![]() |
Cevap: --->: 3.Geleneksel iftar buluşmasından resimler
[QUOTE=tatli-dilli;313116]ay ay ay cok güzel arkadaslar allah daha sonraki yillarda tekrarlarini nasip eyler insallah...
ben orda bir dünya güzeli görüyorum esiyle birlikte, gecenin bu saatinde gözüm gönlüm acildi oh be, yerim seni kronickim mucuxs[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]teşekür ederim tattişkom da senin gözün gönlün açılmış bende iltifat yağmurunda ıslandım boğuldum resmen bak herzaman isterim sonra alıştırma istersen :D [/COLOR][/B] |
--->: Cevap: --->: 3.Geleneksel iftar buluşmasından resimler
[QUOTE=kronick;313124][B][COLOR="DarkOrange"]teşekür ederim tattişkom da senin gözün gönlün açılmış bende iltifat yağmurunda ıslandım boğuldum resmen bak herzaman isterim sonra alıştırma istersen :D [/COLOR][/B][/QUOTE]
isteyen sen ol ben sana hep yaparim: )) bu arada cok sempatik gecmis ortam cok neseli gözüküyor hele o amca cok tatli ya : )) allah uzun ve saglikli ömürler versin hepinize insallah |
Cevap: 3.Geleneksel iftar buluşmasından resimler
[B][I][COLOR="Blue"]Cok süper olmus Emegi gecen arkadaslarimi tebrik ederim Allah kabul etsin...[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: --->: Cevap: --->: 3.Geleneksel iftar buluşmasından resimler
[QUOTE=tatli-dilli;313126]isteyen sen ol ben sana hep yaparim: ))
bu arada cok sempatik gecmis ortam cok neseli gözüküyor hele o amca cok tatli ya : )) allah uzun ve saglikli ömürler versin hepinize insallah[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]evet hacı amcamız çok saygıdeğer birisi çok fazla sohbet etme imkanımız olmasa da bize bol bol hacı yağı ve esans ikram etti sağolsun serd@r'ın babası kendileri [/COLOR][/B] |
--->: 3.Geleneksel iftar buluşmasından resimler
emeğinize sağlık çok güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen herkese teşekkürler . allah kabul ve gelecek seneye de tekrarını nasip etsn inşallah...kronick ablam da yakmış ortalığı bu arada:) ;)
|
[B]GERCEKTEN GUZEL BIR ORGANIZASYON OLMUS
EMEGI GECEN HERKEZE TESEKKURLER................[/B] |
[CENTER][B][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/5250/sdc10508hw2.jpg[/IMG]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KIIRRMIIIZZIII[/COLOR] BBEEYYAAZZZ [COLOR="Red"]KKIIRRMIIIZIII[/COLOR] BEEEYAAZZZZ [COLOR="Navy"]ŞAAMMPPIIYOOONN [U]SSİİVAASSPPOORRR[/U][/COLOR][/B][/CENTER][/FONT] |
Emegi gecen arkadaslarimi tebrik ederim Allah kabul etsin...
|
[B]organizasyon süper olmuş gerçekten keşke fırsatım olsaydıda bende katılabilseydim :( belki ilerde belli mi olur nasip [/B]
|
Cevap: --->: 3.Geleneksel iftar buluşmasından resimler
[quote=berat.demir;313337]İftarınız çok güzel geçmiş. Resimler bir harika. Menüde ne vardı acaba :)
Kronick abla ve Serdar abi hemşerilerimizi buluşturduğunuz için teşekkür ederiz.[/quote] [B][COLOR=#ff8c00]* mercimek çorbası * pilav üstü döner * salata * ayran -kola * çiğ köfte * fırın sütlaç * çay[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:50. |