Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bellek Takviyesiyle Sisteminizi Uçurun (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14057)

bulutum 05.12.2007 02:09

--->: Bellek Takviyesiyle Sisteminizi Uçurun

bence sız en ıyı sı eger bilmiyo ısenız hiçbi şekilde pc nizi açmayın tamam arkadaşa kolay gele biliyo ama kişi vucudunda bulunan statik elektirk pc gibi nazik yapıda olan elektronik eşya lara zarar veriyo pc nizi seviyo iseniz bence servisine götürün o helletsin ucuza maal edeyim derken pc nizi bozmayın:)

bulutum 05.12.2007 02:18

yazının tamamını okudumda bıkac noktaya degıneyım ramları yanlıştakma ımkanınız yok:) ıstedıgın kadar ugras centıkler buna ızın vermez bırde ram alırken 256 mb ram den asagısını takmayın pcniz desteklemıyo ıse bıos dan ayarlayın desteklemıyo dıyebı kural yok desteklıyo artı 8 lık yerıne 16 entegrelı kullanın daha hızlı çalışır bırde arkadas oyunlardan bahsettı bu soyledıklerınde ekran kartı ıle alakalı bısey 256 paylaşımsız ekran kartı ısınızı gorurur harddısk alırken de sata desteklı olmasına ozen gosterın fazla yazıp yanlıs bılgıdense az yazıp net bılgı vermek tercıhımdır takılanlar ozel mesaj yazabılırler cevap en kısa surede verılır ıslemcınız de amd olmasın uzak durun amd den ısınmaproblemı cozunlenemedı halen

mersoy 05.12.2007 10:00

[QUOTE=bulutum;221077]bırde arkadas oyunlardan bahsettı bu soyledıklerınde ekran kartı ıle alakalı bısey 256 paylaşımsız ekran kartı ısınızı gorurur [/QUOTE]

yazıda da belirtildiği gibi sadece ekran kartınızın iyi olması oyunları sorunsuz oynayacağınız anlamına gelmemktedir

"Bir sistemin yavaşlaması bellek yetersizliği dışında düşük hızlı bir işlemci, yavaş bir sabit disk, güçsüz bir ekran kartı ya da eski olan donanım sürücüleri gibi sebeplerden de kaynaklanıyor olabilir."

sivaslıgenç 05.12.2007 10:07

ya benim bilğisayar daha 1 yıllık ama modemden olsa gerek durmadan internet kopuyor yoksa bilğisayarın hızı iyi neden internet kopuyor bi sölersen sevinirim abi.Ayrıca paylaşım için saol.

mersoy 05.12.2007 20:40

[QUOTE=sivaslıgenç;221093]ya benim bilğisayar daha 1 yıllık ama modemden olsa gerek durmadan internet kopuyor yoksa bilğisayarın hızı iyi neden internet kopuyor bi sölersen sevinirim abi.Ayrıca paylaşım için saol.[/QUOTE]

aklıma gelen olası sebeplerden ilki kablolarında problem olabilir. Kablolarını iyice bir kontrol et(hatta bir telefon bağla ve gelen çevir sesinin cızırtısız ve düzgün olduğundan emin ol) telefon düzgün çalışsa bile yinede kablolarında problem olabilir.

Duvardan gelen kablonun direkt modeme bağlı olmasıda önemlidir, yani arada bir veya daha çok paralel telefon bağlantısı olmaması her zaman için iyidir.

Kalitesiz splitter de bu soruna yol açabilir.

Bu söylediklerimle sorununu çözemezsen, telekomdan yardım iste ve olmazsa arza kaydı bırak(ücretsizdir). Teknik eleman gönderip hattını kontrol ederler.

büyük bir ihtimal kablolarındandır diye düşünüyorum. Sorunun nedenini bulunca bizleride bilgilendirirsen sevinirim.

Hoşçakal

sivaslıgenç 05.12.2007 22:50

ya abi modeme takılan beyaz kablo var o nedense modeme tam olarak oturmuyor kendiliğinden çıkıyor yani senin dediğin gibi kablolardan olabilir.Bide ben tek kullanıyom interneti sadece tek bağlantı var.Bide internet telefona bağlı olduğu için bilğisayar açık olduğunda telefonu açtımmı cızırtı oluyor verdiğin bilğiler için teşekkürler.

mersoy 06.12.2007 07:22

sevgili mustafa adsl de hiç cızırtı olmaması gerekir. Birde kablonu değitir istersen olmaz ise sen müşteri hizmetlerini arayıp arza kaydı yaptır

sivaslıgenç 06.12.2007 09:13

Valla abi telefonu açtığımda oluyor zaten kabloyu değiştircem başka alternetifi yok durmadan innternetle uğraşamam ki neyse saol abi herşey için.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:39.