![]() |
Cevap: ticaret lisesi mezunları
arkadaşlar ben MEHMET ALİ YILDIRIM sivas ticaret meslek lisesi 1990-1991 mezunuyum beni tanıYAN LAR BENLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLERMİ [email]mehmetali583@hotmail.com[/email] 05062874421
|
mrb dilek ben seni hatirladim hilal napiyo nasil
|
arkadaşlar bir kopukluk var muhtemelen giriş çıkışlarımız tutmuyor beni tanıyan kim varsa msn veriyorum [email]sarperyalcin@hotmail.com[/email] .......
|
bülent akını tanıyan varmı
|
ismim aksel bende ticaret lisesi mezunuyum.sınıfım XI/G numaram 1351.1991-1992 mezunuyum.arkadaşlarımı arıyorum.biz boşamı öğrendik bu bilgisayarı,daktiloyu.bu mezunların elleri hiçmi tuşlara gitmez.nerdelerrrr.
|
ben 1986-1987 mezunuyum (11-D) Metin ILHAN taniyan var mi ? [email]minnsi4458@yahoo.de[/email]
|
[QUOTE=sarissa_58;370855]bende tıcaret mezunuyum ama seneyı unuttum ııyı mı :D
2 3 sne oldu iste benı tanıyan el kaldırsın :D:D:D:D:D::D[/QUOTE] tanisak el kaldiracazda isim yok adres yok |
[QUOTE=bora58;375712]MERHABA ARKADAŞLAR OKULUN ADINI TİCARET MESLEK LİSESİ DİYE DÜZELTSEK İYİ OLUR. SARPER YALÇIN VE HİLAL MERT MERHABA BENDE SİZLERİ TANIYORUM. 1990-93 HÜSEYİN KARABABA. SELAMLAR TANIDINIZMI ACABA.....[/QUOTE]
Hüseyin Karababa onları tanıdın da beni tanımadınmı....???? |
selam bende 91 mezunlarındanım,şuan sivasta değilim ogünlerimi özlüyorum
|
[B][QUOTE=bora58;375712]MERHABA ARKADAŞLAR OKULUN ADINI TİCARET MESLEK LİSESİ DİYE DÜZELTSEK İYİ OLUR. SARPER YALÇIN VE HİLAL MERT MERHABA BENDE SİZLERİ TANIYORUM. 1990-93 HÜSEYİN KARABABA. SELAMLAR TANIDINIZMI ACABA.....[/QUOTE]
TİCARET MESLEK LİSESİ MEZUNLARI olarak değiştirilmiştir.[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:43. |