![]() |
-->: --->: Şimdi......Olmak Vardı?
[QUOTE=Bawo;248872]Şİmdi kızılırmak kenarında ağaçların altına çilingir sofrasını kurup aslan sütünden yudumlamak vardı.:)))[/QUOTE]
[B]Nerdesin Sivastamı dişarıdamı yaşıyorsun yerin yakınmı hemen gel o dediğini yapalım yanlış anlama bendensin vaktin varsa bu fırsatı değerlendirelim benim zamanım az kaldı yarın otobüse binip istanbula gideceğim kasımpaşa sivasspor macına yetişeceğim[/B] |
--->: -->: --->: Şimdi......Olmak Vardı?
[QUOTE=altuntas58;248897][B]Nerdesin Sivastamı dişarıdamı yaşıyorsun yerin yakınmı hemen gel o dediğini yapalım yanlış anlama bendensin vaktin varsa bu fırsatı değerlendirelim benim zamanım az kaldı yarın otobüse binip istanbula gideceğim kasımpaşa sivasspor macına yetişeceğim[/B][/QUOTE]
BABACAN ben istanbuldayım. ama yazın gidip kızılırmak kenarında ağaçlarınçilingiri kurup, mangalı yakıp, yeni rakıyıda açınca o yüzümü gökyüzüne çevirecem ve o güzel memleketimin havasını sindire sindire içime çekecem. eyvallah varolasın sağolasın. keşke olsaydımda valla kursaydık çilingiri. ama sivasta fdeğilim istanbuldayım. |
--->: Şimdi......Olmak Vardı?
[B]şimdi okulun bittiğini görmek vardı [/B]
|
Elimde Takdir Belgesi,Onur Belgesini Almak Vardi:)
|
ahhh ahhhh çok acıktım şimdi ankarada Sivas Köftecisinde olmak vardı.
ankarada bulunanlara şiddetle tavsiye ederim köftenin muhteşem tadı var |
[COLOR="Red"][B]ah ah şimdi antalyada olmak vardı(bu ARADA sivası bırakıp gitmek istemiyorum ama) [/B][/COLOR]
|
-->: Şimdi......Olmak Vardı?
[B]Şimdi Serpincik Gölünün kenarında olmak vardı. Geceleyeceksin 5 kilo balık tutacaksın off bea :)[/B]
|
[B]Şimdi Antalyada deniz kenarında olmak vardı [/B]
|
[QUOTE=FatihCan;253540][B]Şimdi Antalyada deniz kenarında olmak vardı [/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bak bu konuda sana katiliyorum :rolleyes: ama antalyada degil Karadeniz'de dalgalarin arasinda yüzmek vardi ;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Şimdi Sivassporun yada Fenerbahçenin as kadrosunda olupta kaleci olmak vardı(Her zaman hayalimdir kaleci olmak inş. bir gün gerçekleşecek):)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:12. |