Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   DASİB KURULDU ! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16549)

_DuMaN_58 20.03.2008 20:08

-->: DASİB KURULDU !

[B]Sivasa ve Sivaslılara Hayırlı Uğurlu olsun.[/B]

gardasin.58 20.03.2008 21:07

Amacimiz Danimarkadaki sivaslilari ve sivasspor taraftarlarini bir araya getirebilmek
sivas"i ve sivas kültürünü Danimarkalilara tanitmaya calismak insallah olumlu sonuclar aliriz.bu asamaya kadar bizlerden yardimlarini esirgemeyen basda rustu gardasa arkadaslarina ve buradaki calisma arkadaslarima sonsuz tesekurlerimi sunuyorum
sag olsunlar.
saygi ve sevgilerimle
yusuf sahin DK

altuntas58 20.03.2008 21:30

Dasibin kurulması bizleri fazlasıyla memnun etti gurbetci kardeşlerimizin birlik ve beraberliği için kurulan birlik inşallah daha çok büyüyerek daha büyük kitlelere ulaşır bu birliğin kuruluşunda emeği gecen herkesi başta Rüştü elmas olmak üzere diğer arkadaşlarımı ayrı ayrı kutlar hayırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim Darısı Hollandaya derim orada bu işi yapacak bir çok sivaslı kardeşlerimiz var sadece sizden bir öncülük bekliyor bunların başında benim yiğenlerim geliyor bize yardım etsinler diyorlar inşallah sıra Hollandayada gelir diyorum

[COLOR="Red"]Danimarka Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu[/COLOR]
Başkan: Yusuf sahin
Başkan Yardımcısı: Gürsel yıldırım
Sekreter: Nihat Çelik
Muhasebe: Gürsel Saçma
Sivasspor Sorumlusu: Erkan Yıldırım
Sivasspor Sorumlu Yardımcısı: Erkan Çelik
Üye: Ömer Karatas

Yedek Üyeler:

Ahmet Demirboğa
Gürsel Çelik

Denetleme ve Disiplin kurulu:
Faruk Çeliker
Dursun Kıtır
Gazi
Hepinizin görevi hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın önümüzdeki günlerde calışmalarınızda başarılar dilerim

SivasLady 21.03.2008 11:48

--->: DASİB KURULDU !

[B]insallah bu dernek hemserilerimize öncülük ederek güzel seyler basaracaklar
yurtdisina cok hemserilerimiz var ve bunlari bir cati altinda bulusturmak icin
derneklerimiz gerek
DK`da ki hemserilerimiz ilk adimi atti ve dernegi kurdular
hayirli ugurlu olsun

Dernegi kuranlara tebrik ve tesekkürlerimi iletiyorum, basarilar diliyorum[/B]

GuNaY 21.03.2008 11:50

[B]Profesyonel anlamda büyük gelişme katetmeye devam ediyoruz.
Derneğimiz hayırlı olsun,
Yusuf Başkanıma ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.[/B]

gardasin.58 21.03.2008 20:23

-->: --->: DASİB KURULDU !

[QUOTE=GuNaY;246807][B]Profesyonel anlamda büyük gelişme katetmeye devam ediyoruz.
Derneğimiz hayırlı olsun,
Yusuf Başkanıma ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.[/B][/QUOTE]

Tesekur ederim gardas.
sizin ve sizingibi öz sivaslilarin bizlere vermis oldugunuz manevi destek beni ve calisma arkadaslarimi cok menmun etmektedir bu sitelerden aldigimiz manevi destek yapacagimiz isin ne kadar önemli oldugunu bize hatirlatiyor gardas"lar ne kadar sorumluluk tasidigimizin farkindayiz sizlerin desdegiyle sivasi ve sivassporu danimarkada tanitmak ve danimarkadaki sivaslilari senede iki defa bir araya getirebilmek danimarkalilara sivas kulturunu tanitmak sivasspor adina gece duzenlemek bunlar senenin belirli gununde geleneksel olarak yapmaya calisacagiz.
saygi ve selamlar
yusuf sahin

_CaNeR_ 22.03.2008 11:16

[B]Yeni Derneğiniz Hayırlı Olsun ,Başarılar..[/B]

EmreST 22.03.2008 11:51

[B][I]yeni derneğiniz hayırlı ugurlu olsun başarılarınızı temenni ederim[/I][/B]

ahmet kaya 58 22.03.2008 17:06

Hayırlı ve uğurlu olmasını diler, Sivas'ımıza hizmetlerinizi bekleriz. Selamlar (gardaşın58) ve kurullardaki arkadaşlar.

BekirBayrak 23.03.2008 20:56

[I][I][I][B][I]Hayırlı uğurlu olsun
İns guzel faaliyetlerle guzel SİVAS ımızın ismiini daha iyi yerlere taşıyacaklardır [/I][/B][/I][/I][/I]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:45.