![]() |
--->: Kızılcakışla Köyü
Eferim Sivaslıgenç.Arada bir teşekkür et abine de biz de sevinek ne var :D Karşılıklı paslaşalım :)
|
--->: Kızılcakışla Köyü
arkadaşlar kızılcakışla karayün nahiyesine çok yakın merkeze bağlı çokgüzel bir yerleşim yeri bende cirinliyim
|
Cevap: Kızılcakışla Köyü
slm bu köyden olanlar varsa tanışmak isterim bende bu köylüyüm çok oldu bu köyden çıkalı ama benim köyüm başka
|
sivasspor MAŞALLAH geçen sezon gibi ilk yarıyı LİDER bitirdi.HELAL SİZLERE YİĞİDOLAR,CAFER DAŞ
|
ben yağdonduranlıyım ama buraya kızılcakışla köyünden gelmişiz kökenim ordan geliyor
|
Re: Kızılcakışla Köyü
mrb arkadaşlar merkeze bağlı olan gıcaşla değil (kızılcakışla değil) artık çaypınar oldu. diğer kızıkcakışla menşurlu yakınlarında olduğu için oraya menşurlunun kızılcakışla köyü deniyor.
|
[B][CENTER]Köyümüzün ismi hala Kızılcakışla Köyü'dür,ve Sivas Merkeze Bağlıdır,Nahiyesi ise Karayündür.Hepinize Selamlar[/CENTER][/B]
|
s.a ağalar bende kızılca kışlalıyım en güzel köy bence bizim köy :)
|
[I]sayın belediye başkanı sami aydının köyü dür. bilmeyen değerli arkadaşlara duyurulur
tabir yerindeyse gıcaaaşlı olarak ta bilinir. tüm elbeyli ve sivaslılara selam olsun......[/I] |
selam gardaşlar bende sivas merkez kızılcakışla köyünden ahmet çil bir çok arkadaşlar beni dügün salonlarından tanır sunuculuk yaparım ve türkü söylerim vede bir sivas hastasıyım tüm sivasa selamlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:07. |