![]() |
Cevap: Küçük Melike' nin hazin sonu
Sevgili arkadaşlar,
Sitenizin eski üyelerindenim. Kızım Melike Gizem ve biz ailesi için göstermiş olduğunuz duyarlılığa ve güzel dileklerinize teşekkür ediyorum. Belki burada ailesi olarak bizimde ihmalimiz söz konusu olabilir; Ancak -Tedavi amaçlı denilen bir kaplıcada tam teşekküllü sağlık birimi yok. Ambulans var doktor yok, hemşire yok iki gün önce görevlendirilmiş sağlık memuru var. Çocuk havuzdan çıktığında sağ tüm tanık ifadelerinde var. Sağlık Memuru ise ifadesinde sağmı ölümü olduğunu anlayamadığını yazmış. -Bayan havuzu girişinde erkek görevli, eşim görevliye gidiyor kızımı bulamıyorum havuzu boşaltın belki havuza düşmüştür diyor. Görevlinin aynen ifadesi 8 yaşındaki çocuk boğulurmu bacı. -İçerde hiç bir güvenlik yok, yetkili yok. kayan zemin için alınmış hiç bir önlem yok. -Çocuğumun boğulma nedeni ise çok vahim, Havuzda yasak olan deniz yatağıyla yüzen bir kişinin deniz yatağının altında kalması. Bu gösteriş budalası deniz yatağıyla yüzen kişi farkında olmadan ölüme sebebiyet verdiğinden hebersiz. -Belediye Yetkililerine soru : Termal Tedavi amaçlı dediğiniz yerde yüzme yeri değil dediğiniz yerde DENİZ YATAĞINA NEDEN MÜSAADE EDİYORSUNUZ. FERTELLİYİM kardeşim 1992 de kardeşinizi kaybetmişsiniz Allah rahmet etsin. Bunlar her yıl yaşanıyor ama bu güne kadar hiç birşey yapılmamış. Bu nedenle ben bu işin sonuna kadar takibini yapacağım. Sivas'ta ve tüm Türkiye'de ki çermiklerde gerekli tedbirlerin alınmasını zorunlu hale getirilmesini, getirmeyen kaplıcaların kapatılması yönünde bir çalışma başlatacağım. Bizim canımız yandı, BAŞKALARI YANMASIN. bu işin sonuna kadar peşini bırakmayacağım. Belki bu konularda sizlerdende destek isteyebilirim. Saygılarımla Aydın KARAHAN |
Cevap: Küçük Melike' nin hazin sonu
aLLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN
LILLAHI TEALEL FATIHA |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:17. |