![]() |
Cevap: PİRZOLA TAVA
[B][COLOR="DarkOrange"]ikisi de değil canım
küp küp doğranmış ve azıcık haşlanmış havuç tur kendileri [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;313143][B][COLOR="DarkOrange"]ikisi de değil canım
küp küp doğranmış ve azıcık haşlanmış havuç tur kendileri [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hmmm ok pilavi hic havuclu denememisdim o yüzdende havuc olabilecegi aklimdan gecmedi[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Cevap: PİRZOLA TAVA
[QUOTE=Sweetgirl;313145][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hmmm ok
pilavi hic havuclu denememisdim o yüzdende havuc olabilecegi aklimdan gecmedi[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] sebzeli pilav cok lezzetli oluyor, birgün mutlaka dene : )) |
[B][COLOR="DarkOrange"]sadece havuç değil bezelye de eklersen çok güzel olur yada hazır satılan garnitürlerden [/COLOR][/B]
|
--->: Cevap: PİRZOLA TAVA
[QUOTE=kronick;313167][B][COLOR="DarkOrange"]sadece havuç değil bezelye de eklersen çok güzel olur yada hazır satılan garnitürlerden [/COLOR][/B][/QUOTE]
ben havuclu kabakli da yaparim ara sira pilavi yani yemegine göre tabi : )) |
[B][COLOR="DarkOrange"]patlıcanı kızartıp pilavın üzerine eklesen bile çok güzel olur [/COLOR][/B]
|
--->: PİRZOLA TAVA
[IMG]http://img387.imageshack.us/img387/8154/dscn1421ak0.jpg[/IMG]
[B]OY ANAM OYYY AHA SIMDI BAYILAZAMMMMM[/B]:rolleyes: |
[B][COLOR="DarkOrange"]Aman bayılma ayıktıracak kimse de olmaz sonra mazallah[/COLOR][/B]
|
Cevap: --->: Cevap: PİRZOLA TAVA
[QUOTE=tatli-dilli;313148]sebzeli pilav cok lezzetli oluyor,
birgün mutlaka dene : ))[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]evet sebzeli pilav cok güzel oluyor orda sana hak veriyorum ama bence haslanmis havuc hic uyumlu degil haslanmis havuc genelde tatlimsi oluyor ve [U]benim[/U] pek hosuma gitmiyor size afiyet olsun [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: PİRZOLA TAVA
[IMG]http://img387.imageshack.us/img387/8154/dscn1421ak0.jpg[/IMG]
[B]Offf oofffffff .... Bu ne eziyet ben oynamıyorum artık... Ramazan bitene kadar küstüm siteye...[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:47. |