![]() |
Cevap: sivas imam hatipliler buraya
sadece milletvekili olduğunu biliyorum
osman kılıç çok öncelerde müdürmüş zannedersem. turan görgülüden önce kimdi tam hatırlamıyorum... zaten oldum olası müdürleri sevmem hatta şimdi bile müdürümü hiç sevmiyorum:) |
müdür falan olursunda kendinide sevmezsin.frenle kendini :)
|
Başarı Allah'tandır. öyle düşünme, bizim hayır bildiklerimizde şer olabiliyor.okudukça kirlendik sorumluluk arttı,insanlar senden hep birşeyler bekliyor ve sen kendinle başbaşa kalamıyorsun. hep bir koşuşturma. oysa ki dingin bir hayatı ne kadar arzulardım
|
[QUOTE=goramaz;373254]Başarı Allah'tandır. öyle düşünme, bizim hayır bildiklerimizde şer olabiliyor.okudukça kirlendik sorumluluk arttı,insanlar senden hep birşeyler bekliyor ve sen kendinle başbaşa kalamıyorsun. hep bir koşuşturma. oysa ki dingin bir hayatı ne kadar arzulardım[/QUOTE]
Dur daa ne işi bırakması..Benim niye haberim yok... Hele benim kredi kartını borcunu öde sonra bırak..:D |
[QUOTE=Yiğiter;373261]Dur daa ne işi bırakması..Benim niye haberim yok...
Hele benim kredi kartını borcunu öde sonra bırak..:D[/QUOTE] yiğiter siyaset meydanı öbür sayfalarda yanlış yazdın heralde.burayıda cevirmeyelim siyaset meydanına olmazmı |
Ne siyaseti ne münasebet..Anlayan anladı sen takma !:)
|
sabahta kredi kartı ödüyodun ondan dedim anlayan anladıysa sorun yok
|
Kredi kartı değil krediydi sabahki..
Hem zaten ödeyemiyorum.. Veriyorum parayı almıyorlar.. İlla fazie binecek ondan sonra vereceksin diyorlar..:) Hem anlayan anladı sorun yok.. |
;)seni faizci seni..
5 yıl bekle ablanı o zaman gör... |
[B]Bende Abdüs Samed Bal İmam Hatip Lisesi mezunu sayılırım... 1999'da ayrıldım.[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:00. |