![]() |
--->: -->: --->: Erdoğan'dan çok 'ACİL' genelge!
[QUOTE=FurkaN;278776][B]Ben bir devlet memuruyum ve sözleriniz gerçekten çok kırıcı... Ne demek bütün devlet memurlarını atıp yerine yenisini alın.... Başbakan ile ilgili bazı konularda haklısınız ancak memurların sıkıntılarını ve sözleşmeli diye tabir edilen personelin sıkıntılarını biliyor musunuz?... Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş... Başbakan tribüne oynamayı iyi biliyor... Ben Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışıyorum ve bir öğretmenim... Şimdi sizlere sorsam benim işlerimin çok iyi olduğunu söylersiniz.... Ama o çıkıyor diye sevinddiğiniz genelgeler, yönetmelikler bu yıl eğitim sistemimizi mahvetti... Okulun kapanmasına bir gün kala ders geçme yönetmeliğini değiştirdiler ve bizler yeniden karne basmak zorunda kaldık ve bize hiç yoktan yere 15 günlük fazladan iş çıktı... Bize iş çıkması bir şey değil sırf bu yüzden devlette kağıt, elektrik israfı tavan yaptı... Ve bu 15 gün için bize ödeyeceği ders ücreti cabası... Yani kısacası diyeceğim her şey dışarıdan göründüğü gibi değil...[/B][/QUOTE]
haklısın bende anladım kırıcı olduğum özür olsun. |
--->: Erdoğan'dan çok 'ACİL' genelge!
ASLINDA SEVA HAKLI AMA BÜTÜN DEVLET MEMURLARI DEĞİLDE SU VURDUM DUYMAZ OLANLAR VARYA.
AY 30 MAAŞ 30 DİYENLER. GELİŞİ GÜZEL İŞ YAPIPDA İŞİNE TER DÖKMEYENLER MEMURSA MEMURLUGUNU ÖZVERİYLE YAPACAK, İŞÇİYSE İŞÇİLİGİNİ, SİZ ZİL ÇALMASINA RAMEN DERSE GİRMEK YERİNE BAHÇEDE ZAMAN GEÇİREN ÖĞRETMEN GÖRDÜNÜZMÜ? BEN GÖRDÜM, İŞTE İŞİNE TER DÖKMEYEN ONLAR. MUAYENE SAATİ İÇİNDE YERİNDE OLMAYAN DOKTOR, ODA FARLI BİRŞEY DEĞİL AMA BUNLARI TEMİZLEMEK MÜNKÜN DEĞİL. BİZ ONLAR GİBİ OLMAYALIM KENDİMİZİ DÜZELTELİM. BELKİ ONLARDA BİZLERİ GÖRÜR UTANIR VE İŞİNİ ADAM GİBİ YAPARLAR... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:49. |