![]() |
--->: SLM hangi lisedensiniz
ziyaret edip konu paylaşırsanız sevinirim
[URL="http://www.kongrelisesi.forumr.biz"]http://www.kongrelisesi.forumr.biz[/URL] teşekkürler |
Özel Kirsehir Koleji mezunuyum anacim :d Daha mantikli basliklar acsaniz daha hos olmaz mi? Okyabilecegim kayda deger tek baslik goremiyorum,sıkılıyorum ben bu sitede nedense...
|
-->: --->: SLM hangi lisedensiniz
[QUOTE=xwst;226082]Özel Kirsehir Koleji mezunuyum anacim :d Daha mantikli basliklar acsaniz daha hos olmaz mi? Okyabilecegim kayda deger tek baslik goremiyorum,sıkılıyorum ben bu sitede nedense...[/QUOTE]
[B]Sen başlıklarla ilgileneceğine içeriklerle ilgilensene yaklaşık 3600 konudan birini bile beğenmediysen bu senin kendini beğenmişliğindir. Siteden sıkılabilirsin "Kusura bakma seni memnun edemiyoruz,sana layık,sana uygun heberler yayınlayamıyoruz,aslına bakarsan biz seninle aynı dili bile konuşmuyoruz senin frekansın bu sınırları aşar sen Albert Einstein gibi üstün zekalıların biraraya geldiği özel sitelere layıksın" dememizi bekliyorsun![/B] |
[QUOTE=xwst;226082]Özel Kirsehir Koleji mezunuyum anacim :d Daha mantikli basliklar acsaniz daha hos olmaz mi? Okyabilecegim kayda deger tek baslik goremiyorum,sıkılıyorum ben bu sitede nedense...[/QUOTE]
ZIL TAKIP OYNAYALIMMI? MANTIKLI BASLIK GOREMIYORUM DEMISSINIZ TEK MANTIK ALMAYAN NIKEDE SIZ SAHIPSINIZ.MANTIKTAN BAHSEDEN INSAN BILGIN OLUR CAHIL CAHIL KONUSMAZ;DAIMA INSANLARI FIKRINE SAYGILI OLUNKI SIZEDE SAYGI DUYUNULSUN..ÖZEL KIRSEHIR KOLEJI MEZUNU OLDUGUNUZDA BELLI:)) yakindan taniyorum cünkii:) |
--->: -->: --->: SLM hangi lisedensiniz
[QUOTE=Serd@r;226089][B]Sen başlıklarla ilgileneceğine içeriklerle ilgilensene yaklaşık 3600 konudan birini bile beğenmediysen bu senin kendini beğenmişliğindir.
Siteden sıkılabilirsin "Kusura bakma;seni memnun edemiyoruz,sana layık,sana uygun heberler yayınlayamıyoruz,aslına bakarsan biz seninle aynı dili bile konuşmuyoruz senin frekansın bu sınırları aşar sen Albert Einstein gibi üstün zekalıların biraraya geldiği özel sitelere layıksın" dememizi bekliyorsun![/B][/QUOTE] canim kardesim böyle insanlar toplumun dengesini bozan mikrop olarak adlandirila bilir,bir mikrop buyumez didinir durur mide bulandirir tükursun :) yagmur sannederler sevinirler, oyuzden bunlarla konusulmaya gelmes özel kirsehir mezunuyum demis belli o liseyi ben biliyorum:)) sayisiz aspirin icinde mikrop yasamak istermis istemez aspirin ol dersin olmas :)) yani laf anlamas bunlar |
--->: SLM
ben liseyi bittireli 4 yıl oldu
|
[B]1992 eml elektrik bölümü mezunuyum
arkadaşlar insanlar kötü düşünebilir başlık konusunda falan, ama sizde onu tamamen dışlamayın unutmayın tatlı dil her zaman kazanır. [/B] |
ATATURK LISESI MEZUNUYUM KARDESIM
|
halil rıfat paşa öğrencisiyimmm :)
|
Bende İstanbul Atışalanı Lisesinde okuyorum.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:53. |