secmiyo onları. |
-->: İŞTE SİVAS`IN VEKİLLERİ
Tüm TÜRKİYE DE olduğu gibi SİVAS tada aynı senaryolar konuşuluyor.Seçim olmuş bitmiş milletimiz bunu ön görmüş.Yani yeni seçilen milletvekilleri adam değilmi.Bakın göreceksiniz SİVAS a ve SİVASSPOR a katkıları büyük olacaktır.Özelliklede sayın HAMZA YERLİKAYA inanıyorum ve güveniyorum.
Vekillerimiz SİVAS ı unutupta gidecek insanlan değiller.Siz yanılıyorsunuz..... Bütün milletvekillerimize gönülden başarılar diliyorum. |
Cevap: İŞTE SİVAS`IN VEKİLLERİ
Sivas Onları Orda Yatsınlar diye Seçti Dünyanın Parasını alıyorlar Sivasın Sorunları Büyüyor Hiç biri sahip çıkmıyor Birde İktidarda 4 tane var 4 bir adam etmez birde chp de var Abdullatif Şener varken yine iyidi 4 tanesinde birleşiminden iyidi ama o da bıraktı Parti kurdu iktidara gelmesini beklemek hayalcilik olur.
|
[B]sahi kaç vekilimiz var hiç bilmiyom :)
[/B] |
[QUOTE=Salim58;473750][B]sahi kaç vekilimiz var hiç bilmiyom :)
[/B][/QUOTE] Vekilimiz yok...! |
[QUOTE=Yiğiter;473751]Vekilimiz yok...![/QUOTE]
hayır ya var olmaz olur mu arada isimlerini duyuyorum |
[COLOR="Blue"][B][QUOTE=Salim58;473750][B]sahi kaç vekilimiz var hiç bilmiyom :)
[/B][/QUOTE] Vekilimiz Hakkın Rahmetine kavuştu şimdi vekilcıklerimiz kaldı onlarında hiçbirşey yaptıkları yok kendi keselerini doldurmakla meşguller kardeşim:):)[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:55. |