![]() |
--->: Çocuğunuz Olursa Adının Ne Olmasını İstersiniz ?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Allah nasip ederse 4 cocuk istiyorum
2 kiz 2 oglan genelde cocuklarima iki isim koymayi düsünüyorum 1. oglum icin Mehmet Akif (Mehmet kayinpederimin ismi) 2. kizim icin Beria Hatun (Hatun kayinvalidemin ismi) diger kizimin ve oglumun isminide annem ve babamin isimlerini koymak istiyorum[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=sivas_sevdamiz;300137]bir kızım olursa adını "kardelen" koymak isterdim..[/QUOTE]
.......... veya "seval" de olabilir...... |
[QUOTE=Sweetgirl;300146][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Allah nasip ederse 4 cocuk istiyorum
2 kiz 2 oglan genelde cocuklarima iki isim koymayi düsünüyorum 1. oglum icin Mehmet Akif (Mehmet kayinpederimin ismi) 2. kizim icin Beria Hatun (Hatun kayinvalidemin ismi) diger kizimin ve oglumun isminide annem ve babamin isimlerini koymak istiyorum[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="SeaGreen"]Tebrik ederim ablam, bu devirde kayınvalide-kayınpeder, anne-baba ismi koyan pek yok. [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon14.gif[/IMG] Allah izin verirse eşimle birlikte karar vermek isterim. Ben de çocukta iki ismi seviyorum ve elbette dini-bütün isimler olacak. Çocuklarımıza koyacağımız isimlerin bir anlamı olmalı. Peygamber Efendimiz özellikle manalı isimler koymamızı tavsiye etmiştir. Hatta sahabelerden bazılarının ismini değiştirmiştir. Kuran'da geçen her kelimenin anlamı yok ve her kelime isim yerine kullanılmaz. Mümkün olduğunca şahıs isimleri koyalımki ahlak yönünden onlara çeksinler. Sevdiğim bir kaç ismi paylaşmak istiyorum: Erkek: Ömer, Furkan, Yusuf, Ali, Talha, Enes... Kız: Zeynep, Ayşe, Sümeyye, Sümeyra, Elif... Yani çok var aslında.[/COLOR][/B] |
-->: Çocuğunuz Olursa Adının Ne Olmasını İstersiniz ?
erkek muhammed ibrahim olabilir
kız beyzanur rümeysa olabilir |
ALLAH NASIP EDERSE BIR COCUK YETER
ERKEK OLURSA [B]HAKAN[/B] KIZ OLURSA [B]MELİKE [/B] KOYMAK ISTERIM :) |
valla allah büyük ama sınırım 3 olur heralde...
( duruma göre değişir:)) erkek olursa : Efe kız olursa: elif |
Erkek olursa=kürşad-alperen
kız olursa=yasemin-hilal |
Erkek olursa KKÜRŞAD, GÖKŞAD veya SALTUK BUĞRAHAN
Kız olursa KÜBRA,KARDELEN veya DİLRUBA keşke hepsini koyabilsem :D |
-->: Çocuğunuz Olursa Adının Ne Olmasını İstersiniz ?
[B]Çocuklarımızın İsmide kendiside vatana millete hayırlı olsun[/B]
|
--->: -->: Çocuğunuz Olursa Adının Ne Olmasını İstersiniz ?
[QUOTE=yigiter187;300145][B]ayşe seren,ayşe sevde,pinhan,gevher nesibe,mehmet,[COLOR="Red"]nursihan..[/COLOR]
sevdiğim o kadar çok isim var ki :)[/B][/QUOTE] Benim kardeşimin adı da nurcihan:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:03. |