![]() |
-->: yakında sivas Paintball hızmetınızde
BENCE İYİ OLUR VE İŞLERDE
...... |
Cevap: yakında sivas Paintball hızmetınızde
[B]bu oyunu bi kaç kez oynayan birisi olarak tutacağından eminim.[/B]
|
--->: yakında sivas Paintball hızmetınızde
[B][COLOR="Indigo"]Daha önce Sivas'ta uygulanmıştı Fidanlık bölgesinde. Sonradan tekrar vazgeçildi uygulamadan[/COLOR][/B] [URL="http://www.sanalkampanya.com"].[/URL]
|
Bu paintball ı tokat ta üniv.de iken samsunlu arkadaşlarım ile samsunda yapmıştık halada devem edıyor ama pek karlı bir iş değil şu var sadece malzemeleri ucuz yanıl.Sivasta bu oyunun tutması için zaman lazım ve en azından ilk bahar gibi yapmanda fayda göruyorum... Şimdiden hayırlı olsun
|
denemeye göre iyi mi kötü mü yani denemekte fayda var..
|
bence çok iyi olurrrrrrrrrrrr................
|
unıvesıtenın olabıldıgınce arazısı varken nıe boyle bır faalıyetı ögrencılerden uzaga yaparlar kı ınsanların daha cok yazlık yer olarak kullandıgı bır semte nıe acılır ben acacak olsam unı. ıcerısınde uygun bır yerde acardım hem unıye hem genclıge renk getırırdım....
|
Maclardan sonra ortaligi kana bulayanlara bu silahlardan birer tane dagitilsin, hic olmazsa yaralamalarin ve ölümlerin önüne gecilir.
|
Kardeş bence üniversiteye açarsanız daha çok tutar diyorum ben ama tutar yani bunu bizde düşünmüştük ama sadece düşündük çok iyi iş yapar bence
|
Gençler bu tür organizasyonlardan aşırı haz alıyor. Sanırım önce olmasa bile daha sonra alışkanlık yapabilir, hayırlı olsun...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:29. |