![]() |
-->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
Tracy McGrady Amerikan Profesyonel Basketbol Liginde oynayan birisidir. Aslinda ilk nickim AYYILDIZ58 idi ama onunla niyeyse forumlara yazamiyordum, birsey yanlis yapiyordum :D Ayyildiz soyadim oluyor ama artik sürekli bu TracyMcGrady58'le giriyorum ve bununlada girecem
|
--->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
[COLOR="DarkRed"][B]Has Sivaslım; Sivas'ı seveb sadakat ile bağlı her daim bir ömür gözlerinin önünden eksik etmeyen Koyu Sivasspor'lu Sivas'ı Sivasspor'u için bu yola baş koymuş Kralı'ını ta bu alemde tanımıyan demek..!![/B][/COLOR]
|
Haydaaa breeeeeeeee!!!!! açıklayım baaaaaarrriiiiiiiiii :)
hani uçar, kaçar, çevikmi çevik, atılganmı atılgan, avcımı avcı, vahşimi vahşi, sadıkmı sağdık, özgürmü özgür bi GGGuuşşşşş vaaaaayyyyaaaaa işte oooooonun gümüşü. türk kültüründeki sembollerden...vs..... yaawwww yormayın beni yazı işte üstünde bbreeeeeee. |
haaaaa beşiktaş la, sekiztaş la alakası falandaa yooookkk onuda ssöölliiiiiiimmm
|
[QUOTE=SivasLady;302194][B]Hepimizi sanal ortamda tanitan isimlerimiz yani nicklerimizin bir anlami vardir elbette!
Bu konu altina sizlerden, sizleri bu sitede tanidigimiz nicklerinizin anlamini yazmanizi istiyorum. Anlamlarini ve neden bu nick diye merak ediyorumda :D[/B] [B]ben basliyayim: pek özelligi yok zaten :) Sivas = Sivas(liyim) Lady = Bayan(im), hanimefendi[/B][/QUOTE] iyiki bi nikimizi degistik;)hemen konu oldu;)benimkide iste adı üstünde kaderın yaptıgı gıbı sivas;sivas(liyim) prens;erkek(im)beyefendi.. ıyı kopya cektım dımı;) |
[B]razzce = anlamsiz bisey :D anlami olmayan bir nick :)[/B]
|
/////AMG:Mercedes-Benz'in Modifiye Firması
|
[B]arikarinkuchi
= SAMET[/B] |
ASİTANE : büyük mevlevi tekkesi aynı zamanda istanbul un eski adlarından biri
|