![]() |
--->: HZ. ALİ ile ilgili konular
Ya yanlış anlamayında sorum sana, Esengül Hz .Aliyi çok seviyorsunuz ona inanıyorsunuz ama;
Hz.Ali'de olan hiç bir özellik namaz ,oruç, vs.vs. hiç biri sizde yok neden. Neden camii değilde cem evi. Neden oruçlar normal ayından 3-4 ay sonra tutuluyor Hz.Ali böylemi yaşıyor, ibadet ediyordu he. |
[QUOTE=sivaslıgenç;227043]Ya yanlış anlamayında sorum sana, Esengül Hz .Aliyi çok seviyorsunuz ona inanıyorsunuz ama;
Hz.Ali'de olan hiç bir özellik namaz ,oruç, vs.vs. hiç biri sizde yok neden. Neden camii değilde cem evi. Neden oruçlar normal ayından 3-4 ay sonra tutuluyor Hz.Ali böylemi yaşıyor, ibadet ediyordu he.[/QUOTE] cevabını vermezler onlarda niçin inandığını bilmiyorlar...Tek amaçları dinlerini kolaylaştırmak eğlenceli bir hale getirmek |
[QUOTE=zarali_sansar;227044]cevabını vermezler onlarda niçin inandığını bilmiyorlar...Tek amaçları dinlerini kolaylaştırmak eğlenceli bir hale getirmek[/QUOTE]
Abi vallahi bilmiyorum ben merak ediyorum sordum gerçektende senin dediğin gibi ben bu soruyu birine daha sordum bu sitede cevap yoktu. |
Herkezin inancı kendini bağlar...isteyen istediğini yazar hakaret başkalarını rencide edecek şeyler yazmadıkca...
HZ Ali ra nur içinde yatsın. |
Bencede burda siyaset vb şeylerden konuşmasak daha iyi olur gibime geliyor.
|
[QUOTE=sivaslıgenç;227043]Ya yanlış anlamayında sorum sana, Esengül Hz .Aliyi çok seviyorsunuz ona inanıyorsunuz ama;
Hz.Ali'de olan hiç bir özellik namaz ,oruç, vs.vs. hiç biri sizde yok neden. Neden camii değilde cem evi. Neden oruçlar normal ayından 3-4 ay sonra tutuluyor Hz.Ali böylemi yaşıyor, ibadet ediyordu he.[/QUOTE] [COLOR="Magenta"]Size yanlış bilgi vermemek adına; Alevi İslam Din Hizmetlerinin Telefon Numarasını Veriyorum, Arayıp Tam Bilgi Alabilirsiniz Alevi İslam Din Hizmetleri = 0212 639 74 40[/COLOR] |
[QUOTE=zarali_sansar;227044]cevabını vermezler onlarda niçin inandığını bilmiyorlar...Tek amaçları dinlerini kolaylaştırmak eğlenceli bir hale getirmek[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"]Ön Yargılı Davranmak Yerine Cemlerimize Katılmayı Denedinizmi ?[/COLOR] |
[QUOTE=Esengül;227056][COLOR="Magenta"]Ön Yargılı Davranmak Yerine Cemlerimize Katılmayı Denedinizmi ?[/COLOR][/QUOTE]
100 DÜŞÜNSEM ORAYA KATILMAK AKLIMA GELMEZ GELSEDE ÖLSEM GİTMEM. |
--->: Ali'den Üstün Yiğit, Zülfikar'dan Keskin Kılıç Yoktur
[QUOTE=UTKUM_58;227035]ELBETTEKIII HAZ ALI RADUALLAHI AN efendimizin yaptigida tartisilamas YATTIGI YERLER nurla dolsun... SEVGISI VE YERI TARTISILAMAZ..ama BIZIMM icinnn EN BUYUK ONEMM HZ MUHAMMET (S.A:V) efendimizin kiyamet gununde safinda olmaktir...CENABI ALLAHIMIZA PEYGAMBER EFENDIMIZ DUA EDICEK YARABBIM SEN BANA VE BENIM GIBI DUSUNENLERE AZAB ETME DIYEE SEFAAT EDICEKK.. CENABI ALLAHIM BIZE HZ MUHAMMET(S.A.V) efendimizin sefaatini NASIP ETSIN....[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"]ALLAH ALLAH can,ALLAH'ım Muhammet Mustafa Efendimizi ve Ehlibeytini Sevenleri Darda Bırakmasın [/COLOR] |
[QUOTE=Esengül;227054][COLOR="Magenta"]Size yanlış bilgi vermemek adına;
Alevi İslam Din Hizmetlerinin Telefon Numarasını Veriyorum, Arayıp Tam Bilgi Alabilirsiniz Alevi İslam Din Hizmetleri = 0212 639 74 40[/COLOR][/QUOTE] Sen bize burada bilği ver bide orayı arayıp uğraşmayalım.Alevi olduğuna göre bilirsin heralde. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:11. |