Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   ÖgerTürk Tur (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=191)
-   -   stuttgart--sivas a direkt ucak (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14432)

mesut_sivasliyiz_58 26.05.2008 01:08

--->: stuttgart-sivas-stuttgart

ii guzel haber bizim icin sivas kayserden ii kayseri hic beyenmedin ustelik birde 3saat arababin icinde otuyorsun adam ruhu sikliyor okadar yol bide sivas ii guzel benim iicn

efe-58 12.03.2009 22:02

Cevap: stuttgart-sivas-stuttgart

guzel bir filmin sonu yigne husranla mi bitti? 2 senedir yaz aylarinda
stutgart dan sivasa drekt ucan ögerrturk henuz bilet rezervasyonlarina
baslamadi. ve de sivas listede yok. ben cok uzuldum dogrusu bizde rezarvasyon yapdirmayi dusunuyorduk....

sevgim 58 12.03.2009 23:30

suttgart eymis valla cok yakin ............ fiyatlar ne kadar acaba ??????????

efe-58 15.03.2009 00:55

[QUOTE=sevgim 58;385332]suttgart eymis valla cok yakin ............ fiyatlar ne kadar acaba ??????????[/QUOTE]

fiyat dan önce 2009 senesin dede ucak var deseler. ama
ne yazikki yok.

efe-58 23.03.2009 22:02

Sivas li gurbetcilere. ve de sivas i ileri göturmek isdeyen yetkili lere sesleniyorum. 2007,2008 senelerinde yaz aylarinda Almanyadan sivas a
drekt ucak seferleri bizleri sevindirmisdi. malesef 2009 senesinde böyle bir
imkanin olmadigi görunuyor. neden? yetkilierin bu konuy la ilgilenecegini
umuyorum. gurbetciler sessiz kalmayalim.

m_serbetci 25.03.2009 08:26

[QUOTE=efe-58;391370]Sivas li gurbetcilere. ve de sivas i ileri göturmek isdeyen yetkili lere sesleniyorum. 2007,2008 senelerinde yaz aylarinda Almanyadan sivas a
drekt ucak seferleri bizleri sevindirmisdi. malesef 2009 senesinde böyle bir
imkanin olmadigi görunuyor. neden? yetkilierin bu konuy la ilgilenecegini
umuyorum. gurbetciler sessiz kalmayalim.[/QUOTE]
Malesef yetkili yok.Sivas yerel basınının bile olayla ilgili bilgisi yok.Almanya ve izmir uçuşlarını kaybettik. Ankara için cumhurbaşkanı il genel meclis başkanı Erkut'a Söz verdi .Ama peşinde koşan olmadı.Kıbrıs uçuşlarını kayseriye verdik... yetkililer uyuyor. Millet yeni uçuşlar eklerken bizler elimizdekini kaptırıyoruz..Turktelekomun wifi diye bir hizmeti var 3000 noktada var. Sivasda yok... [url]www.sivashavaalani.tr.gg-[/url] [url]www.ucuyorum.com[/url]
ve facebook ta SİVASHAVAALANI sayfalarında havaalanı haberlerini takip edebilir. tüm yetkililere ve şirketlere mail atabilir. stso yu uykudan uyandırabilirsiniz...

m_serbetci 27.03.2009 13:47

[QUOTE=berat.demir;391640][url]https://sun.sunexpress.com.tr/Common/SunMemberRezvResults.jsp?activeLanguage=TR&DEP_DATE_OPTS=4&RET_DATE_OPTS=4&campaign_id=WEBMAIN&site_id=WEBTR&banner_id=1[/url]

İzmir uçuşları devam ediyor. İnşallah yurtdışındaki Sivas dernek, vakıf ve birliklerinin çalışmalarıyla stuttgart - köln uçuşları bu sene yine başlar. Sivas havalimanına dış terminal binası yapılıyor zaten. Dış hat uçuşları bu terminal binasının yapılmasıyla sürekliliğe kavuşacaktır.[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]sun expressin sivas-izmir uçuşları bu yaz kaldırılmıştır. sivas almanya uçuşlaraı kaldırılmıştır. sivas kıbrıs uçuşları kayseriye kaptırdık. cumhurbaşkanının meclis başkanı erkuta söz verdiği anadolujetin ankara-sivas uçuşlarınıda peşinde koşan olmadığı için elazığa kaptırdık. sizin sun express sayfasında gördüğünüz izmir uçuşu izmir değil... istanbul bağlantılı... inceleyin...Ayrıca havaalanı inşaatı bittiğinde elimizde uçuş kalmayacağı için çürür... stso başkaın ve valimize duyurulur...[/B][/COLOR][/FONT]

efe-58 28.03.2009 14:29

Terminal binasi yapildikdan sonrami organizasyon yapmaya basliyacaklar.bu anlayisla bir yere varamazlar.avrupadan sivasa baslamsi olan ucak seferlerinin
devam etmesi icin caba göstermeleri lagzimdi. bundan sonra hangi sirket riske girip avrupadan sivas a ucar? uzun lafin kisasi durmakla tv lerde alanlarda konusmak la olmaz. yapacagiz degil yapip yapdik demeliler.
saygilar.

efe-58 29.03.2009 21:43

[QUOTE=berat.demir;392941][B]21 Aralık 2008 Pazar [/B]- Öger Türk Tur`un Genel Müdürü Selim Ataş, Elazığ havaalanına seferler için havaalanı meydan müdürü Mehmet Kaya ile gerekli şartlar hakkında bilgi alışverişinde bulundukları belirterek, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ve yurtdışındaki Elazığlıların Avrupa`nın bir çok kentinden direk seferlerle ememleketlerine uçma imkanı bulabileceklerini söyledi. Selim Ataş, `Bu yurtdışındaki Elazığlılar için müjde niteliğinde bir gelişme. Çok yakında daha detaylı olarak kamuoyuna açıklama yapacağız` dedi. Kars ve Zonguldak`tan sonra Elazığ ile yaz [B]2009 programında yeni dahil edilen uçuş noktasının üçe çıktığını ifade Ataş,[/B] 2008`de olduğu gibi 2009`da da İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya, Gaziantep, Ankara, Kayseri, Adana, Samsun, Malatya, Trabzon, Erzurum, [B]Sivas,[/B] Bodrum ve Dalaman`a direk seferlerin düzenleneceğini kaydetti.

Şu anda yukarıda sayılan illerden Gaziantep, Zonguldak, Elazığ ve Sivas a seferler henüz açılmadı.
Ben bugün öğer tur un İstanbul daki çağrı merkezini [B]( 0212) 315 17 27 [/B] aradım. Seferlerin açılmasının nisan ayında belli olacağını söylediler. Haziran da başlayacak olan seferler nisan ayında belli oluyormuş. Ancak 21 aralık 2008 tarihinde yapılan açıklamada Sivas a da yazın sefer konulacağı belirtilmiş.

Öğer tur çağrı merkezleri

Almanya Tel : +49 (0) 180 500 62 01
İstanbul Tel : +90 (0212) 315 17 27

[url]http://xn--gerturktour-qfb.com/[/url][/QUOTE]...
tesekkurler bu haber sevindir,di biraz daha bekleyelim bakalim neler olcak.

efe-58 14.04.2009 23:09

malesef 2009 da almanyadan sivasa ucak yok. ani bir gelsime olmassa.
gine unutulduk.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:17.