![]() |
-->: AKSU
[B]Bize yeni resimler gönderceğinizi tahmin etmiştim sadece aksudan olmasın Sivasın her yerinden cektiğiniz resimleri eklerseniz seviniriz[/B]
|
--->: AKSU
tamam abi aklımda zaten her yerde elimde telle geziyorum resim çekcem diye fotoğrafçı oldum çıktım:) ama olsun sivasıma feda olsun yeter ki siz mutlu olun sivasımızın şuanki halini görün bilin....ben elimden geleni yaparım yapıcam da ....
|
[QUOTE=haythuyt;268851]gurun_güzeli eline saglık cok guzel bi calısma:)[/QUOTE]
teşekkür ederim haythuyt.......senden de bekleriz bişeler yakında ;) |
inşallah çekebilirsem ekleyeyım......:)
|
[QUOTE=haythuyt;269310]inşallah çekebilirsem ekleyeyım......:)[/QUOTE]
oka .......................:) |
sivasımızın çehresi değişmiş,elinize sağlık ama fotoların çözünürlükleri daha iyi olabilirdi
|
[QUOTE=atabey;285916]sivasımızın çehresi değişmiş,elinize sağlık ama fotoların çözünürlükleri daha iyi olabilirdi[/QUOTE]
adım hıdır elimden gelen budur:D.................. |
[COLOR="Blue"][B]Bunlar zaten olması gereken ama yapılmamış şişler umarım bundan sonra tüm sivasa yayılarak her köşeye bu tür parklar bahçeler yapılır.Bir arkadaş yorumunda kayseri imrenerek bakıyor demiş ama eğri oturalım doğru konuşalım diye bir laf vardır Sivasın bu tür projelerde kayseriyle çekişe bilmesi için daha çok zaman geçmesi gerek...[/B][/COLOR]
|
ben sivasa gelmeyeli ne kadar değişmiş
|
çok güzel resimler...ellerinize sağlık...ne kadar da güzel olmuş...buralar adeta mezbelelikti...yapılan hizmetin büyüklüğünü anlamak için eski halini bilmek gerek...ah bir de şu sanayii tamamen kalksa ordan...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:21. |