![]() |
--->: BAYRAM TATLILARI YARIŞIYOR...
Benim oyum Sivaslıladye kardeşlerim gerçi hepsi birbirinden leziz görünüyor ama tatma şansımız yok onun için sadece görüntünün dayanılmaz cazibesine göre oyumu bu arkadaşa kullandım.Sitemiz için hayırlı uğurlu olsun Allah bunları yiyemeyen ailerede tattırmayı nasip etsin yeme içme olayına bukadar kendimizi kaptırmasak çok iyi olacak ya neyse.
|
Cevap: BAYRAM TATLILARI YARIŞIYOR...
hepside super yapanlarin eline saglik yiyenlerede afiyet olsun..devam ediyo dimi yarisma
|
[quote=MysteriE;316529]hepside super yapanlarin eline saglik yiyenlerede afiyet olsun..devam ediyo dimi yarisma[/quote]
[B][COLOR=darkorange]oylama devam ediyor yarışmacı olmak isteyenler için artık çok geç [/COLOR][/B] |
tamam anladim oyumu kullandim simdiden herkese basarilar dilerim...
|
-->: BAYRAM TATLILARI YARIŞIYOR...
[B]Sivaslady[/B] belki değişik bir tatlı yapmamış ama süslemeyi iyi becermiş ve resimi net çekerek göze hitap etmeyi başarmış.
[B]Eyüphan[/B] Aydınsa işi aceleye getirmiş bir iki numuneyi tabağa koyup resim çekmek yerine erinmiş ve tepsi,ayakkabı,modem ne var ne yok çekmiş..sınıfta kaldın dostum maalesef..:) [B]Yakamoz[/B] kardeşimin tatlısı güzel duruyor ancak tatlıları simetrik olarak dizmemekle beraber,üstünü antep fıstığı ya da daha değişik şeylerle süslemeye gerek duymamış.. [B]Seva[/B] kardeşimin ne yaptığını bu resimden anlamk güç..Ama benim sevdiğim türden tatlılara benziyor gibi.Resim biraz daha net olsa üst sıraları zorlayabilirdi. [B]Sherasma[/B] ise bence erinmemiş,özenmiş bezenmiş yapmış.Gerek tatlı,gerek süslemesi gerekse resim netliği çok iyi.Başarılı bulduğumu söyleyebilirm.. [B]Güleyşa [/B]ise evde bulduğu ilk tatlının resmini çekmiş gibi :DBaklavanın içindeki cevizler iyi kıylmamış.İnsana tatlıdan çok ceviz tadı verir.. [B]Haythuyt[/B] ise hem tatlıyı hem de yanında ilavesini ekleyerek kurnazlık yapmış ancak resimi net çekememesi ona oy kaybettirir.. [B]Gürüngüzel[/B]i nin tatlısın ise şerbeti az gibi.Şerbete iyice dalmamış tatlı hamur olur tadı iyi olmaz.. [B] şimdi bu değerli yorumlarım ışığında oylarınızı verebilirsiniz.. vay be Hıncal Uluç gibi adamım :)[/B] |
--->: Cevap: BAYRAM TATLILARI YARIŞIYOR...
[B][QUOTE=Kaptan-58;316385][B]ben resime oy vermem. yemem lazım.... adresime kargoyla birer porsiyon gönderin.. :D :D[/B][/QUOTE]
Abi yolladım geldimi :D Yoksa yanlış mı oldu ? Adresi yanlış verdin abi :) Gühertaş köyü değilmiydi ? :confused:[/B] |
Cevap: -->: BAYRAM TATLILARI YARIŞIYOR...
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;316463]HEPSİNE OY ATMAK İSTERDİM ÇÜNKİ EMEK VAR İŞİN İÇİNDE[/QUOTE]
aynen katılıyorum.ben de oyumu kullandım.arkadaşların eline sağlık. |
Cevap: --->: Cevap: BAYRAM TATLILARI YARIŞIYOR...
[QUOTE=EyüphanAydın;316558][B]
Abi yolladım geldimi :D Yoksa yanlış mı oldu ? Adresi yanlış verdin abi :) Gühertaş köyü değilmiydi ? :confused:[/B][/QUOTE] eyvallah gardaşım sağolasın........... ;) |
[B][CENTER][COLOR="Purple"][FONT="Verdana"]beni unutmuşunuz ya :):)
bu da benm tatlılarım:):) bu tatlılar bir yerden alıntı falan değil teyzemin oğlu aşçı o yapmıştı :D:Dbana gönderdi teyze kızı tatlılarım nasıl güzel oldumu diye :):)evet sizce nasıl olmuş :D [url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/4/1252.jpg[/img][/url] [url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/4/1255.jpg[/img][/url] [/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
--->: BAYRAM TATLILARI YARIŞIYOR...
yiğiter yorumların için teşekkürler fakat şerbeti falan gayet yerinde..illa şerbetin içinde tatlının yüzmesi mi gerekiyor anlamadım yani..
senin yorumların senin olsun hıncallığın sana kalsın...tüm üyeleri "şimdi bu değerli yorumlarım ışığında oylarınızı verebilirsiniz.." cümlesi ile kendi yorumlarına mecbur kılıyorsun.... madem çok biliyordun sende tatlı yapsaydın koysaydın da oylara biz de baksaydık.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:07. |