![]() |
-->: ALLAH ' A SIĞINMAK
çünkü bazı kişiler her olaya hz Ali penceresinden bakıyor.
|
--->: -->: ALLAH ' A SIĞINMAK
[QUOTE=aozdemir;239613]yok ben sadece bunu anlamak istiyorum. biri bana bunu mantıklı bir şekilde izah etsin.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B]Güzellik gören gözdedir Siz bu şekilde bakmak istiyorsunuz demek Ben EHLİBEYT ve AİLESİ hakkında konu açmayı seviyorum ve İlgi alanım bu Mantıklı açıklaması budur !!![/B][/COLOR] |
[QUOTE=aozdemir;239614]çünkü bazı kişiler her olaya hz Ali penceresinden bakıyor.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B]Her olayla ne alakası var ALLAH aşkına O dua HZ. ALİ EFENDİMİZİN ALLAH'A YALVARIRKEN ETTİĞİ DUADIR Ondan belirtmek istedim [/B][/COLOR] |
ben cevabımı alamadım ama konuyu uzatmakta istemiyorum.
|
[QUOTE=aozdemir;239620]ben cevabımı alamadım ama konuyu uzatmakta istemiyorum.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B]Sorun o zaman Bilgim çerçevesinde cevap vereyim [/B][/COLOR] |
[QUOTE=aozdemir;239601]sadece Hz Ali'yi ön plana çıkarıp diğer sahabileri bir kenara atmanın mantığını ben anlamıyorum. bunu bana izah edecek varmı.[/QUOTE]
sorum buydu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=aozdemir;239637]sorum buydu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B]Bende gerekli cevabı verdiğimi sanıyorum ;)[/B][/COLOR] |
ben cevap göremedim. hani nerde.
|
[QUOTE=Esengül;239616][COLOR="Magenta"][B]Güzellik gören gözdedir
Siz bu şekilde bakmak istiyorsunuz demek Ben EHLİBEYT ve AİLESİ hakkında konu açmayı seviyorum ve İlgi alanım bu Mantıklı açıklaması budur !!![/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B]Cevap bu ;) . . . . . . .[/B][/COLOR] |
Hz Ali ile diğer sahabiler arasında hangi farktan dolayı o ön planda diyorum.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:16. |